Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba hanımlar iyi geceler sanırım bugün pik mi olmuş oluyor yorumlayabilir misiniz? Pik olmuş olması yumurtanın oluştuğu kaliteli olduğu anlamınada mı geliyor acaba
IMG_20231123_002747.jpg

Canım benim planlı olması gerçekten çok zor bende aynı durumdayım 1.5 yıllık evliyiz ikinci denemede bende dayanamadım test yaptım çıktı adetime 5 gün kala kan verdim beta 10 çıktı fena belirti vardı psikolojik hepsi yani denemeden önce asla böye şeyler yaşamazdım ama . Sonra 2 gün sonra tekrar verdim 0.6 oldu kimyasal gebelik geçirdim 3. Yü denicez ve gerçekten düşünmek ve stresten olmadığını düşünüyorum lütfen kimse takmasın eğer olacağı varsa kesin olur alacak nefesi varsa nasipte varsa olur , salın kendinizi
Bende yaklaşık1 buçuk senedir evliyim 7 aydan beri sürekli bir umutla test yapıyorum. Bu ay biraz belirtim var ama yine psikolojiktir diye test yapmaktan korkuyorum. Umarım hepimizin en yakın zamanda sağlıklı bebek haberlerini almamız nasip olur 😔

Kozlar Allah rızası için elimde son 1 adet testi var bir yardımcı olun bana nolur bugün de adet olmadım tamamen kesildi lekelenme sizce neden olabilir adet gecikmesinde yerleşme kanaması olur mu ya da kaç gün sonra test yapıyım sizce
Merhaba ne yaptınız. Genelde regl gecikmesi olmadan yapılan testler doğru sonuç vermez, yani varsa bile göstermeyebilir.

Bende yaklaşık1 buçuk senedir evliyim 7 aydan beri sürekli bir umutla test yapıyorum. Bu ay biraz belirtim var ama yine psikolojiktir diye test yapmaktan korkuyorum. Umarım hepimizin en yakın zamanda sağlıklı bebek haberlerini almamız nasip olur 😔
Ben de 5 yıl oldu, ama bir yıldır düşünüyoruz bakalım nasip.

Reglime 2 gün var ovulasyon testi ile çıkan sonuç şu şekilde sizce gebelik varmıdır test yapsam mı görselde iki test var silik olan regliye 3 gün kala daha belirgin olan 2 gün kala sabah saatinde yapılmistir bu şekilde ovulasyon testi ile gebe olduğunu öğrenen var mı

Eklentiler

• IMG_20231123_112011.jpg
    IMG_20231123_112011.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 118
Aynen öyle canım kafaya takmamak gerekiyor gerçekten ben boş gebelik geçirmiştim sonra tekrar gebelik düşündüm ve adete yakın hep erken gebelik testi normal gebelik testi filan yapıyordum ama takı kafama takmadigim ay gebe oldugumu öğrendim bu seferde sağlıklı mı sagliksizmi düşünmekten kabuslar goruyordum önce doğum yaptigimi gördüm sonra kan gördüm malesef bu da boş gebelik betahcg değerim baya düştü şuan tarlusal kullandım bakalım nezamn adet olucam ve düşük yapacağım doktor kendiliğinden düşebileceğini müdahaleye gerek görmedi betam sifirlandiginda kanamamin başlayacağını söyledi yani demem o ki stres çok kötü etkiliyor gebeliği sakın kafaniza takmayın rabbim en doğru zamanı bilir geciktiriyorsa guzellestiriyordur herzamn buna inanalım 🤲🤲🤲
Aynı durum oldu bende doktora sordum o ay korunduk sonra kirunmadık 6 ve ya 7 ay olcak nasıl olucak bilmiyorum doktor sorun yok dedi şimdilik tekrar kontrol gelebilirsin öyle kaldı tekrar niye böyle olmuş belli bı sebebi var mı benimde olduğu için merak ettim tanıdık birisi dediki anca 6 ay toparlanıyor rahim umudum var hep çokta istiyorum ama Allah tan hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏🤲🤲

Kizlar hic anlamıyorum lütfen Ovülasyon testime bakar mısınız pik olmuş mu olmamış mı devam mı etmeliyim?

Eklentiler

• IMG_20231123_132657.jpg
    IMG_20231123_132657.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 117
Merhaba testinizin sonucu negatif gözüküyor ama geç döllenme olabilir. Çünkü 3 küsür çıkmış. Eğer adet olmadiysaniz .Kendinize dikkat edin . Bir hafta sonra tekrar yaptırın

Yerl
Kozlar Allah rızası için elimde son 1 adet testi var bir yardımcı olun bana nolur bugün de adet olmadım tamamen kesildi lekelenme sizce neden olabilir adet gecikmesinde yerleşme kanaması olur mu ya da kaç gün sonra test yapıyım siz
Yerleşme kanaması adet öncesi olcak diye bir şey yok tanıdığım biri adeti geçtiği gün yerleşme kanaması olmuş nirmalde adetten bir kać gün önce olması gerekiyormuş ama geç döllenme olduğu için yerleşme kanamasıda geç olmuş umitlendirmek gibi olmasın ama adeti üc dört gün geçtikten sonra test yapıyor silik çizgi halbuki çizginin belli olması gerek nedeni geç döllenme olabiliyor işte
Kozlar Allah rızası için elimde son 1 adet testi var bir yardımcı olun bana nolur bugün de adet olmadım tamamen kesildi lekelenme sizce neden olabilir adet gecikmesinde yerleşme kanaması olur mu ya da kaç gün sonra test yapıyım sizce

