• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba , birşey sorucam aralık 1-2 gibi regl günüm benim ama benim uzun süredir özellikle sağ kasığımda ağrı oluyor eğilip kalkarken genelde ne olabilir sizce regl ağrısı değil bunu biliyorum da :)

Merhaba , birşey sorucam aralık 1-2 gibi regl günüm benim ama benim uzun süredir özellikle sağ kasığımda ağrı oluyor eğilip kalkarken genelde ne olabilir sizce regl ağrısı değil bunu biliyorum da :)
Benim de 1 Aralık adet günüm. Bugün akşam test yaptım pozitif gözüküyor. Yarın sabah yine yapcam. Kan vereceğim. 🥰 İnşallah sizin de vardır.

Benim de 1 Aralık adet günüm. Bugün akşam test yaptım pozitif gözüküyor. Yarın sabah yine yapcam. Kan vereceğim. 🥰 İnşallah sizin de vardır.
Ay hadi gözünüz aydın inşallah bebişiniz sizinledir . Benimde bu ay ağrım oldu böyle tuhaf her ay ümitle bekliyorum hep hüsran :(

Ay hadi gözünüz aydın inşallah bebişiniz sizinledir . Benimde bu ay ağrım oldu böyle tuhaf her ay ümitle bekliyorum hep hüsran :KK43:
Benim için en belirgin şey belim ve basım çok ağrıdı. Bir de adete yakın göğüslerim siserdi agrirdi. Şimdi balon gibi inik. Öyle akıntım falan filan yok. Mide bulantısı yok. Arada midem eksiyo sadece . Umarım sizin de vardır. Benim de 🥰🥰🥰

Benim için en belirgin şey belim ve basım çok ağrıdı. Bir de adete yakın göğüslerim siserdi agrirdi. Şimdi balon gibi inik. Öyle akıntım falan filan yok. Mide bulantısı yok. Arada midem eksiyo sadece . Umarım sizin de vardır. Benim de 🥰🥰🥰
Umarım inşallahhh 🙏🙏 benimde 2 gündür mide yanmam var . Belim hep ağırdığı için çok anlamıyorum fıtık ve bel kaymam olduğundan :) ama sağ kasığım çok fena özellikle eğilirken baskı yapıyor ağrı giriyor .

Umarım inşallahhh 🙏🙏 benimde 2 gündür mide yanmam var . Belim hep ağırdığı için çok anlamıyorum fıtık ve bel kaymam olduğundan :) ama sağ kasığım çok fena özellikle eğilirken baskı yapıyor ağrı giriyor .
Kesinlijle siz de hamilesiniz. Güzel haberler bekliyoruz 🥰

Ooo harika . Tebrikler. Rabbim size bağışlasın. Kan tahlili mi verdiniz 🥰 belirtileriniz nelerdi sizinde 🥰
Amin inşallah belirtim sadece göğüs ağrısı zaten adet öncesi de oluyordu Bi de bir gün başım çok ağrıdı 8 gün gecikince artık yine test yaptım 2 gün geçince de yapmıştım çıkmamıştı ya da çöpe biraz erken attım testi sonradan bakınca gri çizgi çıktı kuruma çizgisi dedim o nedenle 8. Güne kadar emin olmak için bekledim hayırlısı inşallah sağlıklı birşekilde kucağımıza alırız rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçiririz size de hayırlı olsun inşallah

Elbette ederim ben 3 yıl bekledim sebebi yoktu bir şey bulamadılar Allahım sizlere de nasip etsin inşallah
Benim 7 yaşında bir kızım var 2 yıldır deniyoruz ama olmuyor amh değerim düşük bnmde birde eşimin sperm hareketi biraz düşükmüş tüp bebek dedi ama tüp bebek düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı inşallahh

Benim 7 yaşında bir kızım var 2 yıldır deniyoruz ama olmuyor amh değerim düşük bnmde birde eşimin sperm hareketi biraz düşükmüş tüp bebek dedi ama tüp bebek düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı inşallahh
Ben de aynıydım 5 yaşında oğlum var ama 3 yıldır denediğimiz halde olmadı sonradan Allah nasip etti oldu tedaviye cesaret edemedim muayene korkum var ilk doğumdan travmalarım o nedenle kısmet her şey mfk yöntemlerini vitaminleri tavsiye edebilirim iyi gelir size de eşinize de

Yaş kaç

Eklentiler

• Screenshot_20231130_002248_com.huawei.notepad.jpg
    Screenshot_20231130_002248_com.huawei.notepad.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20231130_002242_com.huawei.notepad.jpg
    Screenshot_20231130_002242_com.huawei.notepad.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20231130_002238_com.huawei.notepad.jpg
    Screenshot_20231130_002238_com.huawei.notepad.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 54
Back