İnşallah hamile sinizdirVallahi benim bildiğim çok az az bir kaç gün sürer o da çok az olması diye biliyorum bence siz adet olmuşsunuz iki gün diye biliyorum hatta iki gün bile fazla yani
Sabah ilk idrarla tekrar dene daha doğru sonuç için umarım vardırKizlar adetime 1gun kala test yaptim bakar misjnjz
Bu ay takip ettjm 16 kasim yumurtlama gunumdu
Cok silik var gibi aksam ustu yaptim keske sabah erkenden ilk idrarla yapsaydimm
Canım ben bişey göremiyorum belki foto dan dolayıdırKizlar adetime 1gun kala test yaptim bakar misjnjz
Cok silik var gibi aksam ustu yaptim keske sabah erkenden ilk idrarla yapsaydimm
testi tekrarladığında yine paylaşırmısın canım tekrar bakalım sen çıplak gözle görebiliyormusunKizlar adetime 1gun kala test yaptim bakar misjnjz
Görmüştüm ama yumurtlamadan 9 gun sonra innovita test yaptim onu da paylasayimtesti tekrarladığında yine paylaşırmısın canım tekrar bakalım sen çıplak gözle görebiliyormusun
hıç ümidim yok esim 2 ay once varikosel oldjCanım ben bişey göremiyorum belki foto dan dolayıdır
Bugun regl gunum olmazsam yaparimSabah ilk idrarla tekrar dene daha doğru sonuç için umarım vardır
benim eşimde de varikosel var sayıda sıkıntı yok ama hareketlerde biraz azlık var dedi doktor şimdilik amaliyat olmayın dediler sizin değerler nasıldı canımhıç ümidim yok esim 2 ay once varikosel oldj
hareketsizlik ve sekil bozukligu vardi cift tarafli 2.7 mm di ikiside oldu iste eylul ayindabenim eşimde de varikosel var sayıda sıkıntı yok ama hareketlerde biraz azlık var dedi doktor şimdilik amaliyat olmayın dediler sizin değerler nasıldı canım
anladım canım geçmiş olsun bizde tek taraflı çapını tam bilmiyorum bizde bir kaç doktor gezdik benim kendikadın doğum doktorum ve fakülte hastanesindeki doktor bekleyelim dedi bizde bekliyoruz sizin hareket kaç olarak gelmişti hatırlıyormusunuzhareketsizlik ve sekil bozukligu vardi cift tarafli 2.7 mm di ikiside oldu iste eylul ayindaasilama tutmadi iyice baktirdik 4 tane uroloji gittik son care diyr yaptirdik valla ama zor ameliyat esim cok zorlandi
testi tekrarladığında yine paylaşırmısın canım tekrar bakalım sen çıplak gözle görebiliyormusun
Yok vqlla hic aklimda degilanladım canım geçmiş olsun bizde tek taraflı çapını tam bilmiyorum bizde bir kaç doktor gezdik benim kendikadın doğum doktorum ve fakülte hastanesindeki doktor bekleyelim dedi bizde bekliyoruz sizin hareket kaç olarak gelmişti hatırlıyormusunuz
Hangi markaları kullandınızKızlar merhaba kan testinde negatif ten pozitife döneminiz oldumu, üç farklı markadan test yaptım hepsi belli silik çıktı kan testi negatif?
Artemid, freely, prodoctor, bi tane de ebebe diye vardı onu yaptım ilk dakikada silik çıkardıHangi markaları kullandınız
Bu ebebe olan ilk iki dakika içinde böyle belirmiştiHangi markaları kullandınız
Valla uzun zaman oldu ya aşilama zamani yaptirmistik testanladım canım geçmiş olsun bizde tek taraflı çapını tam bilmiyorum bizde bir kaç doktor gezdik benim kendikadın doğum doktorum ve fakülte hastanesindeki doktor bekleyelim dedi bizde bekliyoruz sizin hareket kaç olarak gelmişti hatırlıyormusunuz
Aaa benxe yaptim bu ay saracoglu tarifiyle yumurtlama takibi yaparken benimde 2 gün gecikti acaba ondan miİyi akşamlar 6 gün adetim geçikti normalde hiç şaşmaz ancak fazklı olarak bu ay İncir havuç kürü yaptım geciktirebiliyormuş