Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Herkese günaydınnn . Regl dün bugün olması gerekiyır da dün kahverengi leke geldi çok az oda peçeteye ,öğlen gibi sonra bir daha gelmedi dedim tamam regl bu ayda tutmadı. Ama daha hala gelen giden yok .

Allah bağışlasın Yüzde yanma kızarma sızlama veya ayakta üşüme gibi belirtiler oldu mu ?

Yüzde yanma kızarma böyle sızlama
Ayaklarda ama sadece ayaklarda üşüme
Oldu mu oluyor mu sizlerde ?

Ay hadi inşallah benim bu ay ilk kez oluyor yumurtlamadan sonra 9. Gün sipsilik çıktı bugün
Dahaaaa cookk erken degio mi. Kendinizi strese sokmayın bir hafta daha bekleyin. Çıkar varsa Allah'ın izniyle. Ben adete 5 gunnvarken yapmıştım erken gebelik hiç birşey çıkmadı. 2 gün kala kaset test yaptım 2 tane hemen çıkmıştı

Evet evet çok erken ama benim de bir sürü testim var her güm yapayım olana kadar dedim

Böyle stres yapmaz misiniz stres de gebeliğin oluşmasını ilerlemesini önler ama. Çizgi gozukuyo aynen. Ama erken yapılan gebelik testleri insanı yaniltiyo çoğu zaman. Bu sefer üzülürsünüz
İnan stresim yok olur olmaz o Allah’ın takdiri hiç üzülmem negatif görürsem I. Bırakmam gereken ilaçlar var o yüzden erken öğrenmeye çalışıyorum yoksa Allah ne zaman derse o zaman olur

Merhaba kızlar bugün adet olmam gerekiyordu kasıklarımda ağrı ve karnım da şişlik vardı. Dayanamayıp erken test yaptım bi incelenebilir misiniz dünde test yaptım test yanlış çıktı. Şimdide yanlış çıkmışmıdır diye korkuyorum

Eklentiler

• IMG_20231204_132007_381.jpg
    177,4 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…