Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bence hamilesiniz testler bozuk degilse . Tebrikler bence hemen kan testi vermelisiniz. Eğer ki gebelik olustuysa suan cok cok küçüktür

Çok teşekkür ederim 2 ocakta adet oldum en son. Adet döngüm tam 30 gün oluyor
Adet tarihine gore 28 gunluk olmus oliyor o zaman. Yarin tekrar test verin bence degerinizin artmasi gerekiyor ya . Doktora gittiniz mi kadin doguma

Ay maşallah rabbim sağ salim kucağınıza aldirsin inşallah belirtileriniz neydi benim de dört günüm var regle yapsam cikarmi acaba ya
Ben adete 2 gun kala yaptim 318 cikmisti beta değerim. Adet agrisindan hic bir farki yok gebeliğin gerçekten. Bende cok umutsuz bir sekilde test yaptim cunku tum belirtiler adet olacakmissin gibi oldugu icin umutsuz test yaptim ama pozifi gordum insallah sizede nasip olur. Ama ben kendimde farklilik olarak gordugum sey göğüs uclarin belirginlesmesiydi

Bende akinti vardı şu an yok ama bel sancısı çektim bikac defa birinde cok kötü oldum .birde kasıklarım da atma oldu ama onunla alakası var mıdır bilmiyorum .umitsizim yine ama inşallah olur

Ay maşallah rabbim sağ salim kucağınıza aldirsin inşallah belirtileriniz neydi benim de dört günüm var regle yapsam cikarmi acaba ya
Amin canım teşekkür ederim bence çıkar varsa adet belirtileriyle aynı göğüs ve kasık hassasiyeti

Bende akinti vardı şu an yok ama bel sancısı çektim bikac defa birinde cok kötü oldum .birde kasıklarım da atma oldu ama onunla alakası var mıdır bilmiyorum .umitsizim yine ama inşallah olur
Yazmayi atlamisim akinti bendede fazlalaymisti hatta günlük ped takmaya baslamistim hamile oldugumu ogrenmeden once 4 5 gun taktim. Kaskklardaki atmalara hic aldirmayin onlar gercekten tamamen psikolojik. Insallah sanada isteyen herkesede nasip olur. Sen tedavi falan görüyor musun

Şuan doktora gitsem de bebek görünmeyecek 10 gün sonrası için randevu aldım
Evet bende 5. Haftada kese gordum sadece bebek yoktu nasipse carsmaba gdip bebeğimi gorucem ınsalalh. Ama kan testi tekrar ver degerin yukselmis mi ona baksaydin

Yok hayır 6 7 aydır istiyorum ama kısmet olmadı bu ayda olmadysa doktora gitmeyi düşünüyorum bir buçuk yıla yakın oldu evliyim öncesinde de vajinismus vardı .zaten stresli bı dönem gecirdim şimdi de bunu takıyorum

Ay hic takma bende pko vardi tedaviyle hamile kaldim ben.
Gunlerini tutturamiyor olabilirsiniz ovulasyon testi denediniz mi hic

Kafana takip stres yaptikca cok etkileniyorsun cunku

Ay hic takma bende pko vardi tedaviyle hamile kaldim ben.
Gunlerini tutturamiyor olabilirsiniz ovulasyon testi denediniz mi hic
Onu da denemedim bu ay da olmadıysa hepsini yapcm inşallah bende olmayınca acaba bı rahatszlgm mi var falan dye dusunmeye başladım

Onu da denemedim bu ay da olmadıysa hepsini yapcm inşallah bende olmayınca acaba bı rahatszlgm mi var falan dye dusunmeye başladım
Ovulasyon testini bi deneyin derim internetten satin alabilirsiniz. Ben doktora gidiyordum ama ilave kendimde yumurtlaama gunlerini takip ediyordum.

Ovulasyon testini bi deneyin derim internetten satin alabilirsiniz. Ben doktora gidiyordum ama ilave kendimde yumurtlaama gunlerini takip ediyordum.
Bende deneyeyim önümdeki ay.regl olursam hormon testi yaptırcam birde .siz ne kadardır istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…