Bakınıyorum şöyle . Bu silik çıkanlar kan da negatif çıkanlara dönmüş .Aklım karıştı vallaha brnim de öyle olmasın
Ben de32 yaşındayım
Takip etmemiştim ama düzenli adet oluyorumCanım merhaba öncelikla sağlık kucağına alır sağlıkla büyütürsün inşallah bişey sormak istiyorum ovulasyon takibi yapmışmıydın yani yumurtlamanın hangi gün olduğunu biliyormusun 2 gün gecikmeyle çıkmadı dediğin için soruyorum merak ettim
İyice geçsin öyle test yapınBende 2 gün gecikti ama adettsn 1 gun once yaptjm cikmadi bekliyorum umutlanmamaya calisarak
Akıntınız varmiydiBenim folekul sag tarafdaydi ve o tarafimda asiri sanci vardi, bide yuzum bildigin sivilce kustu, hayatimda ayni anda tum yuzum boyle sivilcelenmemisti, bide regl agrisi cekiyordum. Ben testi reglimin 2ci gecikme gunu yaptim ve cift cizgi cikti. Baska vucudumda bir belirti olmadi. Her kadin farkli belirtiler gostere biliyor.
Batma varsa iyi bir şey yeelwşiyprdue3 gun gecikti ama vajinamda batma oluyo arada anlamadm valla
Benimde kasıklarımda hafif hafif agrılar var Allahtan hayırlısını istiyorum herkes bı şekilde çekmiştir ama boş gebelik yaşadım ve en çok üzüldügüm zamanlar olmuştur ben evde yaptım sonra beni aldılar bayılmadan uyusturmadanda yaptılar Allah isteyen herkese nasip etsin için de benimde inşallah sağlıkla bir gebelik yasayalımBatma varsa iyi bir şey yeelwşiyprdue
Ak8nt8n varmıy dı benimde geciktitecanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Benim belirti hiç yoktu desem daha iyi olur. Yani hamilelik düşünmesem mevcutta ki ufak belirtilerle asla hamileyim diyemezdim o kadar azdı. Ama öğrendikten sonra fark ettim ki göğsümde ciddi bir ağrı üzerine yatamayacak kadar sızlıyordu ama bunu da hamile olduğumu öğrendikten sonra fark ettim. Adet olacakmış gibi sızı vardı ama böyle abartı bir ağrı değil oda üşütmüş gibi hafiften vardı. Şuan 11 haftalık gebeyim ve hala öyle net bir belirtim yok sadece göğüs sızısıyla devam ediyorum arada bir de reflüm tutuyor midem yanıyor bukadar :) Yani belirtin olmasa da hiç endişelenme herkeste belirti olacak diye birşey yok inşallah hamilesindir :)Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Evet canım regl oldum bikaç gün sonraCanim gecikmen ne durumda regl mj oldun
Aynı durumdayiz 16 sinda yumurtlama gordüm bende 24 25 26 gunde bir olurum sadece goguslerim şis adet oncesi gibi ayni ama ben regle 1 gun kala test yaptjm cikmadi 3 kasimda olmustum rwgl o yuzden biraz daha bekleyeljm bence bebistir umarim ama yine de dusunmemeye calis kendini mesgul et adet olursan da oh rahatladjm de ben hep oÿle yapiyorum motive seklim :))Arkadaşlar merhaba benim bat 29 yada 30 kasımdı 28 kasım da normal laboquick test yapım negatif çıktıama hala regl de olmadım doğru düzgün bi regl belirtisi de yok şuan 16 kasım yumurtlama günümdü normalde 27 28 gün arası regl olurum ama sadece korunmayı bıraktığımdan beri 3 4 aydır denge değişti gibi bir kere bir önceki ay gecikme yaşamıştım onun dışında çok şaşmaz regl günü sizce pozitife dönme durumu olabilir mi umutlanmakta istemiyorum açıkçası sizde sormak istedim fikir verirmisiniz
benim sat 3 kasımdı canım 16 sında net pik gördüm aynı günlerimiz ama benim regl döngüm 28 gün gibi bakalım bilemedim bekleyelim bakalım aynen düşünmekten kendimi alamıyorum ki :)Aynı durumdayiz 16 sinda yumurtlama gordüm bende 24 25 26 gunde bir olurum sadece goguslerim şis adet oncesi gibi ayni ama ben regle 1 gun kala test yaptjm cikmadi 3 kasimda olmustum rwgl o yuzden biraz daha bekleyeljm bence bebistir umarim ama yine de dusunmemeye calis kendini mesgul et adet olursan da oh rahatladjm de ben hep oÿle yapiyorum motive seklim :))
Evet oyle valla insallah guzel haberler veririz ne zamandir istiyorsunuz biz 2 sene olacak 1 aşilama var tutmadi :)benim sat 3 kasımdı canım 16 sında net pik gördüm aynı günlerimiz ama benim regl döngüm 28 gün gibi bakalım bilemedim bekleyelim bakalım aynen düşünmekten kendimi alamıyorum ki :)
3 aydır canım ama benim yaş faktörü var 38 yaşındayım ikinci evliliğim bir çocuğum var 13 yaşında ama eşimin çocuğu yok 3 aydır net olarak çalışmalar var bizde bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizi en kısa zamandaEvet oyle valla insallah guzel haberler veririz ne zamandir istiyorsunuz biz 2 sene olacak 1 aşilama var tutmadi :)
Insallah3 aydır canım ama benim yaş faktörü var 38 yaşındayım ikinci evliliğim bir çocuğum var 13 yaşında ama eşimin çocuğu yok 3 aydır net olarak çalışmalar var bizde bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizi en kısa zamanda