Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy Maşallah Maşallah ne güzel net çıkmış ne zaman kan vereceksinizBu sabah test yaptım ama nasıl sizce yumurtlama sonrası 14. Gün bugün
Ay gözüm mü yanılıyor diyorum sürekli bugün öğlen vereceğim dayanamam merak ediyorum çokAyyy Maşallah Maşallah ne güzel net çıkmış ne zaman kan vereceksiniz
Regl olmadım, sağ kasığımda yaklaşık 1 haftadır şiddetli ağrı var, mide bulantısı var, alt karın krampları var. İlk gebeligimde de aynılarını olmustu(dusuk oldu) biraz gecikmesini bekleyip öyle test yapacağımSon bir gün kaldı bugün test yaptım yine negatif umudum kalmadı sizde durum nasıl
Bence hemen kan verin reglime 5 gün var ben de sabah silik görüp kan verdim betam 30 çıktı inşallah sağlıkla ilerlerKızlar ben 1 buçuk yıldır gebelik istiyorum bu ay femara + çatlatma iğnesi oldum. 13 aralıkta çatlattım 29 Aralık test günüm ama dayanamadım 2 gün önceden predictor erken gebelik testi yaptım gebe miyim bakar mısınız? Gebelik belirtileri olarak son 1 haftadır kasıkta batma ağrı kabızlık ve son 2 gündür sadece göğüs uçlarımda ağrı var.
Yaa çok güzel bir haber sağlıcakla kucağına alırsın inşallah evladını dua edelim birbirimize bol bol kan sonucumu ve sürecimi paylaşacağım inşallah merak edenlere yardımcı olurBence hemen kan verin reglime 5 gün var ben de sabah silik görüp kan verdim betam 30 çıktı inşallah sağlıkla ilerler
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallah sağlıkla sonuçlanır süreciYaa çok güzel bir haber sağlıcakla kucağına alırsın inşallah evladını dua edelim birbirimize bol bol kan sonucumu ve sürecimi paylaşacağım inşallah merak edenlere yardımcı olur
Var gibiBu sabah test yaptım ama nasıl sizce yumurtlama sonrası 14. Gün bugün
Sağlıkla gelsin adet döngünüz kaç gün sürüyorBence hemen kan verin reglime 5 gün var ben de sabah silik görüp kan verdim betam 30 çıktı inşallah sağlıkla ilerler
Hayırlısı inşRegl olmadım, sağ kasığımda yaklaşık 1 haftadır şiddetli ağrı var, mide bulantısı var, alt karın krampları var. İlk gebeligimde de aynılarını olmustu(dusuk oldu) biraz gecikmesini bekleyip öyle test yapacağım
26-28 gün arasında değişiyorSağlıkla gelsin adet döngünüz kaç gün sürüyor
Gecikme varsa kanda çıkabilir belki daha çok yenidirKızlaarrr merhabalar bir sorum olacakk. Bugun regl olmam gerekiyordu olmadım. Birde geçen hafta baş dönmesi yaşadım. Dünde baş dönmesi yaşadım yer kayıyo gibi oluyo. Bugun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu baş dönmeleri beni heyecanlandırdı acaba varmı dedim ama test negatif çıkınca emin olamadım. Kan versem belli olur mu
Ee dışarıda kaldıysa nasıl gebelik oluşacak :) Sizinki psikolojik olabilir bazen çok düşündüğümüzde vücut sinyal gönderir akıntı stres kaynaklı oluşmuştur. Tabii gerçekten dışarıda kaldıysaMerhaba arkadaşlar, eşimle ilişki sonunda prezervatif içimde kaldı ama prezervatifin ağzı vajina dışındaydı şuanda adetime 1 hafta var ve kahverengi içinde kan parçaları olan bir akıntım var daha öncede bu tarz akıntılar yaşamamıştım ama internetten araştırınca gebe kalma ihtimalinin olduğunu öğrendim sizin başınıza bu tarz bir olay geldi mi acaba ?
Hamilesin benceKızlar ben 1 buçuk yıldır gebelik istiyorum bu ay femara + çatlatma iğnesi oldum. 13 aralıkta çatlattım 29 Aralık test günüm ama dayanamadım 2 gün önceden predictor erken gebelik testi yaptım gebe miyim bakar mısınız? Gebelik belirtileri olarak son 1 haftadır kasıkta batma ağrı kabızlık ve son 2 gündür sadece göğüs uçlarımda ağrı var.
Değilim maalesef erken gebelik testlerine güvenmemek lazımmış kan testi negatifHamilesin bence
Ovülasyon 1 2 3 günü korumasız ilişki yaşadım sizce hamile kalır mıyımcanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde