Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Valla bilmiyorum bekliyorum işte devamı gelmedi kasıklarimda batma devam ediyor bide kabızlık var 1 haftadır inşallah vardır bilmiyorum kibekleyip gorcem

Canım hiç bilmiyorum acilde alıyorlar mı almıyorlar mı testin koyulastiysa süper hayırlı olsun haberdar et kan verirsen
Çok şükür hamileyim 970 çıktı ilk kanda HCG. Bugün ikinciye kan verdim artışı görmek için. Bende belirti namına pek bişey yoktu. Ne akıntı ne bel ağrısı. 4 gün kala rastegele kaset test yaptım da gördüm çok silik. Sonra gitgide koyulaştı. 1 hafta sonra kan verdim. 5 haftalık yazıyor 970 değere göre. Onu takip eden günlerde de hiçbir belirtim olmadı diyebilirim. Sadece regle iki gün kala kasıklarım feci ağrıdı. Ama regl ağrısı gibi değil, sanki altların uyuşuyor kasılıyor gibi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bana da dua edin inşallah kavuşuruz. İnşallah düşmez..

Maşallah canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah aklına kötü şeyler getirme iyiye odaklan gönlünü ferah tut

Bugün yaptığım test ilk idrar ile yapmadım ben silik çizgi görüyorum var mıdır sizce gebelik

Eklentiler

• IMG_3555.jpeg
    182,5 KB · Görüntüleme: 94
Arkadaşlar bakarmısız bı silik çizgi görüyorum sizce gebelik varmıdır

Eklentiler

• IMG_20231222_073618.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 138
Hamile değilim. Bu kadar üzüleceğimi düṣünmezdim. Birden sanki 2 çizgi gördüm sonra bir daha baktım sadece bir tane...Neyse

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Kizlar hayırlı günler ben ayin 14 de kan testi verdim sonuç negatif çıktı tarusal vermişti doktor 15inde de ona başladım 5 gün içtim ilacım dün bitti ama ilacı içerken de adet olmadim halen daha olmadim sizce nolur.

Merhaba kizlae reglime 9 gün var bugün halsizlik ishal ve carpintim var özellikle ayağa kalkınca oluyor böyle belirti yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…