tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.403
- 48
Ben de zor dayandım zor. Normalde çok su içerim. Normal bardaklar kesmiyor, fıçı gibi bardaklardan içiyorum. Dayanamadım bugün bir test yaptım ama çok silik, belli belirsiz, çok az pembemsi bir çizgi çıktı. Bu testte de gölge oluyormuş zaten, negatif demekmiş. Bakayım sabah koyulaştıysa 1 hafta evde idrar testi yaparım. Kurumadan çektim ondan kırmızılıklar daha çekilmediydi tam. Çatlamadan sonra 11.güne girdim daha, yine kurtlarım kaynadı hemen yaptım. Evde test olunca duramıyor insan da.3 kere icin 3 kere sivi almaman gerekiyo ya nasil yaptn ben 1 kereye sivi almadan zor duruyorm insallah bebis haberiyle gelirsin canim bende 8 kasimi bekliyorum sabah sivi almadan duramiyorum diye bende aksam 8.30 u sectim kendime test icin iliski dun llmadi disardaydk gec geldik pert sekilde uyuduk bugunu degerlendrebilirim umarim uyumak yok diye rest cekicem adamada ama cocuk icin cirpiniyo gormesin istyorum beni o relax relax gun saymiyo olsada o gun bugun onemli degil benim icin gun onemli ama gelde anlat haftayada ben ona boyle genis davramcam