Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım walla ben görüyorum var bi çizgi. Bat a kaç gün varken çıktı?
Selam canım benim de bu testi yapmışlığım var koyuyorum resmini (bat’a 4 gün kala yapmıştım), bu testlerin yanlış gösterme olasılığı çok az ( eczanede en hassas test demişlerdi bana ) ve evet çok silik görünüyor ama 20 dk sonra çıkması şüpheli. Heveslendirmek de istemiyorum. Başka testlerden alıp deneye bilirsin. Bu arada bat’a var mı?
Kuruma çizgisi değilmiş çok şükür 5 dk içinde çıktı yeni verdiğim test :skandal:
08.01.2024.jpeg

İnşallah inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. İnşallah ben de yarın kan vereceğim güzel sonuçlar alırım :KK200:
bat a 3 gün var ama ne göğüslerim acıo ne karnım öyle deli gibi şiş sadece ağrı var hafiften regl olcak gibi. Ağzımın içi de karbonat yemişim gibi tatsız. Neden böyle anlamadım

bat a 3 gün var ama ne göğüslerim acıo ne karnım öyle deli gibi şiş sadece ağrı var hafiften regl olcak gibi. Ağzımın içi de karbonat yemişim gibi tatsız. Neden böyle anlamadım
Benim de aynısıydı valla göğüs ucum sadece bir hassas onun dışında resmen regl olacak gibi ağrım var...

Ay çok çok tebrik ederim 😍 evet bi kan testi de verin öyle tam öğreneceksiniz inşallah sağ salim kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi🥹😍
Yaaa çok çok teşekkür ederimmm. Aminnn inşallah yarın hemen sabahtan kan testi vereceğim nasipse bir de ilk idrarla bakacağım inşallah sağlıkla büyür sağlıkla ilerler gebeliğimiz :KK200:

Kızlar hamişlik haberini alıp da böyle daha yeni dönemde adet olacakmış gibi ağrı çekmeye devam eden var mı?

Merhabalar. Birkaç gündür göğüs acım var. 2 gün önce de açık kahverengi lekelenmem oldu. Daha önceki gebeliğimde de böyle başlamıştı ama düşükle sonuçlandı. Ondan önce de bir kimyasal gebeliğim var. Gece uykumdan uyandım test yaptım ve hiçbir şey yoktu geri uyudum. Sabah tekrar kalkıp bakınca bunu gördüm. Bat a 3 gün var. Ya da 2 gün. Benim 1-3 gün değişebiliyor. Sizce var mı gebelik. 1 sene doldu bizim deneyeli… artık umudum kalmadı yaşadığımız olumsuz olaylar yüzünden.

Eklentiler

• IMG_0794.jpeg
    IMG_0794.jpeg
    72,2 KB · Görüntüleme: 48
Merhabalar. Birkaç gündür göğüs acım var. 2 gün önce de açık kahverengi lekelenmem oldu. Daha önceki gebeliğimde de böyle başlamıştı ama düşükle sonuçlandı. Ondan önce de bir kimyasal gebeliğim var. Gece uykumdan uyandım test yaptım ve hiçbir şey yoktu geri uyudum. Sabah tekrar kalkıp bakınca bunu gördüm. Bat a 3 gün var. Ya da 2 gün. Benim 1-3 gün değişebiliyor. Sizce var mı gebelik. 1 sene doldu bizim deneyeli… artık umudum kalmadı yaşadığımız olumsuz olaylar yüzünden.
Merhaba canim benim yasadiklarimda seninkine benzer sanirim canim bende iki kere ust uste bos gebelik gecirdim en son kasimin 21 inde dusuk yapmistim araligin 24 ve 25 inde lekelenmem oldu kahverengi adet oluyorum sanmistim ama devami gelmeyince sokulemedim sanirim dedim ama gogus buyumesi ve agrisi vardi birde gaz ve sik idrara cikma lekelenmeden 10 gun sonra bu belirtilee oldugu icin gebelik testi yaptim idrari damlatir damlatmaz t cizgisi c den once belirdi ve kop koyu oldu ustune gorme yasamis olabiriz canim bende daha emin olamadigim ve korktugum icin gidemedim hastaneye testi ara ara tekrarla canim insallah rabbim herkesin gonlune gore veesin🙏🙏🙏

Ben de adetten 5 gün önce yaptım saatler sonra çıktı çizgi şuan 5+5 hamileyim kan verin en garantisi içiniz rahat etsin inşallah vardır tebrik ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar iyi akşamlar
Bir kızım var 8 yaşında.
7 yıldır kardeşi olsun diye bekledik sonunda bu sene normal yolla nasıp oldu.
Suan 13 haftalik hamileyim.
Hem kadinlarkulubunde gezerdim belirtiler için biseyler arardım hamileliğe dair.Hamile kalinca yazicam buraya umut olsun derdim kndi kendime.
Bugun bende size erken hamilelik belirtilerimi ve adet gecikmesinden sonra olan belirtilerimi paylasmak istiyorum.
*Adetime 1 hafta kala her zamanki gogus hassasiyeti bel agrisi kasiklarda sizlama şeklinde agrim olurdu aynılarını tam adet günüme kadar yasadim ne eksik ne fazla.
*Günüm geldi yine belirtiler devam etti.Simdi adet olcam derdim.
*4.gun gecikmede gogus hassasiyetim gecti bi anda.akinti bende olmadı hep kuruydum. Normalde akintim gelir adet olurdum.
*Aşırı derecede uyku hali başladı 4.gun itibari ile ve halsizlik bi anda bastirmaya başladı.
*Hala adet olcam sandım.Cunku ben artık ihtimal vermiyordum.Ama 5.gun artık daha dayanamadım ve test yaptım anında belirdi çift çizgi.
5 haftalik hamileymisim. 6.haftada mide bulantilari koku hassasiyeti başladı.Ve bu belirtiler günden güne artiyordu. Goguslerim bir acıdı bir acimadi. Lekelenme 6 hafta da oldu keseyi görünce.
Ama size şunu söyleyebilirim ki gerçekten adet belirtilerini birebir yaşıyorsunuz. Hiçbir fark yok.
Sadece kanama gelmiyor.
Ve uyku hali bambaşka bir şekilde geliyor insana.

Sormak istediğiniz bisey olursa paylaşabilirim sizlerle.Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar doğurmayi nasıp etsin insallah

X