- 30 Kasım 2023
- 34
- 21
- 29
Canım nedir son durum yaptın mı 1 test dahaBenimde 5 gün gecikti bugün yaptım ergen gebelik testi negatif çıktı bence yap test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nedir son durum yaptın mı 1 test dahaBenimde 5 gün gecikti bugün yaptım ergen gebelik testi negatif çıktı bence yap test
Canım 2 gün önce yaptım negatif şuanda adetime 2 gün kaldı moralim çok bozuk tabiki hayırlısı ama olsaydı çıkardı bilmiyorum yada diyorum ya geçerse adetim ümit olabilir falanCanım nedir son durum yaptın mı 1 test daha
Dur bakalım daha 2 gün varmış hemen bozma moralini geç döllenme felan da oluyormuş ya bende tam bilmiyorum ama Allahtan ümit kesilmez diyelim hele 1 2 gün geçsin deCanım 2 gün önce yaptım negatif şuanda adetime 2 gün kaldı moralim çok bozuk tabiki hayırlısı ama olsaydı çıkardı bilmiyorum yada diyorum ya geçerse adetim ümit olabilir falan
Ya canım gerçekten çok iyisin iyiki varsın inşallah öyle olurDur bakalım daha 2 gün varmış hemen bozma moralini geç döllenme felan da oluyormuş ya bende tam bilmiyorum ama Allahtan ümit kesilmez diyelim hele 1 2 gün geçsin de
NegatifKızlarr beta 19 cıktı nedir acaba
Emin misinizNegatif
Pozitif de denilemez negatifte. Gri alan denilen yerde takip edilmesi gerekir. İstersen 2 günde bir kan ver istersen de evde Kaset test yapıp koyulaşmasına bak İnşallah vardırKızlarr beta 19 cıktı nedir acaba
Adete 1 gün kaldı bende olurum büyük ihtimalle moralim bozukAdet oldum
Benimde regle 3 gün kaldı döngüm 26 gün sürüyor sizin kaç gün sürüyor acaba döngünüz bende yapsam çıkar mıÇok şükür hamileyim 970 çıktı ilk kanda HCG. Bugün ikinciye kan verdim artışı görmek için. Bende belirti namına pek bişey yoktu. Ne akıntı ne bel ağrısı. 4 gün kala rastegele kaset test yaptım da gördüm çok silik. Sonra gitgide koyulaştı. 1 hafta sonra kan verdim. 5 haftalık yazıyor 970 değere göre. Onu takip eden günlerde de hiçbir belirtim olmadı diyebilirim. Sadece regle iki gün kala kasıklarım feci ağrıdı. Ama regl ağrısı gibi değil, sanki altların uyuşuyor kasılıyor gibi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bana da dua edin inşallah kavuşuruz. İnşallah düşmez..
Benimde regle 3 gün kaldı döngüm 26 gün sürüyor sizin kaç gün sürüyor acaba döngünüz bende yapsam çıkar mı
5 üzeri pozitif hayırlı olsun muhakkak kan verin 2 güne birKızlarr beta 19 cıktı nedir acaba
Tabiki cnm hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sabah erkenden sağlık ocağına gidin verinKızlar 2 gün önce benim beta 19 çıkmıştı erken gebelikte silik çıkıyordu kaset testte daha da silik çıkıyordu görünmeyecek kadar. Bugün kaset testi tekrarladım çok daha net cıktı tekrar beta vericem yarın ya da salı günü sizce beta değeri artmış mıdır?
Amiin teşekkür ederim işimden dolayı salı gideceğim inşallah düzenli bir artış olurTabiki cnm hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sabah erkenden sağlık ocağına gidin verin
İnşaallah olmuştur çok takmayın kafaya dua edinAmiin teşekkür ederim işimden dolayı salı gideceğim inşallah düzenli bir artış olur
Bugün adet günüm saat 23:27 00:00 oldugunda 1 gün geçmiş olacak keşke hamile olsam günüm geçse birkaç gün daha çok üzülüyorum bakalım adet yarın olurmuyum bekliyorumCanım nedir son durum yaptın mı 1 test daha
Hayırlısı kardeşim inşBenim de son 3 günüm var 26 günlük döngüdeyim, belirtiler fazlasıyla var hadi bakalım aynı gün öğreniriz