- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
- 53
Tebrikler canım, yumurtlamanın kaçıncı gününde test böyle çıktıEvet hamileyim canım
İğnelerin etkisi 1 ay sürüyor vücuttan anca atıyor hormon iğneleri olduğu için siz yumurta çatladıktan 15 gün sonra kan testi yaptırın net çıkar bende aynı şeyleri yaşıyorum ama adet yok her sancı ağrı sürekli mewcut bende o yüzden beklemefeyim yünede ):canım keşke öyle olsa, benim her ay bacaklarım ağrıyor ama göğüsler ilk defa bu kadar erken belirti verdi, genelde adetten bir iki gün önce göğüsler hassaslaşırde o da bazen, bu ay iğneden 5 gün sonra göğüslerimde hareketlilik başladı sanki, bana ümit veriyorsun çok saol
Beklemedeyim yinedeİğnelerin etkisi 1 ay sürüyor vücuttan anca atıyor hormon iğneleri olduğu için siz yumurta çatladıktan 15 gün sonra kan testi yaptırın net çıkar bende aynı şeyleri yaşıyorum ama adet yok her sancı ağrı sürekli mewcut bende o yüzden beklemefeyim yünede ):
İyi geceler bat bugündü adet olacakmışım gibi ağrılarım var ama olmuyor. Adet olmadan bir gün önce kahverengi akıntı olur öyle sökerdi adetim. Geçen hafta salıdan bu yana da sol kaşığımda ağrılar oldu ve kahverengi akıntım oldu bazen pembeye çalan. Ama iki gündür kahverengi akıntım yok. Pazartesi sabahı kaset Ovülasyon testi yaptım t silik çıktı gebelik testine elim varmadı üzüleceğim diye sizin yorumlarınız nedir? Daha önce böyle bir döngüm olmadı sizce adet belirtileri mi?
İyi geceler bat bugündü adet olacakmışım gibi ağrılarım var ama olmuyor. Adet olmadan bir gün önce kahverengi akıntı olur öyle sökerdi adetim. Geçen hafta salıdan bu yana da sol kaşığımda ağrılar oldu ve kahverengi akıntım oldu bazen pembeye çalan. Ama iki gündür kahverengi akıntım yok. Pazartesi sabahı kaset Ovülasyon testi yaptım t silik çıktı gebelik testine elim varmadı üzüleceğim diye sizin yorumlarınız nedir? Daha önce böyle bir döngüm olmadı sizce adet belirtileri mi
Merhaba benim de ağrılarım çok perşembe günü adet tarihim akıntım olmadı sağ kasığım benimde yürürken bile batıyor göğüslerim de öyle başka belirtiniz var mı acaba ben dün test yaptım negatifti amaİyi geceler bat bugündü adet olacakmışım gibi ağrılarım var ama olmuyor. Adet olmadan bir gün önce kahverengi akıntı olur öyle sökerdi adetim. Geçen hafta salıdan bu yana da sol kaşığımda ağrılar oldu ve kahverengi akıntım oldu bazen pembeye çalan. Ama iki gündür kahverengi akıntım yok. Pazartesi sabahı kaset Ovülasyon testi yaptım t silik çıktı gebelik testine elim varmadı üzüleceğim diye sizin yorumlarınız nedir? Daha önce böyle bir döngüm olmadı sizce adet belirtileri mi?
Hayır başka belirtim yok bunun dışında genel olarak yorgunluk var eklem ağrıları varMerhaba benim de ağrılarım çok perşembe günü adet tarihim akıntım olmadı sağ kasığım benimde yürürken bile batıyor göğüslerim de öyle başka belirtiniz var mı acaba ben dün test yaptım negatifti ama
Evet benim d söyle inşallah hamilesinizdirHayır başka belirtim yok bunun dışında genel olarak yorgunluk var eklem ağrıları var
İnşallahEvet benim d söyle inşallah hamilesinizdir
Test yapsana canım 3 gün gecikmeye hemen çıkması lazımMerhabalar arkadaslar ben 1 yıllık evliyim adetimde hic gecikme olmuyodu bu ay 4 gün geciktim ve adetime daha varken 13 gün önceden goguslerimde aşırı hassasiyet başladı ve halsizligim uyku halim cok hala bekliyorum test yapmadım sizce kaç gün beklemeliyim ve bu adet gecikmesi normalmi
Normalde gecikme olmuyorsa bir test yapın bence şimdiMerhabalar arkadaslar ben 1 yıllık evliyim adetimde hic gecikme olmuyodu bu ay 4 gün geciktim ve adetime daha varken 13 gün önceden goguslerimde aşırı hassasiyet başladı ve halsizligim uyku halim cok hala bekliyorum test yapmadım sizce kaç gün beklemeliyim ve bu adet gecikmesi normalmi
Regle 7 gun kala baslamistir ama benim bu gebeligim kimyasal gebelikmis beta hcg'm artti artti sonra çakıldı gecesine de düşük yaptim. Meğer rahmim o yuzden ataklar halinde surekli kasiliyomus. Ben yerlesme sancilari sanmistim da kimyasal gebelik yüzündenmisNe zaman başladı belitileriniz regl kaç gün kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?