• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kasık ağrınız oldu mu
Kasık agrım adetim geçiktikten 5.6 gun sonra oldu ama o kdr az kı hamile oldugumu ogrendıkten sonra oldu önce olsa agrı oldugunu hıssetmezdim bile sağ kasık gun ıcnden ıkı uc kere battı o kdr

Teşekkür ederim canımda Aa ciddi misin verdin mi kan
Yok dün kahverengi akıntı gelmişti ya sabah da kan geldi regl başlıyor demekki . Ama anlamadığım sabahtan beri kahverengi akıntı şeklinde gelmiş. Hiç böyle baslamazdi benim adetim :( bu ay valla bende umitliydim ya kasık ağrısı bel ağrısı midem bı tuhaf üzüldüm ..

Yok dün kahverengi akıntı gelmişti ya sabah da kan geldi regl başlıyor demekki . Ama anlamadığım sabahtan beri kahverengi akıntı şeklinde gelmiş. Hiç böyle baslamazdi benim adetim :KK43: bu ay valla bende umitliydim ya kasık ağrısı bel ağrısı midem bı tuhaf üzüldüm ..
Dur bekle bakalım belki adet değildir Allahım bir an önce nasip etsin sana anneliği ama kendini üzme moralini yüksek tut hep

Dur bekle bakalım belki adet değildir Allahım bir an önce nasip etsin sana anneliği ama kendini üzme moralini yüksek tut hep
Allah isteyen herkese nasip etsin vardır bunda da bir hayır.kizim 7 yaşında artık bir kardeşi olsun istiyoruz.. ama bence ben yumurtlama yi takip edemiyorum anlamıyorum yada yani

Benimde adetim2 gün gecikti, perşembe kahve geldi çok az pembe geldi dün akşam çok gelmiş ama o kadar yine birşey yok, bende bu ay çok kasık ve bel ağrısı çektim dün regl gibi kanama olunca değilimdir diye düşünüyorum.

Allah isteyen herkese nasip etsin vardır bunda da bir hayır.kizim 7 yaşında artık bir kardeşi olsun istiyoruz.. ama bence ben yumurtlama yi takip edemiyorum anlamıyorum yada yani
Bir doktorla görüş istersen en azından yumurtlama gününü takip eder sende ona göre başlarsın

Merhaba canım ben hiç bir şekilde belirti hissetmedim gogsum de şismesi agrı sızıda yok suan 5+2 hala yok gogsum de agrı sızı çok hafıf dolgunluk var o kdr
Cevabınız için çok teşekkür ederim♥️ Peki en erken belirtiniz neydi adet öncesi size acaba mı dedirten

Cevabınız için çok teşekkür ederim♥️ Peki en erken belirtiniz neydi adet öncesi size acaba mı

Cevabınız için çok teşekkür ederim♥️ Peki en erken belirtiniz neydi adet öncesi size acaba mı dedirten
Canım ben hiç belirti hissetmedim adetim üç gün geçikince eşim test yapsana dedi öle yaptım üstelik tatildeydik bir ay sadece 3 kere birlikte olduk adetim bitimi 19 Kasım ve 21 Kasım ve 30kasm olduk düşük günlerdi yani ihtimal vermedim için çok kendimi dinlemedim açıkçası senin adetin geçikti mi

Canım ben hiç belirti hissetmedim adetim üç gün geçikince eşim test yapsana dedi öle yaptım üstelik tatildeydik bir ay sadece 3 kere birlikte olduk adetim bitimi 19 Kasım ve 21 Kasım ve 30kasm olduk düşük günlerdi yani ihtimal vermedim için çok kendimi dinlemedim açıkçası senin adetin geçikti mi
Yok gecikmedi henüz döngümün 17.günündeyim ama 9.gün yumurtlama olduğundan şüpheleniyorum. İlişkim de 7,8 ve 10.günler oldu. 17.gün olmasına rağmen bel ağrım ve kasıklarımda batma var. Biryere eğilirken özellikle, belim kopuyor sanki. Daha çok hareketle ağrıyor.

Yok gecikmedi henüz döngümün 17.günündeyim ama 9.gün yumurtlama olduğundan şüpheleniyorum. İlişkim de 7,8 ve 10.günler oldu. 17.gün olmasına rağmen bel ağrım ve kasıklarımda batma var. Biryere eğilirken özellikle, belim kopuyor sanki. Daha çok hareketle ağrıyor.
Adertine kaç gün kaldı

Adertine kaç gün kaldı
Biraz düzensiz benim pcosluyum.
21 de oluyor 28 de oluyor bazen 26 da. Sadece yumurtlama akıntısına göre hesaplıyorum. Eğer 9.gün yumurtlama olduysa çünkü akıntım vardı, 23.gün gibi regl olmam lazım. Bu yüzden tahminle söylüyorum 5 gün var.

Biraz düzensiz benim pcosluyum.
21 de oluyor 28 de oluyor bazen 26 da. Sadece yumurtlama akıntısına göre hesaplıyorum. Eğer 9.gün yumurtlama olduysa çünkü akıntım vardı, 23.gün gibi regl olmam lazım. Bu yüzden tahminle söylüyorum 5 gün var.
Anladım canım az kalmıs adet gününe kadar bekle bakalm inşallah hamilesindir herkesde farklı belirtiler oluyor zaten adet olana kadar kendini dinle hersey gönlünce olsun 🌼

Anladım canım az kalmıs adet gününe kadar bekle bakalm inşallah hamilesindir herkesde farklı belirtiler oluyor zaten adet olana kadar kendini dinle hersey gönlünce olsun 🌼
Çok teşekkür ederim inşaAllah🤲🏼 Asıl önemlisi göğüs acımasının herkeste olmadığını öğrenmemdi,sağolun🙏🏼

Çok teşekkür ederim inşaAllah🤲🏼 Asıl önemlisi göğüs acımasının herkeste olmadığını öğrenmemdi,sağolun🙏🏼
en çokta sen hamile misin merak ettim şimdi sanırım bayadır deniyorsun her forumda okudum baya bilgi sahibi oldum hakkında :D bana da ovülasyon testi yaparken yardımcı olmuştun inşaalh gebelik haberin gelir en yakın zamanda bende 25i bekliyorum ara ara belirti oluyor ara ara kayboluyor eminde olamıyorum :D :D

Back