Kasılarında ağrı oldu mu veya alt karındaRegle 2 gün kaldı. Uyku hâli. Gece de gündüz de uyuma isteği . Absurd duygusal ruh hâli ... 4 şubat ilişki bat 21 Şubat . Gebelik olabilir mi ya. Keşke gecikmeyi beklemeden anlayabilsek test yapmaktan negatif çıkarsa diye korkuyorum
Elimde test yok mecburen pazartesiyi bekliyip alicam inşallah pozitif çıkarReglime 6 gün var ama dün yaptım testi yani bir hafta kala silik çıktı
Hadi inşallah canım benim sanırım erken yumurtlama oldu çünkü genelde regle bir hafta kala testte çıkması zor diye düşünüyorum bende ptesi kan veririm olmazsa merak ediyorum umutlandım da silik görünce umarım test beni boşuna yanıltıp heyecanlandırmamıştırElimde test yok mecburen pazartesiyi bekliyip alicam inşallah pozitif çıkar
evetKasılarında ağrı oldu mu veya alt karında
bel ağrısı müthiş.... regle 1 gün kaldı
Test yapmadan bilemeyiz canım hayırlısı diyip bekleyelimbel ağrısı müthiş.... regle 1 gün kaldı
Döngünüzün kaçıncı günüReglime 6 gün var ama dün yaptım testi yani bir hafta kala silik çıktı
25Döngünüzün kaçıncı günü
Merhabalar biz şu an 3 ay denemedeyiz. İlk ay ovulasyonumu çok yanlış hesapladığım için ovulasyon testi almaya karar verdik. Regl başladığı günü 1. Gün olarak görürsen 10nci günde ovulasyon testlerine başlıyorsun ben günde 2 defa yaptım 11/12 gibi bide 20 den önce 19 gibi. Uygulamaya göre yumurtalama tarihinden 2 gün öncesi testi uyguladım ve 2 gün pozitif çıktı. Yani piki yakaladım. Yaklaştıkca daha çok iki çizgi oluyordu pozitif olduğunda iki çizgi çok koyuydu. Tavsiye olarak ta düzenli bir döngüde 11/13/15 nci gün ilişkiye girmek yani ovulasyondan 2 gün önce ve bir gün sonra. Hergün ilişkiye girmek sperm kalitesi için kötü birde sperm 3/4 güne kadar canlı kalabiliyor eğer yakalıyamıyorsan adet başlangıcından 14 nci günün civarında 3/4 gün bir gün arayla ilişkiye girmeni tavsiye ederim yani diyelim 11/13/15 geç oluyor ovulasyon diye düşünüyorsan 17 nci günde ekleyebilirsin. Şu an ben beklemedeyim inşallah reglima 8 gün var. Umarım anlatabilmişimdir:)Merhaba kızlar, ben de buralarda yeni sayılırım sessizce yazılanları okuyup kendi belirtilerimle karşılaştırıyordum:) yarın adet günüm göğüslerimde şişkinlik var onun dışında bir belirti yok akıntı şeffaf ara sıra oluyor ama hamilelik belirtisi mi bilmiyorum. Benim merak ettiğim ovulasyon testi yapmadan bi düzen kurabilir miyiz? Adet dönemim biraz düzensiz gibi ya da stresten gecikiyor olabilir o yüzden ovulasyon testi aldım ama bir türlü pik günü anlayamadığım için kaç aydır hamişlik olmuyorhamile kalanlara sorum şu örneğin adet bitiminden bir hafta sonra ilişkiye mi başladınız? her gün mü yapmak lazım? İşte püf noktalar biraz uzun oldu ama 8 aydır deniyoruz olduramadık hormon testlerimiz de normal çıktığı için doktor 1 sene deneyin dedi gönderdi ve ben hala folik asit kullanıyorum
Kaç ay folik asit kullandınızMerhaba kızlar, ben de buralarda yeni sayılırım sessizce yazılanları okuyup kendi belirtilerimle karşılaştırıyordum:) yarın adet günüm göğüslerimde şişkinlik var onun dışında bir belirti yok akıntı şeffaf ara sıra oluyor ama hamilelik belirtisi mi bilmiyorum. Benim merak ettiğim ovulasyon testi yapmadan bi düzen kurabilir miyiz? Adet dönemim biraz düzensiz gibi ya da stresten gecikiyor olabilir o yüzden ovulasyon testi aldım ama bir türlü pik günü anlayamadığım için kaç aydır hamişlik olmuyorhamile kalanlara sorum şu örneğin adet bitiminden bir hafta sonra ilişkiye mi başladınız? her gün mü yapmak lazım? İşte püf noktalar biraz uzun oldu ama 8 aydır deniyoruz olduramadık hormon testlerimiz de normal çıktığı için doktor 1 sene deneyin dedi gönderdi ve ben hala folik asit kullanıyorum
