Eğer ilk 10 dka çıktıysa çok daha yeni canım ama sen yarın sabah tekrarla testi. İnşallah vardır ve güzel haberlerini bekliyorumMerhaba Kızlar ,pek umudum yok ama yorumlar mısınız ikinci çizgi beyaz ve hafif pembemsi duruyor . Birkaç kişiyi okudum hamile çıkmışlar bu şekilde
Eki Görüntüle 3371391
Umarım ki vardır hayırlı haberlerini bekliyorum. Benimde bu gün gecikmenin 8 günü hala adet olmadım ve testler negatif. 2 ay önce kimyasal gebeliğimdede çıkmamıştı idrar testlerinde ama yinede korkuyorum kan vermeye. İnşallah senin sağlıklı bir gebeliktir. Kaç gün gecikmenin olduİlk 5 dk bakıp duruyordum yoktu . 1 saat sonra çöpe atmak için bakınca gördüm . Yıkadım kuruma çizgisi gibiyse diye yinede değişmedi . Bakalım canım inşallah vardır haber veririm tekrarlayınca testi
İnşallah canım ikimizde güzel haberler alırız . Bende pkos var adetim çok değişken ben adet olmam gereken 30.günde yaptım testi . Bazen 30 günde bir bazen gecikip 40-50 günde oluyor değişiyor maalesef . Bakalım eğer olmazsam yumurta çatlatıp takibine başlayacağım bu ayUmarım ki vardır hayırlı haberlerini bekliyorum. Benimde bu gün gecikmenin 8 günü hala adet olmadım ve testler negatif. 2 ay önce kimyasal gebeliğimdede çıkmamıştı idrar testlerinde ama yinede korkuyorum kan vermeye. İnşallah senin sağlıklı bir gebeliktir. Kaç gün gecikmenin oldu
Bende yok pcos canım ne de kist bişey daha 2 ay önce herşeye baktırdım smear test te yaptım hepsi temiz çıktı regl en fazla taş çatlasın 5 gün gecikir bu gün artık 8 gün olmadım. 15 gün olmasını bekliyorum testi tekrarlıyacağım ve oma göre adet söktürücü alacağım. Kısmet çok ümtliyim şu an çok yerde okuduğuma göre 15 güne kadar negatif çıkıp 16 günde pozitif gören varmış. Hatta kuruma çizgisinden bile anlayan varmış bilmiyorum bakalımİnşallah canım ikimizde güzel haberler alırız . Bende pkos var adetim çok değişken ben adet olmam gereken 30.günde yaptım testi . Bazen 30 günde bir bazen gecikip 40-50 günde oluyor değişiyor maalesef . Bakalım eğer olmazsam yumurta çatlatıp takibine başlayacağım bu ay
Benim çevremdede adet gecikmesinde 15-16 gün sonra öğrenen var inşallah hamilesindirBende yok pcos canım ne de kist bişey daha 2 ay önce herşeye baktırdım smear test te yaptım hepsi temiz çıktı regl en fazla taş çatlasın 5 gün gecikir bu gün artık 8 gün olmadım. 15 gün olmasını bekliyorum testi tekrarlıyacağım ve oma göre adet söktürücü alacağım. Kısmet çok ümtliyim şu an çok yerde okuduğuma göre 15 güne kadar negatif çıkıp 16 günde pozitif gören varmış. Hatta kuruma çizgisinden bile anlayan varmış bilmiyorum bakalım
İnşallah canım ya aslında bu gün artık adet söktürücü kullanmayı düşünüyordum ama öyle bi yoruma denk geldim ki daha beklemeye karar verdim. Burada bir arkadaş sadece regl bir gün varken ilişki yaşayıp hamile kalmış ve 15 günde kanda görmüş hamileliğini ve o konubana umut oldu şu an beklemedeyim Çarşamba günü 15 gün olucak o günde olmazsam Perşembe hem idrar hemde kan testi yapıcam bana dua edin lütfenBenim çevremdede adet gecikmesinde 15-16 gün sonra öğrenen var inşallah hamilesindir
Merhaba adetime 8 10 gün arası gibi bir tarih var günlerdir şiddetli baş ağrısı çekiyorum ve aşırı derecede halsizlik uyku hali 3 4 gündür de tuvaltrten sonra akıntımda pembemsi kan tuvalete kan parçası gibi birsenler görüyorum hamilelik belirtisi midir acil yardım lütfenErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Bizde 6 aydır istiyoruz aama olmuyor bu ayda adetten sacwde bı kaç gün oldu sonra eşim iş gereği şehir dışında bu ayda pek ümidim yok ama 5 gün kaldı rabbim isteyen herkese nasip etsinAmin canım isteyen herkeze Allah nasip etsinbiz 6 aydır istiyoruz bu ay herşeyi salımına bıraktım bakalım kısmet
Bizde 3 aydır istiyoruz canım bakalım nasip bir zamanı var demekki
Test yaptınız mı acaba sonuç güzeldir inşallahİnşallah canım ya aslında bu gün artık adet söktürücü kullanmayı düşünüyordum ama öyle bi yoruma denk geldim ki daha beklemeye karar verdim. Burada bir arkadaş sadece regl bir gün varken ilişki yaşayıp hamile kalmış ve 15 günde kanda görmüş hamileliğini ve o konubana umut oldu şu an beklemedeyim Çarşamba günü 15 gün olucak o günde olmazsam Perşembe hem idrar hemde kan testi yapıcam bana dua edin lütfen
Yarin sabah gidip kan testi yapicam canim. Hala regl olmadim ama surekli regl oldum gibi islaklik ve his varTest yaptınız mı acaba sonuç güzeldir inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallahYarin sabah gidip kan testi yapicam canim. Hala regl olmadim ama surekli regl oldum gibi islaklik ve his var
Canım benim de 10 gün var regl öncesi beni hep ateş basar böyle bı hafta dolaşırım biz dört aydır bebek istiyoruz bu ay hayatımda ilk defa sırt ağrısı yaşadım onun dışında her regl olduğum gibi goguslerim ağrımaya başladıErken belirti olarak vücüt ısısı yükselen var mı kızlar ya? Birkaç gündür kalorifer gibi geziyorum daha adetime 10gün var böyle erken belirti yaşayan oldu mu.
Gunaydin canim belirtiler icin biraz erken bazen vucudumuz bize hamilelik belirtilerj verebiliyor cok dusundugumuz icjn sabret ve bekle regl gununuKızlar reglime 9 gün kaldı göğüs ağrılarım ateş basmalarim başladı her zaman regl öncesi yaşarım ama bu ay ilk defa geçen hafta sırt ağrısı ve ateş yaşadım 39 dereceydi ve etten tiksindim çok kotu koktu yiyemedim dış etlerim de açıyor dört aydır bebek istiyoruz sizce bu ay olabilir mi