Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım adetime 5 gün var. Sonuç bu. Sizce hamilemiyim?
Tabii bekleyemedim kan'da verdim ama onun da sonucunu bekliyorum bu arada rüya gördüm, kalkıp hemen test yaptırdım. Sonuç bu :

Ben ikinci çzgiyi görüyorum eğer ilk 10 dakika çıktıysa gebelik var yeni oluşmaya başlamış. Kan sonucunux ne çıktı acaba?

Adetten kaç gün önce lekenme olur bide adete 8 gün kala hiç bir belirti olmasada gebelik olabilir mi sizce hiçbir şey yok ama olsun da isyiyorum ama ümitli değilim?

Lekelemesen kastınız yerleşme kanamasi mi acaba? Eğer onu soruyorsanız o herkeste olmaz. Bebim bir evladim var hamileliğimde hiç olmadı. Olabilir neden olmasın benim hiç belirtim olmadan ben kızıma hamile kalmıştım

Peki gecikmenin kaçıncı günü hamileliğinizi öğrendiniz? Benim bu gün 6 gün gecikmem 3. Gün test yaptım ve negatifi şimdi gecikmenin onuncu gününü bekliyorum tekrar test yapmak için

Peki gecikmenin kaçıncı günü hamileliğinizi öğrendiniz? Benim bu gün 6 gün gecikmem 3. Gün test yaptım ve negatifi şimdi gecikmenin onuncu gününü bekliyorum tekrar test yapmak için
Ben şu an hatırlayamıyorum çünkü kizin 9 yaşında çok oldu yıllar geçti sadece net hatırladığım 2 haftalik filandi diye hatırlıyorum ve 1 gün önce gece vakti yaptım çıkmadı sabah olunca ilk idrarla tekrar denemiştim silik çizgi ile öğrenmiştim kan helincede hamile olduğum netlesmisti

Selam kızlar geç döllenme de test ne zaman yapılmalı. Ne zaman yumurtladım bilmiyorum. Gecikmenin 3 günü test yaptım negatif bu gün 7 gün hala test yapmadım ne zaman yapmalıyım?

Selam kızlar geç döllenme de test ne zaman yapılmalı. Ne zaman yumurtladım bilmiyorum. Gecikmenin 3 günü test yaptım negatif bu gün 7 gün hala test yapmadım ne zaman yapmalıyım?
Adet gecikmesinin 7 veya 10. günü yapın diyorlar ama bazılarında ozaman bile doğru sonuç çıkmıyor.En doğru zaman adet gecikmesinin 11-12. günleri. Birde sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor.

Adet gecikmesinin 7 veya 10. günü yapın diyorlar ama bazılarında ozaman bile doğru sonuç çıkmıyor.En doğru zaman adet gecikmesinin 11-12. günleri. Birde sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor.
Benim bir tanıdık ta düzenli regl olmasına rağmen gecikmenin 15 günü çıkmıştı sayısız test yapmıştı kan testinde hiç birinde çıkmamıştı 15 günü birden koyu çıktı

Benim bir tanıdık ta düzenli regl olmasına rağmen gecikmenin 15 günü çıkmıştı sayısız test yapmıştı kan testinde hiç birinde çıkmamıştı 15 günü birden koyu çıktı
Evet işte canım belli olmuyor o yüzden geç döllenmelerde kanda bile geç çıkıyor pozitif sonuçlar.Benimde yarın regl olmam gerekiyor kasık ağrılarım var hastalanıcak gibi hissediyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…