Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bu sabah test yaptım ama nasıl sizce yumurtlama sonrası 14. Gün bugün

Eklentiler

• 24E2C243-3583-4183-9ABC-54B6CC1CF930.jpeg
    28,1 KB · Görüntüleme: 117
  • 776C8BB2-C52D-49A2-BDB0-2756BEA994BF.jpeg
    29,4 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar ben 1 buçuk yıldır gebelik istiyorum bu ay femara + çatlatma iğnesi oldum. 13 aralıkta çatlattım 29 Aralık test günüm ama dayanamadım 2 gün önceden predictor erken gebelik testi yaptım gebe miyim bakar mısınız? Gebelik belirtileri olarak son 1 haftadır kasıkta batma ağrı kabızlık ve son 2 gündür sadece göğüs uçlarımda ağrı var.

Eklentiler

• A45BA47A-C27D-4BED-9E04-FB6792CCFA72.jpeg
    36 KB · Görüntüleme: 103
Son bir gün kaldı bugün test yaptım yine negatif umudum kalmadı sizde durum nasıl
Regl olmadım, sağ kasığımda yaklaşık 1 haftadır şiddetli ağrı var, mide bulantısı var, alt karın krampları var. İlk gebeligimde de aynılarını olmustu(dusuk oldu) biraz gecikmesini bekleyip öyle test yapacağım

Bence hemen kan verin reglime 5 gün var ben de sabah silik görüp kan verdim betam 30 çıktı inşallah sağlıkla ilerler

Bence hemen kan verin reglime 5 gün var ben de sabah silik görüp kan verdim betam 30 çıktı inşallah sağlıkla ilerler
Yaa çok güzel bir haber sağlıcakla kucağına alırsın inşallah evladını dua edelim birbirimize bol bol kan sonucumu ve sürecimi paylaşacağım inşallah merak edenlere yardımcı olur

Merhaba arkadaşlar, eşimle ilişki sonunda prezervatif içimde kaldı ama prezervatifin ağzı vajina dışındaydı şuanda adetime 1 hafta var ve kahverengi içinde kan parçaları olan bir akıntım var daha öncede bu tarz akıntılar yaşamamıştım ama internetten araştırınca gebe kalma ihtimalinin olduğunu öğrendim sizin başınıza bu tarz bir olay geldi mi acaba ?

Kızlaarrr merhabalar bir sorum olacakk. Bugun regl olmam gerekiyordu olmadım. Birde geçen hafta baş dönmesi yaşadım. Dünde baş dönmesi yaşadım yer kayıyo gibi oluyo. Bugun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu baş dönmeleri beni heyecanlandırdı acaba varmı dedim ama test negatif çıkınca emin olamadım. Kan versem belli olur mu

Gecikme varsa kanda çıkabilir belki daha çok yenidir

Ee dışarıda kaldıysa nasıl gebelik oluşacak :) Sizinki psikolojik olabilir bazen çok düşündüğümüzde vücut sinyal gönderir akıntı stres kaynaklı oluşmuştur. Tabii gerçekten dışarıda kaldıysa

Hamilesin bence

Ovülasyon 1 2 3 günü korumasız ilişki yaşadım sizce hamile kalır mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…