- 14 Aralık 2023
- 81
- 67
- 35
Evet tanesi 170 TL erken gebelik testiCanım kaç tane aldın sen 170 TL'ye erken gebelik testini 1 tane mi? Çok pahalı değil mi markası mı farklı?
1adet fiyatı canım bu ikinci alışım hatta farklı eczaneden aldım fiyatı bu nette daha uygun satılıyor gördüm markası predictorCanım kaç tane aldın sen 170 TL'ye erken gebelik testini 1 tane mi? Çok pahalı değil mi markası mı farklı?
siz gebeliği yumurtlamdan kaç gün sonra öğrendınızBenim geçen sene yerleşme kanaması yumurtlamadan 18 gün sonra olmuştu
Yumurtlamadan 10 gün sonra kan testi vermiştim negatifti bir hafta sonra öğrendimsiz gebeliği yumurtlamdan kaç gün sonra öğrendınız
Yumurtlamadan 10 gün sonra kan testi vermiştim negatifti bir hafta sonra öğrendim
yunurtlamadan 17 gün sonra yaniYumurtlamadan 10 gün sonra kan testi vermiştim negatifti bir hafta sonra öğrendim
daha adetine 7 gün varmış canım adet gecikmesinin 7. gününden sonra erken gebelik testi yapın diyorlar idrarda gebelik geç belli oluyorNegatif ama tüm belirtileri var.
-miğde bulanması
-leke
-kasık ağrısı.
Adet olmayı bekliyorum ṣu an 7 günüm kaldı.
Morelim çok bozuk.
Gerçekten bende modum çok düşük 5 gün var adetime erken gebelik testi aldım duruyor yapmadım henüz biraz daha bekleyim diye senin tüm belirtiler var gerçekten kasık ağrısı sag tarafta iki gün benimde oldu erken gebelik testi 6 güne kadar cevap veriyor al bi tane bi dene istersenNegatif ama tüm belirtileri var.
-miğde bulanması
-leke
-kasık ağrısı.
Adet olmayı bekliyorum ṣu an 7 günüm kaldı.
Morelim çok bozuk.
Allah korusun canım öyle düşünme daha çok gençsin olur ben 3yillik evliyim adetini bekle yada erken gebelik testi al2 tane gebelik testi yaptım. 1. Bozuk çıktı.
2. Negatif.
Morelim bozuk. Daha yeni evliyiz ama ben 30'a yakınım, eṣim 32.
Ailem'de kısır çok var.
Bende listeye ekleniceğim diye çok korkuyorum...
Bende 4 aylık evliyimAllah korusun canım öyle düşünme daha çok gençsin olur ben 3yillik evliyim adetini bekle yada erken gebelik testi al
Maşallah canım Allah'ım bir ömür boyu mutlu ol inşallah birbirimizin hamile haberini verelim inşallah test çekmecede duruyor 5 gün kaldı adetime beklemedeyimBende 4 aylık evliyim
Amin canımMaşallah canım Allah'ım bir ömür boyu mutlu ol inşallah birbirimizin hamile haberini verelim inşallah test çekmecede duruyor 5 gün kaldı adetime beklemedeyim
Yaptım dayanamadım 5 gün kaldı adete erken gebelik testi tek çizgi çıktı ama silik onu anlamadım ve akşam yaptım moralim bozuldu 1tane daha aldım test dursun artık adetim gecikirse yaparım modum düştü iyiceMaşallah canım Allah'ım bir ömür boyu mutlu ol inşallah birbirimizin hamile haberini verelim inşallah test çekmecede duruyor 5 gün kaldı adetime beklemedeyim
Yok canım korkmana gerek yok. Muayene etti mi yoksa direk duyulmaz mi dedi? Ne zaman çağırdı tekrarKizlar kalp atisi icin gittim 6+3 de kontrole gittim daha ufak duyulmaz dedi korkmali miym
Benimde 5 gün gecikti bugün yaptım ergen gebelik testi negatif çıktı bence yap testHanımlar merhabaabişey danışmak istiyorum sizlere. Normalde reglden bir hafta önce kasık ağrılarım gögüs hassasiyetim başlarr fakat bu ay hiç ağrım olmadı adetim dört gün gecikti normalde hiç şaşmaz günü gününe uygularım battan 1 gün sonra test yaptım negatif çıktı tekrar yapmlı mıyım sizce
Etti tabi embriyo kesw icinde dwdi bide sey ya benim az once camasirimda kahverengi leke oldu normal mj cok korktumYok canım korkmana gerek yok. Muayene etti mi yoksa direk duyulmaz mi dedi? Ne zaman çağırdı tekrar
Kimisi 7.haftalarda da duyuyor kalp atışını o yüzden korkmana hiç gerek yok bir sonraki gidişinde duyarsın inşallah. Lekelenme de olabiliyor bolca dinlenmene bak çok artarsa yine de söylersin doktoruna canımEtti tabi embriyo kesw icinde dwdi bide sey ya benim az once camasirimda kahverengi leke oldu normal mj cok korktum
Insallah ya sıkıntı yokturKimisi 7.haftalarda da duyuyor kalp atışını o yüzden korkmana hiç gerek yok bir sonraki gidişinde duyarsın inşallah. Lekelenme de olabiliyor bolca dinlenmene bak çok artarsa yine de söylersin doktoruna canım