- Emoji Skoru
- 33
- Puanlar
- 98
2 yil denedik olmadi . Doktora gittim bi hap verdi o hap sayesinde hamile kaldim ama dedigim gibi bende polikistik over sendromu vardi esimde problem yoktu hapi kullarak 2. Ayimda hamile kaldim.Bende deneyeyim önümdeki ay.regl olursam hormon testi yaptırcam birde .siz ne kadardır istiyorsunuz
Kadın doğum da ultrason ile mi bakıyorlar yoksa alttan muayene mi ediyorlar.esime diyeceğim zaten gidelim diye bosuna stres olmayalım2 yil denedik olmadi . Doktora gittim bi hap verdi o hap sayesinde hamile kaldim ama dedigim gibi bende polikistik over sendromu vardi esimde problem yoktu hapi kullarak 2. Ayimda hamile kaldim.
Bence sende bi kadin doguma gidip muayne ol esinde sperm testi versin ikinizdede sıkıntı yoksa hic canini sikma sadece zamani vardir
Bencede en iyisi bi doktora gorunup ondan sonra devam etmek. Ben ozele gittim alttan muayne etti arkadasim devlete gitti sadece kan degerlerine bakmislar. Alttan bakilmasi daha iyi cunku vajina icinde polipler oluşuyormus et parcai gibi netten bakabilirsiniz bunlarin boyutlari 1 cm ulasinca hamile kalmaya engel oluyormus bende 7 mmmis doktor daha buyurse 1 cm olursa bunu almamiz lazim demisti o yuzden alttan muayne daha mantikli tabi bunun yaninda kanada bakilirsa iyi olurKadın doğum da ultrason ile mi bakıyorlar yoksa alttan muayene mi ediyorlar.esime diyeceğim zaten gidelim diye bosuna stres olmayalım
Canım selam. Benim bat 4 şubat 4 günüm kaldı. Ovilasyon ile takip ettim bu ay geçen ay göğüslerim kasıklarım inanılmaz ağrıyordu 7 gün kala. Bu ay göğsümde hiç bir acı şişlik vs yok. Sadece kasıklarımda cimcik ler gibi ince sızı var 7 8 gündür. Ve 10 gündür de inanılmaz gazım var hiç durmadan. Normalde adetken 2 gün gaz olurdu yoğun zamanında geçerdi. Ovilasyon testi yaptım bugün bazıları onla öğrenmiş falan elimde de vardı denedim bomboş çıktı. Hamilelik olabilir mi?Canım aslında Hamile miyim diye değil hamile olduğumu öğrenince hııı bunlar belirtiymiş dedim. En belirgini benim için yerleşme kanaması oldu onun harici dediğim gibi yoğun gaz sorunum vardı. Birde göğüste bastırınca falan hafif acıbirde uyuyordum hep bunları sayabilirim inşallah seninde olmuştur haber ver mutlaka dua edeceğim senin için
Ben vajinismus da yaşadığım için alttan muayene den çekiniyorum yani o cismi fln yaklastirdiklarinda izin vermeyebilirm o yüzden çekiniyorum.ultrason ile bakmazlar mi acaba ilk etapta o yüzden merak ettmBencede en iyisi bi doktora gorunup ondan sonra devam etmek. Ben ozele gittim alttan muayne etti arkadasim devlete gitti sadece kan degerlerine bakmislar. Alttan bakilmasi daha iyi cunku vajina icinde polipler oluşuyormus et parcai gibi netten bakabilirsiniz bunlarin boyutlari 1 cm ulasinca hamile kalmaya engel oluyormus bende 7 mmmis doktor daha buyurse 1 cm olursa bunu almamiz lazim demisti o yuzden alttan muayne daha mantikli tabi bunun yaninda kanada bakilirsa iyi olur
Hem ultrasonla hem alttan bakıyorlar genelde doktorunla konusursun. Ona göre ayarlarsınız.Ben vajinismus da yaşadığım için alttan muayene den çekiniyorum yani o cismi fln yaklastirdiklarinda izin vermeyebilirm o yüzden çekiniyorum.ultrason ile bakmazlar mi acaba ilk etapta o yüzden merak ettm
Canım valla ne desem boş tahmin etmediğin anda oluyor ben geçen ay daha çok umutluydumCanım selam. Benim bat 4 şubat 4 günüm kaldı. Ovilasyon ile takip ettim bu ay geçen ay göğüslerim kasıklarım inanılmaz ağrıyordu 7 gün kala. Bu ay göğsümde hiç bir acı şişlik vs yok. Sadece kasıklarımda cimcik ler gibi ince sızı var 7 8 gündür. Ve 10 gündür de inanılmaz gazım var hiç durmadan. Normalde adetken 2 gün gaz olurdu yoğun zamanında geçerdi. Ovilasyon testi yaptım bugün bazıları onla öğrenmiş falan elimde de vardı denedim bomboş çıktı. Hamilelik olabilir mi?
Aminnn inşallah canım benimCanım valla ne desem boş tahmin etmediğin anda oluyor ben geçen ay daha çok umutluyduminşallah vardır Rabbim gönlüne göre versin
TeşekkürlerHem ultrasonla hem alttan bakıyorlar genelde doktorunla konusursun. Ona göre ayarlarsınız.
Mutlaka haber ver inşallah güzel sonuç alırsınAminnn inşallah canım benim
Aminnn Allahım inşallahMutlaka haber ver inşallah güzel sonuç alırsın
Kan testi yaptirin hemen bence. Erken gebelik testlerine güvenmiyorum daha once bendede bu sekilde oldu gebe degildim kan sonucum negatif cikmisti. Adetiniz gecikti miHamilemiyim yorum yaparmısınız?
2 gün kaldı regli olmama yaptırcam akşamKan testi yaptirin hemen bence. Erken gebelik testlerine güvenmiyorum daha once bendede bu sekilde oldu gebe degildim kan sonucum negatif cikmisti. Adetiniz gecikti mi
Bende 2 gün kala yapmistim bundan biraz daha koyu cikmisti kan degerimde 318 cikmisti bence hemen kan verinn banada haber verinn lutfenn2 gün kaldı regli olmama yaptırcam akşam
Tamam yazarım sonucu,Bende 2 gün kala yapmistim bundan biraz daha koyu cikmisti kan degerimde 318 cikmisti bence hemen kan verinn banada haber verinn lutfenn
Tedavi görüyor muydunuz yoksa dogal gebelik miTamam yazarım sonucu,
Doğal gebelik çok şükür herhangi bir kist yada yumurtalıklarımda bir sorun yokmuş doktora gitmiştimTedavi görüyor muydunuz yoksa dogal gebelik mi
Kan verdiniz miTamam yazarım sonucu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?