Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bence tek hamilelik belirtisi testin pozitif çıkması o da sadece belirti, kesin sonuç ultrason
yani bu 15 günlük hamileyim değilimiyim süreçleri ömrümüzden gidiyor
Selam bayanlar benim adetime daha 3 gün var sabah test yaptim şimdi sizinle paylasicam

Eklentiler

• 17002144091002213101139670590185.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 200
Merhaba sizce yumurtlama mi 14 kasim akşamı catlama iğnesi vuruldum

Eklentiler

• IMG_20231117_163916.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 146

Kizlar gunaydin dun ovulasyona basladim son adetten sayip 10. Gun basladim ilk testim koyulasti hemen bugun 2. Yiyapicam paylasirim yine catlama yakin gbi gorunuyor bakalim

Kızlar merhabalar adetim 4 gün gecikti bugün ilişkiden hemen sonra açık pembe bir akıntı geldi kalktığımda adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanaması olabilir mi son ilişkiden sonra 12 gün geçmişti, bat tarihinde kaset test yapmıştım negatif ama düzensiz oluyorum genelde

Kizlar ovulasyon testine bakar misiniz adetim yeni bitti 4 gun oluyor erken mi yumurtlama oluyor acaba? 25 28 arası regl oluyorum

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Benim adetime 3 gun kala 3 gün boyunca lekelenmem oldu kahverengi vişne çürüğü gibiydi hatta. Yine kasık agrım vardı göğüslerimde aynı sekılde agrı hala var Heralde adet olcam dedim ama olmadım ıkı gun gectı kaset test yaptım hemen pozitif cıktı şükürler olsun suan 5 haftalığım insallah bebeğim benimle kalır Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıcakla nasip etsin

Kozlar Allah rızası için elimde son 1 adet testi var bir yardımcı olun bana nolur bugün de adet olmadım tamamen kesildi lekelenme sizce neden olabilir adet gecikmesinde yerleşme kanaması olur mu ya da kaç gün sonra test yapıyım sizce

Benim reglim 42-45 gün aralığında ve düzensiz oluyorum. Bu yüzden de yumurtlama günümü belirleyemiyorum. Bu ay adetimden 27 gün sonra hafif kahverengiyle başlayıp pembeye dönen akıntım oldu 3 gün sürdü. Sonrasında göğüslerim özellikle de uç bölgesi ağırmaya başladı o da 3-4 gün sürdü. Hafif bir şekilde bel ve sırt ağrısı yaşadım süre boyunca. Midemde ise sürekli bir gaz hali vardı. Adetime bikaç gün kala ise alt karın altımda tuaf bir kendini hissettiren ağrı var. Yürüdüğümde ağrı daha değişik oluyor. Arada keskin bir sancı giriyor ama çok kısa sürüyor. bugün adet günüm hala olmadım. Bikaç gün bekleyeceğim. Negatif sonuç almaktan korktuğum için test yapmak istemiyorum. 7 ay oldu. Belirtiler psikolojik de olabilir bilemiyorum

Kizlar selam test yaptım sabah innovita marka elimde bu vardı adetime 5 gün var silik var gibi bakar mısınız

Eklentiler

• 20231122_123746.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 139
Canım benim planlı olması gerçekten çok zor bende aynı durumdayım 1.5 yıllık evliyiz ikinci denemede bende dayanamadım test yaptım çıktı adetime 5 gün kala kan verdim beta 10 çıktı fena belirti vardı psikolojik hepsi yani denemeden önce asla böye şeyler yaşamazdım ama . Sonra 2 gün sonra tekrar verdim 0.6 oldu kimyasal gebelik geçirdim 3. Yü denicez ve gerçekten düşünmek ve stresten olmadığını düşünüyorum lütfen kimse takmasın eğer olacağı varsa kesin olur alacak nefesi varsa nasipte varsa olur , salın kendinizi

İyi akşamlar herkese birşey soracağım benim tahmini 2 aralık gibi regl olacağım . Ama bu hafta aşırı derecede sağ kasığımda bir ağrı var ya i eğilirken falan ağrı yapıyor sizce neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…