Allahım dakika sayıyor birde kıyamam yaBugün adet günüm saat 23:27 00:00 oldugunda 1 gün geçmiş olacak keşke hamile olsam günüm geçse birkaç gün daha çok üzülüyorum bakalım adet yarın olurmuyum bekliyorum
Haklısın canım gerçekten takmamam lazım hayırlısı olsun hakkımızdaAllahım dakika sayıyor birde kıyamam yainşallah olmazsın ama bu kadar da kafana takma bence
Canım gayet iyi gidiyorsun maşallah sana artışın gayet yerinde, Allah nazarlardan korusun yavrunu kucağına sağlıkla al. Yavaştan doktorunu seçip takibine de gir derimKızlar değerim 19 du cuma gece bugün 69.19 cıktı iyi mi sizce
Bunun cevabını ben de merak ediyorum aynı durumdayız akıntı var böyle sızlar gibi ağrı giriyor kasıklarıma 6 gün var benimdeKızlar merhaba reglime 6 gün var son günlerde beyaz akıntı geliyor ve bugün kasık agrım oldu şiddetli değil ama sürüyor sizce test yapsam çıkarmı
Adet oldumAllahım dakika sayıyor birde kıyamam yainşallah olmazsın ama bu kadar da kafana takma bence
Adet oldum
Bence 2 gün daha bekleyip erken gebelik testi yaparsan daha iyi olur 6 gün baya erken gibi inşallah güzel sonuçlar alırsınKızlar merhaba reglime 6 gün var son günlerde beyaz akıntı geliyor ve bugün kasık agrım oldu şiddetli değil ama sürüyor sizce test yapsam çıkarmı
Kasıkta batma ayakta sızlama oldumu sanki kaşığıma darbe yenmiş gibi oldumu arada hafif beyaz akıntıcanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Tamam cnm gerçekten çok teşekkür ederim sana yanımda oldun inşallah bidahaki aya ya nasip diyelim inşallah hamile olduğumuzda burada birbirimize haber veririz adet döngüsü takvimi var telefonumda ona göre yumurtlama günlerine bakacağımBence 2 gün daha bekleyip erken gebelik testi yaparsan daha iyi olur 6 gün baya erken gibi inşallah güzel sonuçlar alırsın
@reyhanohuzhan olsun kuzum birdaha ki aya nasip olur inşallah üzülme sağlıklı olsun da geç olsun bozma moralini bende yarın olacağım
Merhaba benim de 6 gün kaldı bel ve göğüslerim ağrıyor arada sağ kasığımda agri oluyor test dün yaptım ama negatif çünkü yumurtlamdan 12 gün geçmesi lazımmış bekliyorumBunun cevabını ben de merak ediyorum aynı durumdayız akıntı var böyle sızlar gibi ağrı giriyor kasıklarıma 6 gün var benimde
Dün benim 12.gündü bende meraktan test yaptım negatif çıktıMerhaba benim de 6 gün kaldı bel ve göğüslerim ağrıyor arada sağ kasığımda agri oluyor test dün yaptım ama negatif çünkü yumurtlamdan 12 gün geçmesi lazımmış bekliyorum
Ne demek ben teşekkür ederimTamam cnm gerçekten çok teşekkür ederim sana yanımda oldun inşallah bidahaki aya ya nasip diyelim inşallah hamile olduğumuzda burada birbirimize haber veririz adet döngüsü takvimi var telefonumda ona göre yumurtlama günlerine bakacağım
Son bir gün kaldı bugün test yaptım yine negatif umudum kalmadı sizde durum nasılHayırlısı kardeşim inş