Yunanistan. Burada özel hastane yok doktorların özel yerleri var özel lablarda sabah 6 öğle 2 ye kadar açıkNerede yaşıyorsun aceba
Anladım canım bnde fransadayim burda da hastaneler çok zorYunanistan. Burada özel hastane yok doktorların özel yerleri var özel lablarda sabah 6 öğle 2 ye kadar açık
Daha yumurtan 4 gün önce çatlamış hamilelik belirtileri olmaz canım yumurtlamadan 14 gün sonra test yapabilirsinkızlar benim alt göbeğim düz elimi yumurtalıklarımın üstünde gezdirince sağ tarafım belirgin şişkin ve batma yanma gibi tarif edemediğim bir baskı var birde göz kuruluğu ile mide yanması mevcut akıntım yok belirti olabilir mi 4 gün önce yumurta çatladı ?
Seni çok iyi anlıyorum canım gerçekten çok zor burada devlette sadece bir rahatsızlığın varsa beta ya bakıyorlar diğer türlü sabah git kan ver diyorlarAnladım canım bnde fransadayim burda da hastaneler çok zor
İnşallah tez zamanda anneliği tadarsin canım. Bizde eşimle geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz acaba hamile miyim diyorum zevk suyundan vs hamile kalabilir miyim diyorum ama o kadar basit değil sanırımhaklısın canım bende bikaç aydır hamileliliğin bütün belirtilerini yaşıyorum ama olmuyo işte .. bundan böyle karar verdim ümitlenmicem...artık Rabbim nezaman bana anne olmayı layık görür bilemem ... sabırla beklemek lazım ama nerde bende o sabıııııııırrr... Allah'ım sen isteyen herkese anne olmayı nasip et ...AMİİİİİİİİNNNNNN........:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Adetinize 6 gun kalmis olsa silik cizgide olsa cikardi bence adet gununuzu bekleyin eger olmazsaniz birdaha yapinSelam kızlar erken gebelik testi ne zaman yapılır. Bugünde yaptım. Adetime 6 gün var bugün de test yaptırdım. Sonuç negatif.
Artık bende alıṣkanlık oldu gerçektek sürekli yapıyorum..
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Belirtiler genelde 2 3 gün kala başlıyor adet belirtisi gibi oluyor ama inşallah sizde vardır biraz erken belirti için sankiHerkese merhaba. Aralığın sonunda rahim filmi çekildim sonrada gün aşırı ilişkilerim oldu. Adetime 10 gün. Bel ağrım ve bugün başlayan halsizlik bacak ağrım var. Havalar bir anda soğuduğu için hastada olacak olabilirim çokta hamileliğe yormak istemiyorum. Merakla 10 günün geçmesini bekliyorum
Bende o 5 gün içinde kaldım hamile . Çünkü sonra çok kötü grip oldum ilişki olmadı bir daha . Adetten sonra hamile kalmanız tabi mümkün yumurtlama denk gelmiş olabilir.istah falan çok sonra olan belirtiler. İlk başlarda tamamen adet belirtileri yasarsinizBende sormak istiyorum adetten hemen sonra hamile kalmak mümkün regl bittiği gün ve bittikten 5 gün sonrada düzenli ilişki oldu şuan iş gereği eşim yanımda değil sizce o beş günde olması mümkün mü hiç belirti yok sadece çok iştah var ama oda psikolojik olabilir tabi adete de 10 gün kaldı inşallah vardır.?
