Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Elbette ederim ben 3 yıl bekledim sebebi yoktu bir şey bulamadılar Allahım sizlere de nasip etsin inşallah
Benim 7 yaşında bir kızım var 2 yıldır deniyoruz ama olmuyor amh değerim düşük bnmde birde eşimin sperm hareketi biraz düşükmüş tüp bebek dedi ama tüp bebek düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı inşallahh

Ben de aynıydım 5 yaşında oğlum var ama 3 yıldır denediğimiz halde olmadı sonradan Allah nasip etti oldu tedaviye cesaret edemedim muayene korkum var ilk doğumdan travmalarım o nedenle kısmet her şey mfk yöntemlerini vitaminleri tavsiye edebilirim iyi gelir size de eşinize de

Yaş kaç

Eklentiler

• Screenshot_20231130_002248_com.huawei.notepad.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20231130_002242_com.huawei.notepad.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20231130_002238_com.huawei.notepad.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 51
Mfk yöntemi nedir

Buraya yazın konu bölümüne bir sürü yazı çıkar instagramda o doktorun sayfası var ordan da takip erebilirsiniz

Gecikme sebebim gebelikmiş inşallah siz de hamilesinizdir 2 gün geçti testte çıkmadı 5 gün geçsin test yapın
Canım merhaba öncelikla sağlık kucağına alır sağlıkla büyütürsün inşallah bişey sormak istiyorum ovulasyon takibi yapmışmıydın yani yumurtlamanın hangi gün olduğunu biliyormusun 2 gün gecikmeyle çıkmadı dediğin için soruyorum merak ettim

Merhabalar. Adet gününüz geçti mi ? Ne zaman kaç gün kala yaptınız ? Kanı ne zaman verdiniz ? Bende bugün test yaptım benim de aynı şekilde çıkıyor. Yarın kan vereceğim adetime 2 gün var
𝙲𝚊𝚗ı𝚖 𝚔𝚊𝚗 𝚝𝚎𝚜𝚝𝚒𝚗𝚍𝚎 𝚍𝚒𝚛𝚎𝚔 𝚌̧ı𝚔ı𝚢𝚘𝚛 𝚋𝚞 𝚝𝚎𝚜𝚝𝚎 𝚐𝚘̈𝚛𝚎 𝚑𝚊𝚖𝚒𝚕𝚎𝚜𝚒𝚗 𝚒𝚣 𝚒𝚗𝚜̧𝚊𝚕𝚕𝚊𝚑 𝚁𝚊𝚋𝚋𝚒𝚖 𝚋𝚘𝚜 𝚋ı𝚛𝚊𝚔𝚖𝚊𝚣

Ayyy inşallah ya. Gidip kan verdim sabah. İnşallah güzel sonuclarla gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…