Yok canım gitmeme kararı aldım. Yani çok aşırı silik bir çizgi o yüzden heveslenme istemedim cumartesi testi tekrarlayınca adet olmazsam eğer o zaman gidicemKan verdiniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım gitmeme kararı aldım. Yani çok aşırı silik bir çizgi o yüzden heveslenme istemedim cumartesi testi tekrarlayınca adet olmazsam eğer o zaman gidicemKan verdiniz mi
Merhaba klomen tedavisi ile mi hamile kaldımızAy hic takma bende pko vardi tedaviyle hamile kaldim ben.
Gunlerini tutturamiyor olabilirsiniz ovulasyon testi denediniz mi hic
Femarayla hamile kaldimMerhaba klomen tedavisi ile mi hamile kaldımız
canımKızlar yorumunuz nedir? Ben mi görmek istiyorum yoksa gerçekten var mı?Yad a testin çizgisi mi?
Kesinlikle insan hissediyor rüyamda gördüm ben o bana umut oldu bi kaç gün sonra 5+4 olduğunu öğrenmiştimhayır yapmadım adetimden 10 gün geçti öyle yaptım.ama hissediyor insan emin olmak için 10 gün bekledim sende varmı belirtiler yaren?
Bu arada bat 10 şubat. İğne günü dahil catlatma iğnesi 13. GunKızlar yorumlar mısınız. 2 test yaptım diğeri de böyle
Ben bel ve sırt agrısıyla anlamıstımKızlar sadece sağ kasık ağrısı ve bel ağrısıyla hamilelik öğrenen var mı
Gözün aydın olsun. Kucağına da Alman dileğiyle. Emeklerinin karşılığını ummadığın zamanda almışsın. Bütün anne olmak isteyenler senin gibi şansı dönsün insallahHerkese merhaba
Bugün burayla olan yolculuğumdan bahsederek burdaki serüvenimi kapatıyorum artık.. Öncelikle 3 yıllık evliyim, evlendiğimizden beri hep çocuk istedik yaşım şuan 30 ama olmadı bi türlü ben histeroskopi falan oldum T shape vardı onu düzelttiler yine olmadı. Bende artık bıraktım zaten eşim askeri personel ikimizde ayrı düştük beni götüremedi gittiği yere, velhasıl kelam izne geldi 3 ay önce bende homeoffice çalışıyorum bu arada bi gün tam da o gün adet günümmüş bel ağrısından bi yataklara düştüm eşim de o akşam uçağı var geri dönecek izni bitti beni hastaneye götürdü gitmeden işte Allah ya içime doğdu herhalde tam röntgene gidecektim ki dedim bi sn durun önce beta yapın bana 2 saat sonuç bekledik beta bi çıktı 78 biz şok ilk kez bu sayıyı gördük genelde 20nin altıydı hep.. Hamileymişim meğer belim ondan böyleymiş. Yıllarca burayı okudum herkesin belirtisini kendimde aradım herkesin mutluluğuyla mutlu oldum mutsuzluğuyla mutsuz, o yüzden bu anımı anlatmak istedim sizlere umarım en kısa zamanda Rabbim isteyen herkese versin evlat kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım hepinize en güzel mutlulukları versin hepiniz kendinize çok iyi bakın
![]()
Benim adet geçmeden yaptığım dünkü testErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Adetim bir gün geçmişti testte pozitif çıkınca kan verdim beta 25 çıktı kasık ağrısı kokusuz ve renksiz akıntı sürekli uyku hali halsizlik ve idrar kokusu yaşamıştım ben ama kimyasal gebeliğe dönüştü sonra bugün yine adet günüm testte silik çizgi çıktı ve adet olmadım henüz bakalımErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhaba canım, baya ben burdayım diyor bence bebişinBenim adet geçmeden yaptığım dünkü test