Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yarın bir daha dene canım garanti olsun inşaallah olur 😍 uygulama ile mi takip ediyorsun
Evet uygulama ile takip ediyorummm bu akşam da değerlendirdim artık yarın son kez değerlendiririm ayın 19 unda reglim bitti 22 sinden beri her geceyi değerlendirdim inşallah olur fazlada umutlanmak istemiyorum ya olmazsa bu kadar denemeye 🥺

Bence testiniz bugün pik olmuş. İlk yaptığınız da pik gibi duruyor, üşenmedim ilk halini bulup baktım. Ilk halinde silik çizgiymiş. Burada koyulaştıktan sonra pikmiş gibi gözüküyor. Ama diğer testlerin ilk hali pik değil gibi geldi bana. Bugünkü net koyu çıkmış. Yarın bir tık daha koyu çıkabilir. Muhtemelen ertesi güne de çatlar. Bakın benim adetin 16.günü pik oldu. 17.günü pik devam etti, çizgi c çizgisinden daha koyu idi. 17. günün gecesi silikleşmeye başladı yani çatladı. Resim atayım aynı marka sizinkiyle. Ilk hali daha net. Ondan bir de sonradanki halini ve çatlama attım.

Eklentiler

• 20231026_043612.jpg
    20231026_043612.jpg
    153,8 KB · Görüntüleme: 61
  • 20231026_044947.jpg
    20231026_044947.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 57
Bence testiniz bugün pik olmuş. İlk yaptığınız da pik gibi duruyor, üşenmedim ilk halini bulup baktım. Ilk halinde silik çizgiymiş. Burada koyulaştıktan sonra pikmiş gibi gözüküyor. Ama diğer testlerin ilk hali pik değil gibi geldi bana. Bugünkü net koyu çıkmış. Yarın bir tık daha koyu çıkabilir. Muhtemelen ertesi güne de çatlar. Bakın benim adetin 16.günü pik oldu. 17.günü pik devam etti, çizgi c çizgisinden daha koyu idi. 17. günün gecesi silikleşmeye başladı yani çatladı. Resim atayım aynı marka sizinkiyle. Ilk hali daha net. Ondan bir de sonradanki halini ve çatlama attım.
Cok tesekkur ederim 😇 bu bana cok yardimci oldu benmde ilk testim adetten snraki 10. Gun onuda yazayim bende yanlarina banada dun digerlerinden daha koyu geldi umarim bugun yarin catlar duni degerlendrmedim daha siliklesmedi diye onceki gnu degerlendrmstik nasip olursa bugunude degerlendririm kocamda gozumdeki cocuk askini gordu adam korktu gbi o istyodu beni ikna etti ben bekledgnden hizli ciktm sanirim 😀

Evet uygulama ile takip ediyorummm bu akşam da değerlendirdim artık yarın son kez değerlendiririm ayın 19 unda reglim bitti 22 sinden beri her geceyi değerlendirdim inşallah olur fazlada umutlanmak istemiyorum ya olmazsa bu kadar denemeye 🥺
2 günde bir de yeterli diyorlardı burda okuduğum kadarıyla biliyorum ben de. Sperm kalitesi de önemliymiş çünkü kaliteyi düşürmemek adına 2 günde bir deniyordu. Ama iyi yapmışsın sorun yok elinden geleni yapıp akışına bırakmaya çalış 😍 inşaallah olur canim her şey gönlünce olsun. Ben de bu ay umutluydum çok da takmamaya çalıştım ama insan yine de takıyor ister istemez. Zamanı geldiğinde olacak zaten en güzel şekilde buna inanıyorum sen de inan bu seni rahatlatacaktir ❤️

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim 😇 bu bana cok yardimci oldu benmde ilk testim adetten snraki 10. Gun onuda yazayim bende yanlarina banada dun digerlerinden daha koyu geldi umarim bugun yarin catlar duni degerlendrmedim daha siliklesmedi diye onceki gnu degerlendrmstik nasip olursa bugunude degerlendririm kocamda gozumdeki cocuk askini gordu adam korktu gbi o istyodu beni ikna etti ben bekledgnden hizli ciktm sanirim 😀
Hadi hayırlısı, bugün ya biraz daha koyulaşması ya da biraz silikleşmesi lazım. Bakayım ben de unutmazsam.

Insallah canim insallah 😇 kasiklarim agriyor 3-4 gundur akintimda durdu bakalim aksamki test ne diyecek bize 🤗
Çatlama olduğu zaman bende acayip sağ kasık ağrısı oldu birkaç gün sürdü. Nasıl çatladı artıkın bilmiyorum. Bayağıdır bu kadar ağrım olmadıydı.

Selam 27 Eylül regl tarihim eylülde ilk transferim oldu ve negatif sonuçlandı doktorum bir ay bekleyelim diğer ay donmuş bir embriyom var onu transfer ederiz dedi bu ay regl olmadım kendiliğinde oldu erken gebelik testi yaptım ve ilk gün silik çıktı hemen o gün kan verdim beta hcg 45 çıktı ertesi gün yani bugün tekrar erken gebelik testi yaptım rengi daha da koyulaştı ve ben de sevindim öğleden sonra tuvalate gittiğimde kanamam oldu ve çok korktum yarın tekrar kan vereceğim ped koydum fakat ped de leke yok sadece tuvalete gittiğimde peçete lekeleniyor adet mi olucam ? Kimyasal gebelik mi ? Hamileyim ve tutunma kanaması mı çok şaşkınım böyle şeyler yaşayan oldu mu ? Alttaki bugünün testi

Eklentiler

• IMG_2130.jpeg
    IMG_2130.jpeg
    51 KB · Görüntüleme: 47
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Canim benim goguslerim yumurtlamadan hemen sonra cok farkli bi sekilde şişti , 2 gun suren implantasyon kanamasi oldu adet gunumden 3 gun once, adet gunumden onceki hafta agzimda metalik tat vardi cok hafif mide bulantısı sag kasigimdan giren batarlar bacagima vuruyordu ve nefesimi kesecek gibi oluyodu ama cok agrili degildi

IMG-20231026-WA0040.jpg
benimki 2 gün gecikti sizce silik mi yoksa ben artık halüsinasyon mu görmeye başladım yardım eder misiniz 😓

X