Ya akıntının a si yok şuan bende sanırım olmadı benim yarın regl olurumAkıntıdan kastın tam olarak ne bilmiyorum ama benim zaten her regl öncesi beyaz akıntım olurdu. O akıntı 3 4 gün kala geldi ben ondan regl olucam sandım ama regl değilmiş. Kasık ağrısı ve göğüs dışında farklı hiç belirtim olmadı hepsi regl belirtisi gibiydi
İşte o belli olmuyor. Ama gerçekten herkesin dediği gibi kafaya takmayı bıraktığında oluyosun eğer kullanmıyorsan folik asit kullanmanı öneririm. Doktor bana 2 3 ay kullan hamile kalamazsan gel demişti. 1 kutu kullandım daha bitmeden yarısındayken hamile olduğumu öğrendimYa akıntının a si yok şuan bende sanırım olmadı benim yarın regl olurum
Kullandım bır ay bıraktım tekrar bakalm canım kullanabilirim. Seninde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaallahİşte o belli olmuyor. Ama gerçekten herkesin dediği gibi kafaya takmayı bıraktığında oluyosun eğer kullanmıyorsan folik asit kullanmanı öneririm. Doktor bana 2 3 ay kullan hamile kalamazsan gel demişti. 1 kutu kullandım daha bitmeden yarısındayken hamile olduğumu öğrendim
İnşallahKullandım bır ay bıraktım tekrar bakalm canım kullanabilirim. Seninde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaallah
Ben regl olacam galiba bı karın ağrısı başladıAynen anlayabiliyorum seni
Bende olcam gelmedi daha ama olcamBen regl olacam galiba bı karın ağrısı başladı
Nasip artık bir umut yine güzel sonuçlanır inşaallah diyelimBende olcam gelmedi daha ama olcam
Aynen kısmet yavrum derler ya herşeyde vardır bir hayr diye eğer regl olursan bunda da vardır Bi hayırNasip artık bir umut yine güzel sonuçlanır inşaallah diyelim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen 4 5 ay kadar günü gününe herşeyi takip ettim olmadı. Geçen ay bacımla bir anlaşma yaptık uğraşmayacağız dedik. Sonrasında ne yumurtlama ne bişey takip etmedim. Regle bi 10 gün kala yani yumurtlama bittikten 3 4 gün sonra sağ kasığımda ağrılar başladı. Ben yumurtlama dönemindeki ilişkinin sık olmasından dolayı olduğunu düşündüm umursamadım. Regle 4 gün kala artık ağrılar şiddetlendi ağlatıyodu regl olacak gibiydim ama olamıyodum. En son göğüs ucumun acıdığını hissettim erken gebelik testi yaptım o kadar silikti ki emin olamadık. 4 gün boyunca her gün test yaptım günden güne koyulaştı. Regle 2 gün kala kan testi verdim. 2.91 çıktı doktor yükselir dedi. O kan testinden 3 gün sonra tekrar kan verdim 157 çıktı sonucum. Hala kasık ağrım ve baş ağrım var onun dışında hiçbir belirtim olmadı. Artımedin kaset testini dene ben onlarla öğrendim
Gelişmeleri yaz mutlakaAynen kısmet yavrum derler ya herşeyde vardır bir hayr diye eğer regl olursan bunda da vardır Bi hayır
Büyük ihtimal yok kuzum az önce de kaset test yaptım negatif sabah ki erken gebelik de negatif yani artık regl olsam iyi olucakGelişmeleri yaz mutlaka
Aminnn inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ya hayırlısı canımBüyük ihtimal yok kuzum az önce de kaset test yaptım negatif sabah ki erken gebelik de negatif yani artık regl olsam iyi olucak
Öyle tabi kısmetYa hayırlısı canım
Ama yinede bı kan ver bence bazen geç döllenmeden dolayı testte belli olmaz diyolarÖyle tabi kısmet
Yok canım ya bu sefer eşim heyecanlanıyor sonra üzülüyor falan bakalım daha ne kadar gecikecekAma yinede bı kan ver bence bazen geç döllenmeden dolayı testte belli olmaz diyolar
Sen daha iyi bilirsin tabi canım gönlünce olsun.Yok canım ya bu sefer eşim heyecanlanıyor sonra üzülüyor falan bakalım daha ne kadar gecikecek
Benim bacaklarm agriyinca adet oluyom amasevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Amin canım benim inşallah cümlemizinSen daha iyi bilirsin tabi canım gönlünce olsun.
Bende adet olurken ki belirtilerimi unuttum resmenBenim bacaklarm agriyinca adet oluyom amabende niye tersine ya? Goguslerm agryncada adet oluyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?