canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı
Canım adetimin son günü adet olmadan önce test yaptırmıştım 1.20 çıktı yarın bir daha test yaptıracağım. Bacak ağrısı falan olmadı adetimde her zaman ki gibi oldu. Ama yine de şüphem geçmedi. Sizce ihtimal var mıdır? Adetten önce bir kaç gün lekelenme oldu o yüzden şüphelendim.sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz benim son adet tarihim 22 sinde oldu doktorum 3 de yumurtlama dedi değerlendirdik yumurtlama gününden başladi göğüsümde ağrı 5 gün fln sürdü yumurtlamam dan 10 gün geçti bel ağrım kasıklarımda ağrım var adet olcakmiş gibi hissediyorum ama adetime 7 gün var düzenli adet görüyorum sizce yerleşme mi sizde bu gibi belirti olup hamile kaldınız mı lütfen yardımcı olun şimdi den teşekkür ederimcanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Komple mi yoksa tek taraflı mıydı ağrı?Ben bel ve sırt agrısıyla anlamıstım
Evet canım olabilir bunlar hamilelik belirtisi uyku göğüste belde ağrı memede koyulaşma gibi istersen bi test yapMerhabalar benim adetime 4 gün var ve yumurtalamadan itibaren kasıklarım ve karnım ağrıyor bazen çok şiddetleniyor ara sıra belimde ağrıyor göğüslerim bazen şişiyor çok ağrıyor bazen duruyor ama uçları çok koyulaşti ve küçük küçük bezeler çıktı etrafında sızlama şeklinde ağrı oluyor halsizlik var bide uyku çok bastiruor devamlı çok uyku düşkünü biri de değildim bunlar gebelik belirtisi olabilirmi böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmı .?
Evet canım olabilir bunlar hamilelik belirtisi uyku göğüste belde ağrı memede koyulaşma gibi istersen bi test yap
Yani ben geçenlerde bi hamile kalmıştım belirtilerim böyleydi ama düşük yaptım inşallah seninki sağlıklıdırEvet canım olabilir bunlar hamilelik belirtisi uyku göğüste belde ağrı memede koyulaşma gibi istersen bi test yap
İnşallah öyledir adet günümu beklesemmi yoksa yapsam mı testEvet canım olabilir bunlar hamilelik belirtisi uyku göğüste belde ağrı memede koyulaşma gibi istersen bi test yap
Ve yine aynı belirtilerim var hamileyim galiba test yaptım silik çıktı ikinci çizgi yarın tekrarlıycam :)Merhabalar benim adetime 4 gün var ve yumurtalamadan itibaren kasıklarım ve karnım ağrıyor bazen çok şiddetleniyor ara sıra belimde ağrıyor göğüslerim bazen şişiyor çok ağrıyor bazen duruyor ama uçları çok koyulaşti ve küçük küçük bezeler çıktı etrafında sızlama şeklinde ağrı oluyor halsizlik var bide uyku çok bastiruor devamlı çok uyku düşkünü biri de değildim bunlar gebelik belirtisi olabilirmi böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmı .?
Regline kaç gün varİnşallah öyledir adet günümu beklesemmi yoksa yapsam mı test
Gününüz geçtimiVe yine aynı belirtilerim var hamileyim galiba test yaptım silik çıktı ikinci çizgi yarın tekrarlıycam :)
Regline kaç gün var
4 gün varRegline kaç gün var
Reglime 6 gün var ama dün yaptım testi yani bir hafta kala silik çıktıGününüz geçtimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?