İyi akşamlar herkese birşey soracağım benim tahmini 2 aralık gibi regl olacağım . Ama bu hafta aşırı derecede sağ kasığımda bir ağrı var ya i eğilirken falan ağrı yapıyor sizce neden olabilir
Benim de göğüs uçlarım ağrıyor ve sürekli idrara çıkıyorum 1 aralık adet günü. geçen test yaptım attım pozitifti kan testi verdim Bişi çıkmadı. bu konuda ne diyorsunuz

Benim de göğüs uçlarım ağrıyor ve sürekli idrara çıkıyorum 1 aralık adet günü. geçen test yaptım attım pozitifti kan testi verdim Bişi çıkmadı. bu konuda ne diyorsunuz
Ben gecikme olmadan gebelik testi yapmayacağım kendime söz verdim 🤦🏼‍♀️ ben 2 gün gecikmeyle test yapıp 1 hafta gecikmeyle kimyasal gebelik yaşadığımı öğrenmiştim doktor bana gebelik testini regl gecikmesinden en erken 1 hafta yada 10 gün sonra yapın dedi çoğu kadın kimyasal yaşar ama anlamaz ama testi etken yaparsanız umutsuzluğa kapılırsınız dedi . Gerçekten çok sevinmiştim sonra tamamen bir hayal kırıklığı yaşamıştım . Dayanamıyorz hemen test yapıyoruz ama biz üzülüyoruz sonra :KK43: test için çok erken kan tahlili içinde çok erken bence .

Ben gecikme olmadan gebelik testi yapmayacağım kendime söz verdim 🤦🏼‍♀️ ben 2 gün gecikmeyle test yapıp 1 hafta gecikmeyle kimyasal gebelik yaşadığımı öğrenmiştim doktor bana gebelik testini regl gecikmesinden en erken 1 hafta yada 10 gün sonra yapın dedi çoğu kadın kimyasal yaşar ama anlamaz ama testi etken yaparsanız umutsuzluğa kapılırsınız dedi . Gerçekten çok sevinmiştim sonra tamamen bir hayal kırıklığı yaşamıştım . Dayanamıyorz hemen test yapıyoruz ama biz üzülüyoruz sonra :KK43: test için çok erken kan tahlili içinde çok erken bence .
Teşekkür ederim hepimiz için hayırlı olsun inşallah

Aynı durum oldu bende doktora sordum o ay korunduk sonra kirunmadık 6 ve ya 7 ay olcak nasıl olucak bilmiyorum doktor sorun yok dedi şimdilik tekrar kontrol gelebilirsin öyle kaldı tekrar niye böyle olmuş belli bı sebebi var mı benimde olduğu için merak ettim tanıdık birisi dediki anca 6 ay toparlanıyor rahim umudum var hep çokta istiyorum ama Allah tan hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏🤲🤲
Amin canım amin inşallah rabbim hayırlı zamanda nasip etsin🤲 bu benim ikinci boş gebeligimdi canım iki gün önce düşük yaptim kendiliğinden ama bunun da boş gebelik olduğunu başından beri bildiğim için tıbbi genetige eşimle beraber randevu aldık ilimizden de test aldılar genetik mi yada kan pihtilasmasi varmı diye bakıldı sonuclarim çıkmış randevu alıp göstereceğim sonuçları bakalim

Amin canım amin inşallah rabbim hayırlı zamanda nasip etsin🤲 bu benim ikinci boş gebeligimdi canım iki gün önce düşük yaptim kendiliğinden ama bunun da boş gebelik olduğunu başından beri bildiğim için tıbbi genetige eşimle beraber randevu aldık ilimizden de test aldılar genetik mi yada kan pihtilasmasi varmı diye bakıldı sonuclarim çıkmış randevu alıp göstereceğim sonuçları bakalim
İnşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın hayırlısı

Yerl

Yerleşme kanaması adet öncesi olcak diye bir şey yok tanıdığım biri adeti geçtiği gün yerleşme kanaması olmuş nirmalde adetten bir kać gün önce olması gerekiyormuş ama geç döllenme olduğu için yerleşme kanamasıda geç olmuş umitlendirmek gibi olmasın ama adeti üc dört gün geçtikten sonra test yapıyor silik çizgi halbuki çizginin belli olması gerek nedeni geç döllenme olabiliyor işte
Normalde adetim birkaç aydır düzensiz dört gün boyunca çok az az toplamda bir pedi kirletmeyecek kadar kanamam oldu kanama bitikten sonra üç dört gün bekleyip test yapıcam inşallah olur ağrım falan olmadı hiçbir belirtim yok belki de mevsim geçişi diye böyle oldu bilemiyorum eğer yine negatif çıkarsa soğan kürüne başlayacağım :KK43: yerleşme kanaması dört gün sürer mi bende adet dört gün sürüyordu

Normalde adetim birkaç aydır düzensiz dört gün boyunca çok az az toplamda bir pedi kirletmeyecek kadar kanamam oldu kanama bitikten sonra üç dört gün bekleyip test yapıcam inşallah olur ağrım falan olmadı hiçbir belirtim yok belki de mevsim geçişi diye böyle oldu bilemiyorum eğer yine negatif çıkarsa soğan kürüne başlayacağım :KK43: yerleşme kanaması dört gün sürer mi bende adet dört gün sürüyordu
Vallahi benim bildiğim çok az az bir kaç gün sürer o da çok az olması diye biliyorum bence siz adet olmuşsunuz iki gün diye biliyorum hatta iki gün bile fazla yani

X