Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bugün adet günüm saat 23:27 00:00 oldugunda 1 gün geçmiş olacak keşke hamile olsam günüm geçse birkaç gün daha çok üzülüyorum bakalım adet yarın olurmuyum bekliyorum
Allahım dakika sayıyor birde kıyamam ya inşallah olmazsın ama bu kadar da kafana takma bence

Kızlar merhaba reglime 6 gün kaldı bu ay yumurtlama günlerini degerlendirdik dün inanılmaz bir bel ağrısıyla tutuldum kaldım ortası hala acıyor ilk defa böyle oldum bacaklarım sanki spor yapmışım gibi kaslarım çok kotu durumda zor yürüyorum normalde göğüslerim şişer ve agrirdi ama bu ay yok ateş basması veya diğer regl belirtileri çok az test yapsam çıkmaz daha 6 gün var böyle bı durum yaşayan oldu mu

Kızlar merhaba reglime 6 gün kaldı bu ay yumurtlama günlerini degerlendirdik dün inanılmaz bir bel ağrısıyla tutuldum kaldım ortası hala acıyor ilk defa böyle oldum bacaklarım sanki spor yapmışım gibi kaslarım çok kotu durumda zor yürüyorum normalde göğüslerim şişer ve agrirdi ama bu ay yok ateş basması veya diğer regl belirtileri çok az test yapsam çıkmaz daha 6 gün var böyle bı durum yaşayan oldu mu

Kızlar değerim 19 du cuma gece bugün 69.19 cıktı iyi mi sizce
Canım gayet iyi gidiyorsun maşallah sana artışın gayet yerinde, Allah nazarlardan korusun yavrunu kucağına sağlıkla al. Yavaştan doktorunu seçip takibine de gir derim

Kızlar merhaba beta hcg yorumlayabilir misiniz artişlarım nasıl
16 aralık 5,77
18 aralık 22,53
20 aralık 70,57
25 aralık 1214
Güzel ilerliyor mu yoksa çok mu yükseliyor anlamadım

Kızlar merhaba reglime 6 gün var son günlerde beyaz akıntı geliyor ve bugün kasık agrım oldu şiddetli değil ama sürüyor sizce test yapsam çıkarmı

Kızlar merhaba reglime 6 gün var son günlerde beyaz akıntı geliyor ve bugün kasık agrım oldu şiddetli değil ama sürüyor sizce test yapsam çıkarmı
Bunun cevabını ben de merak ediyorum aynı durumdayız akıntı var böyle sızlar gibi ağrı giriyor kasıklarıma 6 gün var benimde

Bence 2 gün daha bekleyip erken gebelik testi yaparsan daha iyi olur 6 gün baya erken gibi inşallah güzel sonuçlar alırsın

@reyhanohuzhan olsun kuzum birdaha ki aya nasip olur inşallah üzülme sağlıklı olsun da geç olsun bozma moralini bende yarın olacağım

Kasıkta batma ayakta sızlama oldumu sanki kaşığıma darbe yenmiş gibi oldumu arada hafif beyaz akıntı

Tamam cnm gerçekten çok teşekkür ederim sana yanımda oldun inşallah bidahaki aya ya nasip diyelim inşallah hamile olduğumuzda burada birbirimize haber veririz adet döngüsü takvimi var telefonumda ona göre yumurtlama günlerine bakacağım

Bunun cevabını ben de merak ediyorum aynı durumdayız akıntı var böyle sızlar gibi ağrı giriyor kasıklarıma 6 gün var benimde
Merhaba benim de 6 gün kaldı bel ve göğüslerim ağrıyor arada sağ kasığımda agri oluyor test dün yaptım ama negatif çünkü yumurtlamdan 12 gün geçmesi lazımmış bekliyorum

Ne demek ben teşekkür ederim bekleyeceğim güzel haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…