- 9 Ekim 2023
- 7
- 4
- 36
Acaba hamile misinizSorma koyulaşmamış zaten. Herhalde test çok hassas olduğu için benim de hcg değerim 1-2 falan ondan gölgemsi çıkıyor. Negatif şu an. Birkaç gün adet olmazsam yapayım en iyisi.
Salı günü test yaptım normal kaset test olsa çıkardı sanmıyorum bekliyorum bakalım ne olacak zaten regl gelsin tekrar doktora gideceğim hsg isteyeceğim çekerseAcaba hamile misiniz
Frekanslar karıştı ya kusura bakma bana yazdın sandımSalı günü test yaptım normal kaset test olsa çıkardı sanmıyorum bekliyorum bakalım ne olacak zaten regl gelsin tekrar doktora gideceğim hsg isteyeceğim çekerse
Allah bağışlasınAmin inşallah belirtim sadece göğüs ağrısı zaten adet öncesi de oluyordu Bi de bir gün başım çok ağrıdı 8 gün gecikince artık yine test yaptım 2 gün geçince de yapmıştım çıkmamıştı ya da çöpe biraz erken attım testi sonradan bakınca gri çizgi çıktı kuruma çizgisi dedim o nedenle 8. Güne kadar emin olmak için bekledim hayırlısı inşallah sağlıklı birşekilde kucağımıza alırız rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçiririz size de hayırlı olsun inşallah
Ben yeni gebelere soruyorum size de sorayımKesinlijle siz de hamilesiniz. Güzel haberler bekliyoruz
Benimde eşim 1 Ekimde varikosel oldu asıl o yüzden ümidiniz olsunhıç ümidim yok esim 2 ay once varikosel oldj
Yüzde yanma kızarma böyle sızlamaBenim belirti hiç yoktu desem daha iyi olur. Yani hamilelik düşünmesem mevcutta ki ufak belirtilerle asla hamileyim diyemezdim o kadar azdı. Ama öğrendikten sonra fark ettim ki göğsümde ciddi bir ağrı üzerine yatamayacak kadar sızlıyordu ama bunu da hamile olduğumu öğrendikten sonra fark ettim. Adet olacakmış gibi sızı vardı ama böyle abartı bir ağrı değil oda üşütmüş gibi hafiften vardı. Şuan 11 haftalık gebeyim ve hala öyle net bir belirtim yok sadece göğüs sızısıyla devam ediyorum arada bir de reflüm tutuyor midem yanıyor bukadar :) Yani belirtin olmasa da hiç endişelenme herkeste belirti olacak diye birşey yok inşallah hamilesindir :)
Evet oluyor .Ben yeni gebelere soruyorum size de sorayım
Yüzde yanma kızarma böyle sızlama
Ayaklarda ama sadece ayaklarda üşüme
Oldu mu oluyor mu sizlerde ?
Ay hadi inşallah benim bu ay ilk kez oluyor yumurtlamadan sonra 9. Gün sipsilik çıktı bugünEvet oluyor .
Dahaaaa cookk erken degio mi. Kendinizi strese sokmayın bir hafta daha bekleyin. Çıkar varsa Allah'ın izniyle. Ben adete 5 gunnvarken yapmıştım erken gebelik hiç birşey çıkmadı. 2 gün kala kaset test yaptım 2 tane hemen çıkmıştıAy hadi inşallah benim bu ay ilk kez oluyor yumurtlamadan sonra 9. Gün sipsilik çıktı bugün
Evet evet çok erken ama benim de bir sürü testim var her güm yapayım olana kadar dedimDahaaaa cookk erken degio mi. Kendinizi strese sokmayın bir hafta daha bekleyin. Çıkar varsa Allah'ın izniyle. Ben adete 5 gunnvarken yapmıştım erken gebelik hiç birşey çıkmadı. 2 gün kala kaset test yaptım 2 tane hemen çıkmıştı
Böyle stres yapmaz misinizEvet evet çok erken ama benim de bir sürü testim var her güm yapayım olana kadar dedim
İnan stresim yokBöyle stres yapmaz misinizstres de gebeliğin oluşmasını ilerlemesini önler ama. Çizgi gozukuyo aynen. Ama erken yapılan gebelik testleri insanı yaniltiyo çoğu zaman. Bu sefer üzülürsünüz
Rabbim gönlüne göre versin o zaman canım benim ,İnan stresim yokolur olmaz o Allah’ın takdiri hiç üzülmem negatif görürsem I. Bırakmam gereken ilaçlar var o yüzden erken öğrenmeye çalışıyorum yoksa Allah ne zaman derse o zaman olur
siz ne zamandir istiyorsunuz bebişBenimde eşim 1 Ekimde varikosel oldu asıl o yüzden ümidiniz olsun
Bizim bir yılı geçtisiz ne zamandir istiyorsunuz bebiş
CümlemizinRabbim gönlüne göre versin o zaman canım benim ,
Hayır olmadıAllah bağışlasınYüzde yanma kızarma sızlama veya ayakta üşüme gibi belirtiler oldu mu ?