Kaç gün daha bekleyip yapayım peki hafif bir kasık ağrım da var acaba adet olacak mıyım diye düşünüyorumBenimde 5 gün gecikti bugün yaptım ergen gebelik testi negatif çıktı bence yap test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün daha bekleyip yapayım peki hafif bir kasık ağrım da var acaba adet olacak mıyım diye düşünüyorumBenimde 5 gün gecikti bugün yaptım ergen gebelik testi negatif çıktı bence yap test
Bende aynı moddayim inanki erken gebelik testi al yarın yada diger gün yap istersen yada adet gecikmesini bekleKaç gün daha bekleyip yapayım peki hafif bir kasık ağrım da var acaba adet olacak mıyım diye düşünüyorum
Bende aynı moddayim inanki erken gebelik testi al yarın yada diger gün yap istersen yada adet gecikmesini bek
Sabah mı yaptınız testi? Gün içinde yapıldıgında gerçekten cok silik olabilir testler. Ben sabah deniyorum kıpkırmızı cıkıyor, denemek için öğlen su içtikten sonra deniyorum neredeyse siliklikten görünmüyor.Benim adetim gecikti zaten ama cıkmadı 1. Günde bugün 5. Gün
Çok erken şuan test yapmak içim ben de 14ünde yumurtladım 28inde test yapacağım en erken yumurtlamadan 15 gün sonra yapmanız lazımKızlar bir şey diyeceğim bende 16 Aralık'ta yumurtlama oldu bende. reglim 23 26 arası oluyor sol taraftan yumurtladim sanırım sol kasık ağrım çok olmuştu arada da oluyor daha özellikle yatarken adet gibi sancılarım oluyor belim ağrıyor test için erken mi sizce ? Birde akıntım sarı ve beyaz jel gibi oluyor
Evet olabilir kaç gün oldu akıntı geleli devamı gelmedi sanırımAdetime 2-3 gün kala kahverengi biraz yoğun akıntı geldi adet oldum sandım ama ne bir ağrı ne mide bulantısı hiçbir şey yok sadece çok nadiren iğne batması şeklinde kasığıma kramp giriyor ama hemen geçiyor normalde çok ağrılı ve bulantılı olur dönemlerim. Acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi.
Merhaba emin degilim ama adet gunu de burda yerlesme kanamasi goren vardi diye hatirliyorum emin olmak için iki üç gün daha bekle istersen testi tekrarlarsin hem de gözlemlemiş olursun adete mi dönecek yoksa kesilecek mi bakalımKızlar merhaba bir şey soracağım ben bugün test yaptım negatif geldi 2 gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım dün akşam ve bugün pembe leke geldi hafif kahverengi bir akıntı devamı gelmedi acaba adet günü yerleşme kanaması olurmu sanki kasiklarjma bir şey batıyor böyle çok ağrı yapıyor
Yerleşme kanaması genelde beklenen adetten 3 gün önce gelir diyorlar ama kaset teste hemen çıkmaz varsada en az gecikmeden 1 hafta bekleyebilirsin yada kan verebilirsin kanda hemen çıkıyorKızlar merhaba bir şey soracağım ben bugün test yaptım negatif geldi 2 gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım dün akşam ve bugün pembe leke geldi hafif kahverengi bir akıntı devamı gelmedi acaba adet günü yerleşme kanaması olurmu sanki kasiklarjma bir şey batıyor böyle çok ağrı yapıyor
Dün sabah geldi bugün akşam kesildiEvet olabilir kaç gün oldu akıntı geleli devamı gelmedi sanırım
Bende adet oldum sandım ama kahverengi pembe karışımı bişey var bende ve çok yoğun gelmiyor hatta kesildi diyebilirim hamile miyim diye düşünüyorum kafam allak bullakBenim regle bir hafta kala göğüs hassasiyetim oluşur genellikle bu ay iki hafta önceden başladı kasık ağrısı vajinal mukus artisi acaba gebelik mi diyorum sonra göğüs hassasiyetim olduğu için değilimdir diyorum kafamda deli deli sorular
Döngümü 25.günündeyim bit haftadır dediğiniz her şey mevcut bugün ağrılarım ekstra arttı gerçekten çok merak ediyorum acaba mı diye hep sorguluyorumBenim regle bir hafta kala göğüs hassasiyetim oluşur genellikle bu ay iki hafta önceden başladı kasık ağrısı vajinal mukus artisi acaba gebelik mi diyorum sonra göğüs hassasiyetim olduğu için değilimdir diyorum kafamda deli deli sorular
Hiç sorma yaa çok zor bir durum her ay belirti aramakBende adet oldum sandım ama kahverengi pembe karışımı bişey var bende ve çok yoğun gelmiyor hatta kesildi diyebilirim hamile miyim diye düşünüyorum kafam allak bullak
Bende üç aylık bir gebelik planlamasindayim umudum bu ay gebeyim dır diye diye 10 kg aldım 3 ayda kafayi yiyicem artikDöngümü 25.günündeyim bit haftadır dediğiniz her şey mevcut bugün ağrılarım ekstra arttı gerçekten çok merak ediyorum acaba mı diye hep sorguluyorum
Yarın erken gebelik testi yapsam mı kiHiç sorma yaa çok zor bir durum her ay belirti aramak