Canim gecikmen ne durumda regl mj oldunreglim 2 gün geçmişti bugün erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Halbuki 10 gün geçerse test yapacaktım ama dayanamıyorum işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim gecikmen ne durumda regl mj oldunreglim 2 gün geçmişti bugün erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Halbuki 10 gün geçerse test yapacaktım ama dayanamıyorum işte
Benim folekul sag tarafdaydi ve o tarafimda asiri sanci vardi, bide yuzum bildigin sivilce kustu, hayatimda ayni anda tum yuzum boyle sivilcelenmemisti, bide regl agrisi cekiyordum. Ben testi reglimin 2ci gecikme gunu yaptim ve cift cizgi cikti. Baska vucudumda bir belirti olmadi. Her kadin farkli belirtiler gostere biliyor.Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhabalar. Adet gününüz geçti mi ? Ne zaman kaç gün kala yaptınız ? Kanı ne zaman verdiniz ? Bende bugün test yaptım benim de aynı şekilde çıkıyor. Yarın kan vereceğim adetime 2 gün varBu ebebe olan ilk iki dakika içinde böyle belirmişti
Benim de 1 Aralık adet günüm. Bugün akşam test yaptım pozitif gözüküyor. Yarın sabah yine yapcam. Kan vereceğim. İnşallah sizin de vardır.Merhaba , birşey sorucam aralık 1-2 gibi regl günüm benim ama benim uzun süredir özellikle sağ kasığımda ağrı oluyor eğilip kalkarken genelde ne olabilir sizce regl ağrısı değil bunu biliyorum da :)
Ay hadi gözünüz aydın inşallah bebişiniz sizinledir . Benimde bu ay ağrım oldu böyle tuhaf her ay ümitle bekliyorum hep hüsranBenim de 1 Aralık adet günüm. Bugün akşam test yaptım pozitif gözüküyor. Yarın sabah yine yapcam. Kan vereceğim. İnşallah sizin de vardır.
Benim için en belirgin şey belim ve basım çok ağrıdı. Bir de adete yakın göğüslerim siserdi agrirdi. Şimdi balon gibi inik. Öyle akıntım falan filan yok. Mide bulantısı yok. Arada midem eksiyo sadece . Umarım sizin de vardır. Benim deAy hadi gözünüz aydın inşallah bebişiniz sizinledir . Benimde bu ay ağrım oldu böyle tuhaf her ay ümitle bekliyorum hep hüsran
Umarım inşallahhh benimde 2 gündür mide yanmam var . Belim hep ağırdığı için çok anlamıyorum fıtık ve bel kaymam olduğundan :) ama sağ kasığım çok fena özellikle eğilirken baskı yapıyor ağrı giriyor .Benim için en belirgin şey belim ve basım çok ağrıdı. Bir de adete yakın göğüslerim siserdi agrirdi. Şimdi balon gibi inik. Öyle akıntım falan filan yok. Mide bulantısı yok. Arada midem eksiyo sadece . Umarım sizin de vardır. Benim de
Aaa benxe yaptim bu ay saracoglu tarifiyle yumurtlama takibi yaparken benimde 2 gün gecikti acaba ondan migecikem sebebim gebelikmiş
Ooo harika . Tebrikler. Rabbim size bağışlasın. Kan tahlili mi verdiniz belirtileriniz nelerdi sizindeGecikme sebebim gebelikmiş inşallah siz de hamilesinizdir 2 gün geçti testte çıkmadı 5 gün geçsin test yapın
Kesinlijle siz de hamilesiniz. Güzel haberler bekliyoruzUmarım inşallahhh benimde 2 gündür mide yanmam var . Belim hep ağırdığı için çok anlamıyorum fıtık ve bel kaymam olduğundan :) ama sağ kasığım çok fena özellikle eğilirken baskı yapıyor ağrı giriyor .
Amin inşallah belirtim sadece göğüs ağrısı zaten adet öncesi de oluyordu Bi de bir gün başım çok ağrıdı 8 gün gecikince artık yine test yaptım 2 gün geçince de yapmıştım çıkmamıştı ya da çöpe biraz erken attım testi sonradan bakınca gri çizgi çıktı kuruma çizgisi dedim o nedenle 8. Güne kadar emin olmak için bekledim hayırlısı inşallah sağlıklı birşekilde kucağımıza alırız rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçiririz size de hayırlı olsun inşallahOoo harika . Tebrikler. Rabbim size bağışlasın. Kan tahlili mi verdiniz belirtileriniz nelerdi sizinde
Kan verdimOoo harika . Tebrikler. Rabbim size bağışlasın. Kan tahlili mi verdiniz belirtileriniz nelerdi sizinde
Tebriklerrr allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizim içinde dua edin olurmuGecikme sebebim gebelikmiş inşallah siz de hamilesinizdir 2 gün geçti testte çıkmadı 5 gün geçsin test yapın
Elbette ederim ben 3 yıl bekledim sebebi yoktu bir şey bulamadılar Allahım sizlere de nasip etsin inşallahTebriklerrr allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizim içinde dua edin olurmu
Amin canım inşallahhhKesinlijle siz de hamilesiniz. Güzel haberler bekliyoruz
Bu kür ne işe yarıyor canım nasıl yapılıyorAaa benxe yaptim bu ay saracoglu tarifiyle yumurtlama takibi yaparken benimde 2 gün gecikti acaba ondan mi