Peki yanlış pozitif gösterme ihtimali var mı?Kullanımına dikkat etmen gerekir yanlış kullanırsan eğer okumayabikiyor dijital oldugu icin istersen normal test kullan eğer pozitif çıkarsa içine sinmez ise bide o testi kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki yanlış pozitif gösterme ihtimali var mı?Kullanımına dikkat etmen gerekir yanlış kullanırsan eğer okumayabikiyor dijital oldugu icin istersen normal test kullan eğer pozitif çıkarsa içine sinmez ise bide o testi kullan
Sanmıyorum canım ya ben ovulasyon testini de kullanmıştım çok memnunum hatta en son hamilelik testi kullandim direkt hamile degil yazıyordu kafa karistirmiyor yani varsa var yoksa yokPeki yanlış pozitif gösterme ihtimali var mı?
Ben ikinci çzgiyi görüyorum eğer ilk 10 dakika çıktıysa gebelik var yeni oluşmaya başlamış. Kan sonucunux ne çıktı acaba?Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım adetime 5 gün var. Sonuç bu. Sizce hamilemiyim?
Tabii bekleyemedim kan'da verdim ama onun da sonucunu bekliyorum bu arada rüya gördüm, kalkıp hemen test yaptırdım. Sonuç bu :Eki Görüntüle 3370220
DAha sonuç gelmedi. Bekliyorum deli gibiBen ikinci çzgiyi görüyorum eğer ilk 10 dakika çıktıysa gebelik var yeni oluşmaya başlamış. Kan sonucunux ne çıktı acaba?
Güzel haberlerini bekliyorum bizide haberdar et inşallah bebiş haberi alırsınDAha sonuç gelmedi. Bekliyorum deli gibi
Pozitif gözüküyor canım hayırlı olsun inşallah kan sonuçları çıktı miKızlar bugün erken gebelik testi yaptım adetime 5 gün var. Sonuç bu. Sizce hamilemiyim?
Tabii bekleyemedim kan'da verdim ama onun da sonucunu bekliyorum bu arada rüya gördüm, kalkıp hemen test yaptırdım. Sonuç bu :Eki Görüntüle 3370220
Evet pozitif. HamileyimmmmPozitif gözüküyor canım hayırlı olsun inşallah kan sonuçları çıktı mi
Hayırlı olsun canımEvet pozitif. Hamileyimmmm
Allah razı olsun. Hamileyim HCG 24 ui/l yani 3 haftalıkGüzel haberlerini bekliyorum bizide haberdar et inşallah bebiş haberi alırsın
Ya gözünüz aydın Allah kucağınıza almayı nasip kısmet etsinAllah razı olsun. Hamileyim HCG 24 ui/l yani 3 haftalık
Adetten kaç gün önce lekenme olur bide adete 8 gün kala hiç bir belirti olmasada gebelik olabilir mi sizce hiçbir şey yok ama olsun da isyiyorum ama ümitli değilim?
Peki gecikmenin kaçıncı günü hamileliğinizi öğrendiniz? Benim bu gün 6 gün gecikmem 3. Gün test yaptım ve negatifi şimdi gecikmenin onuncu gününü bekliyorum tekrar test yapmak içinLekelemesen kastınız yerleşme kanamasi mi acaba? Eğer onu soruyorsanız o herkeste olmaz. Bebim bir evladim var hamileliğimde hiç olmadı. Olabilir neden olmasın benim hiç belirtim olmadan ben kızıma hamile kalmıştım
Ben şu an hatırlayamıyorum çünkü kizin 9 yaşında çok oldu yıllar geçti sadece net hatırladığım 2 haftalik filandi diye hatırlıyorum ve 1 gün önce gece vakti yaptım çıkmadı sabah olunca ilk idrarla tekrar denemiştim silik çizgi ile öğrenmiştim kan helincede hamile olduğum netlesmistiPeki gecikmenin kaçıncı günü hamileliğinizi öğrendiniz? Benim bu gün 6 gün gecikmem 3. Gün test yaptım ve negatifi şimdi gecikmenin onuncu gününü bekliyorum tekrar test yapmak için
Şimdi yapsanız artık çıkarSelam kızlar geç döllenme de test ne zaman yapılmalı. Ne zaman yumurtladım bilmiyorum. Gecikmenin 3 günü test yaptım negatif bu gün 7 gün hala test yapmadım ne zaman yapmalıyım?
Şu saatte yapsam olur mu genellikle ilk idrarla diyorlarŞimdi yapsanız artık çıkar
Adet gecikmesinin 7 veya 10. günü yapın diyorlar ama bazılarında ozaman bile doğru sonuç çıkmıyor.En doğru zaman adet gecikmesinin 11-12. günleri. Birde sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor.Selam kızlar geç döllenme de test ne zaman yapılmalı. Ne zaman yumurtladım bilmiyorum. Gecikmenin 3 günü test yaptım negatif bu gün 7 gün hala test yapmadım ne zaman yapmalıyım?
Benim bir tanıdık ta düzenli regl olmasına rağmen gecikmenin 15 günü çıkmıştı sayısız test yapmıştı kan testinde hiç birinde çıkmamıştı 15 günü birden koyu çıktıAdet gecikmesinin 7 veya 10. günü yapın diyorlar ama bazılarında ozaman bile doğru sonuç çıkmıyor.En doğru zaman adet gecikmesinin 11-12. günleri. Birde sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor.
Evet işte canım belli olmuyor o yüzden geç döllenmelerde kanda bile geç çıkıyor pozitif sonuçlar.Benimde yarın regl olmam gerekiyor kasık ağrılarım var hastalanıcak gibi hissediyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsunBenim bir tanıdık ta düzenli regl olmasına rağmen gecikmenin 15 günü çıkmıştı sayısız test yapmıştı kan testinde hiç birinde çıkmamıştı 15 günü birden koyu çıktı