Merhaba cnm ben 1 yıldır evliyim adet düzensizliğm vardı düzeldi şok bir aydır iyi doktor üç günlük bir fitil verdi ismi gyomax sizce işe yarar mı lütfen bir bilgi verir misiniz umarım isteyen herkese nasip eder Allah'ımhaklısın canım bende bikaç aydır hamileliliğin bütün belirtilerini yaşıyorum ama olmuyo işte .. bundan böyle karar verdim ümitlenmicem...artık Rabbim nezaman bana anne olmayı layık görür bilemem ... sabırla beklemek lazım ama nerde bende o sabıııııııırrr... Allah'ım sen isteyen herkese anne olmayı nasip et ...AMİİİİİİİİNNNNNN........:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
10 günlük bir süre uzun değil mi. Adetinize daha yakın bir süre içinde tekrarlayın testi. O kadar uzun bir arada pozitif çıkması zorHamile değilim... 10 gün sonra adet olucam. Test yaptım negatif.
Erken henüz 1 hafta kadar gecikmesini bekleyip sonra test yap benceKızlar bu gün adet olmam gerekiyordu olmadım ve göğüslerimin ucu özellikle çok ağrıyo iki gün önce test yaptım negatif tekrar yapmalı mıyım erken mi
Sıkma canını İnşallah en yakın zamanda çift çizgiyi görürüzBen regl oldumaşılamaya başlıyoruz
Tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallahCanım kan verdim 88.5 çıktıhamileyim çok şükürr Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen her kese nasip etsin inşallah
canımcım bazen gecikiyor benimde geçen aylarda oldu 4 gün sonra geldi çok şaşırmıştım.sarımsı akıntı adetten önce oluyor bende boşa umutlanma dicem ama bellide olmaz hakkında hayırlısı inşallah süpriz olur sanaHanımlar reglim 3 gün gecikti. Bu süreçte rahimde batma, karında kramp hissi, bel ağrısı devam ediyor. Bir de akıntım var kokusuz kaşıntı vs yok. Akıntı sarı-beyaz kremsi yapıda. İdrar testi yaptım (evde erken gebelik testi vardı) negatifti. Düzenli regl olan biriyim ve gecikme için sebep yok. Adet gecikmesine rağmen hiç umudum yok hiç...off ne zor bu işler
Hamilelik olsa kesin cikardiHanımlar reglim 3 gün gecikti. Bu süreçte rahimde batma, karında kramp hissi, bel ağrısı devam ediyor. Bir de akıntım var kokusuz kaşıntı vs yok. Akıntı sarı-beyaz kremsi yapıda. İdrar testi yaptım (evde erken gebelik testi vardı) negatifti. Düzenli regl olan biriyim ve gecikme için sebep yok. Adet gecikmesine rağmen hiç umudum yok hiç...off ne zor bu işler
Erken gebelik testlerinden yapın erken değil. Ben ilk gebeliğimi böyle öğrendim. Yada kan verin daha kesin çözüm.Kızlar bu gün adet olmam gerekiyordu olmadım ve göğüslerimin ucu özellikle çok ağrıyo iki gün önce test yaptım negatif tekrar yapmalı mıyım erken mi
Bende geceden beri hah şimdi hasta oldum ay şimdi geldi diye diye akşamı ettim ☺ bakalım sabah test yapıcam. Benim belimde ağrım var ilişki tarihinden bu yana dünden beri de sanki alt taraflarımda var gibi bişeyler ama adet olacak gibiyim de. Buraya yazarken bile belim sızlıyor.kızlar regliye 6 gün kaldı az önce başlayan değişik kasık agrılarım var bunlar ne böyle anlamadım kramp giriyor gibi yaşayan varmı
Sıkma canını İnşallah en yakın zamanda çift çizgiyi görürüzözel olmazsa canım ne zamandır deniyorsunuz ve sorun nedir . Bende hamile kalmazsam yumurta takibine başlaya
Temmuzdan beri deniyoruz amh düşük çıktı maalesef bence baktırmadıysan bir değerlerine baktır10 günlük bir süre uzun değil mi. Adetinize daha yakın bir süre içinde tekrarlayın testi. O kadar uzun bir arada pozitif çıkması zor
Merhaba kusura bakmayın bir süredir girememiştim siteye ben 32 yaşındayım fsh 5,38 ama amh ile beraber bakılıyor diye biliyorum . Amh düşük oldğu için çok zor dedi ama bakıyorum 0.02 ile hamile kalan bile olmuş. Bir kür falan denemedm açıkçası ama aslan pençesi ve hayıt otu nu duydum onları aldım bir işe yaramadı . Bu ay son kez ovülasyon testi ile deneyeceğim sonra da aklımdan silicem valla yoksa kafayı yeme aşamasındayım artık çok yoruldumMerhaba benim de 8 yaşında bir kızım var bizde 1 senedir ikinci çocuk düşünüyoruz olmadı doktor tüp bebek dedi normal yolla olmaz mümkün değil dedi. Benim amh ölçülmedi ama fsh 34 lh 27 cıktı. Sizin fsh kaç acaba ? Benim eşimde tüp bebek istemiyor
Yaşınız kaçtı bi de ? Ben 31
Uyguladığınız bi kür vs oldu mu? Adet goruyormusunuz
Bu arada düzenli regl oluyorum yazmayı untmuşumMerhaba benim de 8 yaşında bir kızım var bizde 1 senedir ikinci çocuk düşünüyoruz olmadı doktor tüp bebek dedi normal yolla olmaz mümkün değil dedi. Benim amh ölçülmedi ama fsh 34 lh 27 cıktı. Sizin fsh kaç acaba ? Benim eşimde tüp bebek istemiyor
Yaşınız kaçtı bi de ? Ben 31
Uyguladığınız bi kür vs oldu mu? Adet goruyormusunuz
Adet oldum maalesefErken henüz 1 hafta kadar gecikmesini bekleyip sonra test yap bence