• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhabalar kızlar, Bat 3 ocaktı. 4 ocakta pet ct çektirmem gerektiği için 3 ocakta kan verdim <1.2 çıktı ama hala regl olmadım. Bir süredir memelerimde ciddi ağrı ve dolgunlukts var. Sizce tekrar test versem mi?
Bence verin hemen sizin çok gecikme olmuş

Amin canım Allah isteyen herkeze versin inşallah. Benim hiç bu kadar gecikme olmazdı ama testimte negatif çıktı 3 günü. Yarın sabah yapmayı düşünüyorum tekrar gecikmenin 8 günü olucak eğer regl olmazsam
Yarın test yaptıktan sonra sonucunu yazar mısın canım güzel haberlerini bekliyorum 🙏🥰

Merhaba
Aralık 29unda reglim bitti ve son kez 5 ocakta ilişki yaşadım. Bir sonraki gün sol kasığımda iğne batar gibi ağrı oldu. Aradan 3-4 gün geçti. Bir haftadır ara ara kasık ağrım yine var. Bu bir haftalık süreçte ovülasyon testi yaptım arada bir iki gün kaçtı sadece ama pik görmedim. Üç gündür de şeffaf akıntım var. Sizce gebe kalmış olma ihtimalim nedir ? Resimdeki son test sadece tam kurumadı diğerleri kadar

Eklentiler

• IMG_1250.jpeg
    IMG_1250.jpeg
    138,6 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba
Aralık 29unda reglim bitti ve son kez 5 ocakta ilişki yaşadım. Bir sonraki gün sol kasığımda iğne batar gibi ağrı oldu. Aradan 3-4 gün geçti. Bir haftadır ara ara kasık ağrım yine var. Bu bir haftalık süreçte ovülasyon testi yaptım arada bir iki gün kaçtı sadece ama pik görmedim. Üç gündür de şeffaf akıntım var. Sizce gebe kalmış olma ihtimalim nedir ? Resimdeki son test sadece tam kurumadı diğerleri kadar
Son testini pik gibi gözüküyor muhtemelen akintiniz yumurtlama akintisi

Merhaba Kızlar ,pek umudum yok ama yorumlar mısınız ikinci çizgi beyaz ve hafif pembemsi duruyor . Birkaç kişiyi okudum hamile çıkmışlar bu şekilde
IMG_6955.jpeg

İlk 5 dk bakıp duruyordum yoktu . 1 saat sonra çöpe atmak için bakınca gördüm . Yıkadım kuruma çizgisi gibiyse diye yinede değişmedi . Bakalım canım inşallah vardır haber veririm tekrarlayınca testi

İlk 5 dk bakıp duruyordum yoktu . 1 saat sonra çöpe atmak için bakınca gördüm . Yıkadım kuruma çizgisi gibiyse diye yinede değişmedi . Bakalım canım inşallah vardır haber veririm tekrarlayınca testi
Umarım ki vardır hayırlı haberlerini bekliyorum. Benimde bu gün gecikmenin 8 günü hala adet olmadım ve testler negatif. 2 ay önce kimyasal gebeliğimdede çıkmamıştı idrar testlerinde ama yinede korkuyorum kan vermeye. İnşallah senin sağlıklı bir gebeliktir. Kaç gün gecikmenin oldu

Back