Bayagiiii varSizin regl ne zaman
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayagiiii varSizin regl ne zaman
Bence hamilesiniz testler bozuk degilse . Tebrikler bence hemen kan testi vermelisiniz. Eğer ki gebelik olustuysa suan cok cok küçüktürEki Görüntüle 3198899
Merhabalar ben adetime 3 gün kala test yaptım sonuç bu. 3 tane test yaptım diğerleri sabah ilk idrarla değildi daha da silik çıktı. Bu fotoğraftaki ilk idrar sonuç bu. Hamile miyim ? Lütfen öyle olsun![]()
Evet sabah verdim bHGC 51 çıktıBence hamilesiniz testler bozuk degilse . Tebrikler bence hemen kan testi vermelisiniz. Eğer ki gebelik olustuysa suan cok cok küçüktür
Tebrikler sizin adiniza cok sevindimm . Son adet tarihiniz neydi acabaEvet sabah verdim bHGC 51 çıktı
Çok teşekkür ederim 2 ocakta adet oldum en son. Adet döngüm tam 30 gün oluyorTebrikler sizin adiniza cok sevindimm . Son adet tarihiniz neydi acaba
Ay maşallah rabbim sağ salim kucağınıza aldirsin inşallah belirtileriniz neydi benim de dört günüm var regle yapsam cikarmi acaba yaÇok teşekkür ederim 2 ocakta adet oldum en son. Adet döngüm tam 30 gün oluyor
Adet tarihine gore 28 gunluk olmus oliyor o zaman. Yarin tekrar test verin bence degerinizin artmasi gerekiyor ya . Doktora gittiniz mi kadin dogumaÇok teşekkür ederim 2 ocakta adet oldum en son. Adet döngüm tam 30 gün oluyor
Ben adete 2 gun kala yaptim 318 cikmisti beta değerim. Adet agrisindan hic bir farki yok gebeliğin gerçekten. Bende cok umutsuz bir sekilde test yaptim cunku tum belirtiler adet olacakmissin gibi oldugu icin umutsuz test yaptim ama pozifi gordum insallah sizede nasip olur. Ama ben kendimde farklilik olarak gordugum sey göğüs uclarin belirginlesmesiydiAy maşallah rabbim sağ salim kucağınıza aldirsin inşallah belirtileriniz neydi benim de dört günüm var regle yapsam cikarmi acaba ya![]()
Bende akinti vardı şu an yok ama bel sancısı çektim bikac defa birinde cok kötü oldum .birde kasıklarım da atma oldu ama onunla alakası var mıdır bilmiyorum .umitsizim yine ama inşallah olurBen adete 2 gun kala yaptim 318 cikmisti beta değerim. Adet agrisindan hic bir farki yok gebeliğin gerçekten. Bende cok umutsuz bir sekilde test yaptim cunku tum belirtiler adet olacakmissin gibi oldugu icin umutsuz test yaptim ama pozifi gordum insallah sizede nasip olur. Ama ben kendimde farklilik olarak gordugum sey göğüs uclarin belirginlesmesiydi
Şuan doktora gitsem de bebek görünmeyecek 10 gün sonrası için randevu aldımAdet tarihine gore 28 gunluk olmus oliyor o zaman. Yarin tekrar test verin bence degerinizin artmasi gerekiyor ya . Doktora gittiniz mi kadin doguma
Amin canım teşekkür ederim bence çıkar varsa adet belirtileriyle aynı göğüs ve kasık hassasiyetiAy maşallah rabbim sağ salim kucağınıza aldirsin inşallah belirtileriniz neydi benim de dört günüm var regle yapsam cikarmi acaba ya![]()
Yazmayi atlamisim akinti bendede fazlalaymisti hatta günlük ped takmaya baslamistim hamile oldugumu ogrenmeden once 4 5 gun taktim. Kaskklardaki atmalara hic aldirmayin onlar gercekten tamamen psikolojik. Insallah sanada isteyen herkesede nasip olur. Sen tedavi falan görüyor musunBende akinti vardı şu an yok ama bel sancısı çektim bikac defa birinde cok kötü oldum .birde kasıklarım da atma oldu ama onunla alakası var mıdır bilmiyorum .umitsizim yine ama inşallah olur
Evet bende 5. Haftada kese gordum sadece bebek yoktu nasipse carsmaba gdip bebeğimi gorucem ınsalalh. Ama kan testi tekrar ver degerin yukselmis mi ona baksaydinŞuan doktora gitsem de bebek görünmeyecek 10 gün sonrası için randevu aldım
Yok hayır 6 7 aydır istiyorum ama kısmet olmadı bu ayda olmadysa doktora gitmeyi düşünüyorum bir buçuk yıla yakın oldu evliyim öncesinde de vajinismus vardı .zaten stresli bı dönem gecirdim şimdi de bunu takıyorumYazmayi atlamisim akinti bendede fazlalaymisti hatta günlük ped takmaya baslamistim hamile oldugumu ogrenmeden once 4 5 gun taktim. Kaskklardaki atmalara hic aldirmayin onlar gercekten tamamen psikolojik. Insallah sanada isteyen herkesede nasip olur. Sen tedavi falan görüyor musun
Ay hic takma bende pko vardi tedaviyle hamile kaldim ben.Yok hayır 6 7 aydır istiyorum ama kısmet olmadı bu ayda olmadysa doktora gitmeyi düşünüyorum bir buçuk yıla yakın oldu evliyim öncesinde de vajinismus vardı .zaten stresli bı dönem gecirdim şimdi de bunu takıyorum
Kafana takip stres yaptikca cok etkileniyorsun cunkuYok hayır 6 7 aydır istiyorum ama kısmet olmadı bu ayda olmadysa doktora gitmeyi düşünüyorum bir buçuk yıla yakın oldu evliyim öncesinde de vajinismus vardı .zaten stresli bı dönem gecirdim şimdi de bunu takıyorum
Onu da denemedim bu ay da olmadıysa hepsini yapcm inşallahAy hic takma bende pko vardi tedaviyle hamile kaldim ben.
Gunlerini tutturamiyor olabilirsiniz ovulasyon testi denediniz mi hic
Hemde inanılmazKafana takip stres yaptikca cok etkileniyorsun cunku
Ovulasyon testini bi deneyin derim internetten satin alabilirsiniz. Ben doktora gidiyordum ama ilave kendimde yumurtlaama gunlerini takip ediyordum.Onu da denemedim bu ay da olmadıysa hepsini yapcm inşallahbende olmayınca acaba bı rahatszlgm mi var falan dye dusunmeye başladım
Bende deneyeyim önümdeki ay.regl olursam hormon testi yaptırcam birde .siz ne kadardır istiyorsunuzOvulasyon testini bi deneyin derim internetten satin alabilirsiniz. Ben doktora gidiyordum ama ilave kendimde yumurtlaama gunlerini takip ediyordum.