Canım şuan belirtilerin var mı bende 3-4 aydır doktora gidiyorum Kasım ayında doktor klomen verdi 1 hafta geciktirdi aralık ayı içinde klomen verdi süt hormonum yüksekti diye bir ilaç daha verdi o nerdeyse 10 gün geciktirdi sonra başka bir doktora gittim o da her ay klomen kullanılmaz kist yapar bu ay kullanmayın dedi folik asite başlattı diğer doktorum folik asit vermemişti bu ay hiç bişey kullanmadım sadece folik asit kullandım normal de 19 Ocak regli olmam gerekiyordu dün yani henüz olmadım sadece 16 ocakta kahverengi lekelenmem oldu durdu sonra şimdi sadece regli olacakmışım gibi 1 haftadır karın ağrım var göğüslerim şiş ve belim ağrıyorMerhabalar biz şu an 3 ay denemedeyiz. İlk ay ovulasyonumu çok yanlış hesapladığım için ovulasyon testi almaya karar verdik. Regl başladığı günü 1. Gün olarak görürsen 10nci günde ovulasyon testlerine başlıyorsun ben günde 2 defa yaptım 11/12 gibi bide 20 den önce 19 gibi. Uygulamaya göre yumurtalama tarihinden 2 gün öncesi testi uyguladım ve 2 gün pozitif çıktı. Yani piki yakaladım. Yaklaştıkca daha çok iki çizgi oluyordu pozitif olduğunda iki çizgi çok koyuydu. Tavsiye olarak ta düzenli bir döngüde 11/13/15 nci gün ilişkiye girmek yani ovulasyondan 2 gün önce ve bir gün sonra. Hergün ilişkiye girmek sperm kalitesi için kötü birde sperm 3/4 güne kadar canlı kalabiliyor eğer yakalıyamıyorsan adet başlangıcından 14 nci günün civarında 3/4 gün bir gün arayla ilişkiye girmeni tavsiye ederim yani diyelim 11/13/15 geç oluyor ovulasyon diye düşünüyorsan 17 nci günde ekleyebilirsin. Şu an ben beklemedeyim inşallah reglima 8 gün var. Umarım anlatabilmişimdir:)
İnnovita ve laboquick kullandım. İnnovita biraz kafa karıştırabiliyo çok çabuk silik gösteriyor laboquik daha güvenli geldi bana kontrol amaçli 2 test aldıydım.Çok teşekkürler cevabınız için hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz? Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
Kasık ağrıları var göğüs hassasiyeti var canım. Aynı belirtiler sizin gibi bu son günlerde belimde ağrıyor. Test yaptınızmı? Ve bat gününüz nezaman? Yeni yerleşmiş olabilir geç döllenmedir. Folik asit kullanmaya devam ederim derim.Canım şuan belirtilerin var mı bende 3-4 aydır doktora gidiyorum Kasım ayında doktor klomen verdi 1 hafta geciktirdi aralık ayı içinde klomen verdi süt hormonum yüksekti diye bir ilaç daha verdi o nerdeyse 10 gün geciktirdi sonra başka bir doktora gittim o da her ay klomen kullanılmaz kist yapar bu ay kullanmayın dedi folik asite başlattı diğer doktorum folik asit vermemişti bu ay hiç bişey kullanmadım sadece folik asit kullandım normal de 19 Ocak regli olmam gerekiyordu dün yani henüz olmadım sadece 16 ocakta kahverengi lekelenmem oldu durdu sonra şimdi sadece regli olacakmışım gibi 1 haftadır karın ağrım var göğüslerim şiş ve belim ağrıyor
Aa yazmişsiniz kafam bi an karıştı iki şey aynı anda yapınca :) kan testi yapabilirsiniz eğer yerleşme kanamasıysa beta hcg yükselmeye başlamiştir ve çıkar kan testindeCanım şuan belirtilerin var mı bende 3-4 aydır doktora gidiyorum Kasım ayında doktor klomen verdi 1 hafta geciktirdi aralık ayı içinde klomen verdi süt hormonum yüksekti diye bir ilaç daha verdi o nerdeyse 10 gün geciktirdi sonra başka bir doktora gittim o da her ay klomen kullanılmaz kist yapar bu ay kullanmayın dedi folik asite başlattı diğer doktorum folik asit vermemişti bu ay hiç bişey kullanmadım sadece folik asit kullandım normal de 19 Ocak regli olmam gerekiyordu dün yani henüz olmadım sadece 16 ocakta kahverengi lekelenmem oldu durdu sonra şimdi sadece regli olacakmışım gibi 1 haftadır karın ağrım var göğüslerim şiş ve belim ağrıyor
heyecanıma yenik düştüm 2 tane kaset test aldım pozitif çıktıAa yazmişsiniz kafam bi an karıştı iki şey aynı anda yapınca :) kan testi yapabilirsiniz eğer yerleşme kanamasıysa beta hcg yükselmeye başlamiştir ve çıkar kan testinde
Batım dündü folik asit kullanıyorum evetKasık ağrıları var göğüs hassasiyeti var canım. Aynı belirtiler sizin gibi bu son günlerde belimde ağrıyor. Test yaptınızmı? Ve bat gününüz nezaman? Yeni yerleşmiş olabilir geç döllenmedir. Folik asit kullanmaya devam ederim derim.
Kan verdim beta HCG 0.05 çıktı . Ben elendim sanırım. Ama bugün regl günüm olmadım henüz . Acaba bir ümit var midirrrrTest yapmadan bilemeyiz canım hayırlısı diyip bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?