Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canım kaç tane aldın sen 170 TL'ye erken gebelik testini 1 tane mi? Çok pahalı değil mi markası mı farklı?
Evet tanesi 170 TL erken gebelik testi
Canım kaç tane aldın sen 170 TL'ye erken gebelik testini 1 tane mi? Çok pahalı değil mi markası mı farklı?
1adet fiyatı canım bu ikinci alışım hatta farklı eczaneden aldım fiyatı bu nette daha uygun satılıyor gördüm markası predictor

2 tane gebelik testi yaptım. 1. Bozuk çıktı.
2. Negatif.
Morelim bozuk. Daha yeni evliyiz ama ben 30'a yakınım, eṣim 32.
Ailem'de kısır çok var.
Bende listeye ekleniceğim diye çok korkuyorum...

Negatif ama tüm belirtileri var.
-miğde bulanması
-leke
-kasık ağrısı.
Adet olmayı bekliyorum ṣu an 7 günüm kaldı.
Morelim çok bozuk.

-miğde bulanması
-leke
-kasık ağrısı.
Morelim çok bozuk.
daha adetine 7 gün varmış canım adet gecikmesinin 7. gününden sonra erken gebelik testi yapın diyorlar idrarda gebelik geç belli oluyor

-miğde bulanması
-leke
-kasık ağrısı.
Morelim çok bozuk.
Gerçekten bende modum çok düşük 5 gün var adetime erken gebelik testi aldım duruyor yapmadım henüz biraz daha bekleyim diye senin tüm belirtiler var gerçekten kasık ağrısı sag tarafta iki gün benimde oldu erken gebelik testi 6 güne kadar cevap veriyor al bi tane bi dene istersen

2 tane gebelik testi yaptım. 1. Bozuk çıktı.
2. Negatif.
Morelim bozuk. Daha yeni evliyiz ama ben 30'a yakınım, eṣim 32.
Ailem'de kısır çok var.
Bende listeye ekleniceğim diye çok korkuyorum...
Allah korusun canım öyle düşünme daha çok gençsin olur ben 3yillik evliyim adetini bekle yada erken gebelik testi al

Maşallah canım Allah'ım bir ömür boyu mutlu ol inşallah birbirimizin hamile haberini verelim inşallah test çekmecede duruyor 5 gün kaldı adetime beklemedeyim
Yaptım dayanamadım 5 gün kaldı adete erken gebelik testi tek çizgi çıktı ama silik onu anlamadım ve akşam yaptım moralim bozuldu 1tane daha aldım test dursun artık adetim gecikirse yaparım modum düştü iyice

Hanımlar merhabaa bişey danışmak istiyorum sizlere. Normalde reglden bir hafta önce kasık ağrılarım gögüs hassasiyetim başlarr fakat bu ay hiç ağrım olmadı adetim dört gün gecikti normalde hiç şaşmaz günü gününe uygularım battan 1 gün sonra test yaptım negatif çıktı tekrar yapmlı mıyım sizce

Benimde 5 gün gecikti bugün yaptım ergen gebelik testi negatif çıktı bence yap test

Etti tabi embriyo kesw icinde dwdi bide sey ya benim az once camasirimda kahverengi leke oldu normal mj cok korktum
Kimisi 7.haftalarda da duyuyor kalp atışını o yüzden korkmana hiç gerek yok bir sonraki gidişinde duyarsın inşallah. Lekelenme de olabiliyor bolca dinlenmene bak çok artarsa yine de söylersin doktoruna canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…