Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba cnm ben 1 yıldır evliyim adet düzensizliğm vardı düzeldi şok bir aydır iyi doktor üç günlük bir fitil verdi ismi gyomax sizce işe yarar mı lütfen bir bilgi verir misiniz umarım isteyen herkese nasip eder Allah'ım

Bir yıldır çocuğum olmuyor çok üzülüyorum sürekli ilaç kullandım kistim vardı ondan kurtuldum bu ay sabırsızlıkla bekliyorum umarım adet duzensizligim geri gelmez çok korkuyorum bu sefer insan gerçekten stres oluyor umarım adetim gebe oldugum için geçer rabbim isyeten herkese nasip eder ya

Kızlar bu gün adet olmam gerekiyordu olmadım ve göğüslerimin ucu özellikle çok ağrıyo iki gün önce test yaptım negatif tekrar yapmalı mıyım erken mi

Hanımlar reglim 3 gün gecikti. Bu süreçte rahimde batma, karında kramp hissi, bel ağrısı devam ediyor. Bir de akıntım var kokusuz kaşıntı vs yok. Akıntı sarı-beyaz kremsi yapıda. İdrar testi yaptım (evde erken gebelik testi vardı) negatifti. Düzenli regl olan biriyim ve gecikme için sebep yok. Adet gecikmesine rağmen hiç umudum yok hiç...off ne zor bu işler

canımcım bazen gecikiyor benimde geçen aylarda oldu 4 gün sonra geldi çok şaşırmıştım.sarımsı akıntı adetten önce oluyor bende boşa umutlanma dicem ama bellide olmaz hakkında hayırlısı inşallah süpriz olur sana

Hamilelik olsa kesin cikardi

kızlar regliye 6 gün kaldı az önce başlayan değişik kasık agrılarım var bunlar ne böyle anlamadım kramp giriyor gibi yaşayan varmı

Herkese merhaba. Aralığın sonunda rahim filmi çekildim sonrada gün aşırı ilişkilerim oldu. Adetime 10 gün. Bel ağrım ve bugün başlayan halsizlik bacak ağrım var. Havalar bir anda soğuduğu için hastada olacak olabilirim çokta hamileliğe yormak istemiyorum. Merakla 10 günün geçmesini bekliyorum

Merhaba herkeze.adetime 2 gun kaldi olurmuyum bilmiyorum ama 3 4 gundur tek gogsumde sizlama var neden bilmiyorum bu hamilelik belirtisi olabilir mi

Kızlar bu gün adet olmam gerekiyordu olmadım ve göğüslerimin ucu özellikle çok ağrıyo iki gün önce test yaptım negatif tekrar yapmalı mıyım erken mi
Erken gebelik testlerinden yapın erken değil. Ben ilk gebeliğimi böyle öğrendim. Yada kan verin daha kesin çözüm.

kızlar regliye 6 gün kaldı az önce başlayan değişik kasık agrılarım var bunlar ne böyle anlamadım kramp giriyor gibi yaşayan varmı
Bende geceden beri hah şimdi hasta oldum ay şimdi geldi diye diye akşamı ettim ☺ bakalım sabah test yapıcam. Benim belimde ağrım var ilişki tarihinden bu yana dünden beri de sanki alt taraflarımda var gibi bişeyler ama adet olacak gibiyim de. Buraya yazarken bile belim sızlıyor.

Sıkma canını İnşallah en yakın zamanda çift çizgiyi görürüz özel olmazsa canım ne zamandır deniyorsunuz ve sorun nedir . Bende hamile kalmazsam yumurta takibine başlaya

10 günlük bir süre uzun değil mi. Adetinize daha yakın bir süre içinde tekrarlayın testi. O kadar uzun bir arada pozitif çıkması zor
Temmuzdan beri deniyoruz amh düşük çıktı maalesef bence baktırmadıysan bir değerlerine baktır

Merhaba kusura bakmayın bir süredir girememiştim siteye ben 32 yaşındayım fsh 5,38 ama amh ile beraber bakılıyor diye biliyorum . Amh düşük oldğu için çok zor dedi ama bakıyorum 0.02 ile hamile kalan bile olmuş. Bir kür falan denemedm açıkçası ama aslan pençesi ve hayıt otu nu duydum onları aldım bir işe yaramadı . Bu ay son kez ovülasyon testi ile deneyeceğim sonra da aklımdan silicem valla yoksa kafayı yeme aşamasındayım artık çok yoruldum

Bu arada düzenli regl oluyorum yazmayı untmuşum

Kızlar ben birşey soracağım ovülasyon testine başladım dün reglin bittiği günden 1 gün sonra başladım başladığım gün ve bugün 2 çizgi gözükmesi normal mi ekleyeceğim resmi bi şu testi çözemedm :) 4 ocakta regl oldm 9 unda bitti 10 unda teste başladım

Eklentiler

• IMG_4592.jpeg
    53,9 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…