Teşekkür ederim yazdığınız için inşallah olur bir türlü tutmuyor ümitlenmek istemiyorum ama yinede sormak istedimBende o 5 gün içinde kaldım hamile . Çünkü sonra çok kötü grip oldum ilişki olmadı bir daha . Adetten sonra hamile kalmanız tabi mümkün yumurtlama denk gelmiş olabilir.istah falan çok sonra olan belirtiler. İlk başlarda tamamen adet belirtileri yasarsiniz
Bende o 5 gün içinde kaldım hamile . Çünkü sonra çok kötü grip oldum ilişki olmadı bir daha . Adetten sonra hamile kalmanız tabi mümkün yumurtlama denk gelmiş olabilir.istah falan çok sonra olan belirtiler. İlk başlarda tamamen ad
Malesef bende aynı durumdayım ama sizin en azında fsh normalmiş benim fsh hayit macunu kullandım daha da yükseldi ters etki yaptı bende 34 tü zaten çok yükselti 50 ye cıktı bi şekilde düşürmeye çalışıyorum çabalıyorum diyelim ama sonuç verir mi bilmiyorum. Dediginiz gibi 0,01 ile hamile kalan bile denk geldim ben zaten çok yumurta gerekmiyor ki önemli olan 1 Yumurta güzel büyüsün sağlıklı kaliteli olsun dollensin ihtiyaç ilan 1 güzel Yumurta. Kullandığınız biseyler var mı acaba vitamin vs gibi yumurta kalitesi için ? Folik asit filanMerhaba kusura bakmayın bir süredir girememiştim siteye ben 32 yaşındayım fsh 5,38 ama amh ile beraber bakılıyor diye biliyorum . Amh düşük oldğu için çok zor dedi ama bakıyorum 0.02 ile hamile kalan bile olmuş. Bir kür falan denemedm açıkçası ama aslan pençesi ve hayıt otu nu duydum onları aldım bir işe yaramadı . Bu ay son kez ovülasyon testi ile deneyeceğim sonra da aklımdan silicem valla yoksa kafayı yeme aşamasındayım artık çok yoruldum
Kızlar ben birşey soracağım ovülasyon testine başladım dün reglin bittiği günden 1 gün sonra başladım başladığım gün ve bugün 2 çizgi gözükmesi normal mi ekleyeceğim resmi bi şu testi çözemedm :) 4 ocakta regl oldm 9 unda bitti 10 unda teste başladım
Doğrudur, zaten dedim ya havalar soğudu hastada olabilirimBelirtiler genelde 2 3 gün kala başlıyor adet belirtisi gibi oluyor ama inşallah sizde vardır biraz erken belirti için sanki
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah isteyen herkese nasip olur size de inşallahh bolca dua ediyorum isteyen, bekleyen her kese nasip olsun diyeTebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallahnet belirtiler varmıydı adet günü gelmeden
Adetten kaç gün önce lekenme olur bide adete 8 gün kala hiç bir belirti olmasada gebelik olabilir mi sizce hiçbir şey yok ama olsun da isyiyorum ama ümitli değilim?Bu normal devam edin ben 3 aydır yapıyorum o ikinci cizgi hep cikar cok silikte olsa önemli olan ikisinin aynı koyulukta olacağı günü beklemek ve değerlendirmek
Ben clear blue kullandım benim icin daha mantıklı dijital direkt sonuc gösteriyor diğer testler çok ikilemde bırakıyor aceba silik de olsa çizgi varmi diye kendimizi kandırıp duruyoruzSelam kızlar bir sorum olacak. Clear blue dijital testi mi önerirsiniz yoksa normal testini mi
Ya ben internette araştırma yaparken yanlış sonuçta verebildiği ni okudum sizde hiç öyle bir şey oldu mu ben ilk kez kullanıcam daBen clear blue kullandım benim icin daha mantıklı dijital direkt sonuc gösteriyor diğer testler çok ikilemde bırakıyor aceba silik de olsa çizgi varmi diye kendimizi kandırıp duruyoruz
Kullanımına dikkat etmen gerekir yanlış kullanırsan eğer okumayabikiyor dijital oldugu icin istersen normal test kullan eğer pozitif çıkarsa içine sinmez ise bide o testi kullanYa ben internette araştırma yaparken yanlış sonuçta verebildiği ni okudum sizde hiç öyle bir şey oldu mu ben ilk kez kullanıcam da