Allah seni insan bekleyince dayanamıyor demi hemen hamile belirtileri bekliyoruzTesekkur ederim inşşalah suan in akıntı dısında bişey yok ha birde arada yuzustu veya sırt ustu yatınca kasık bölgemde kalp atıyor gibi damar atıyor ilk gebeligmde hiç bedenimi dinlemedim farketmedim hamile oldgumu o yuzden belirtileri tam anlamıyorum bu sefer her ay bedneimi dinlediğim için heray 5 dk geciksin adetim hemen aha hanilleyim diyorumtestte veriyorum negatif. Bu sefer bekliycem bir hafta kada. En son 13 unde adet olmustum.bakalım tabi her ay nedens 1-2 gun aksıyor emzirmeyi bıraktım bırakalı 6 ay oluyor ama hala vücut kendini mi toparlıyor ondan mı her ay adet gecikmesi yasıyorum anlamadım. Bekleyecegmm bu sefer acele etmiycem
Evet canım her ay aynı supheler bekleyelim artık bakalım . Amin Allah isteyen herkese nasıp etsnAllah seni insan bekleyince dayanamıyor demi hemen hamile belirtileri bekliyoruzAllah'ım hayırlısını versin inşallah canım ister istemez aksamalar oluyor yumurtlama günlerinde farklılık oluyorsada adet gününde aksamalar oluyor illaki benimde oluyor zaten. Bekle bakalım biraz daha sonra kan verirsin en temiz en rahatı öyle idrar testi insanın aklını karıştırabilir ama kan en net sonucu veriyor
İnşallah canım benim benim bir dahaki aya kaldı artık.Evet canım her ay aynı supheler bekleyelim artık bakalım . Amin Allah isteyen herkese nasıp etsn
Ah yok bugun dayanamadım test alıp yaptım erken gebelik testi tek cizgi cıktı . Ama niye ya normalde dun adet olmam gerekşyordu emzirmeyi bırakalı 7 ay oluyor bitürlü gebelik olmadı her ay gecikince hevesleniyorum ben de. doktora da hiç gitmedim tabiİnşallah canım benim benim bir dahaki aya kaldı artık.
Aynı belirtileri bende yaşıyorum canım. benimde 10 gün kaldı adetime. fakat hiç bir zaman adetimden 10 gün önce adet belirtileri yaşamamıştım. 21/8 den beri deniyoruz ve 7/9 dan beri kasığımda belimde inanılmaz ağrım var. 9/9 yumurtlama günümdü hiç aksatmadan devam ettik. Hala ağrılarım devam ediyor ve 3 gündür midem yanıyor ve hafiften araba tutmuş gibi midem bulanıyor. bacağımda ağrı oluyor zaman zaman. karnım inanılmaz şiş ve idrara sık çıkıyorum. akıntım yok sadece anlatılanlar gibi ve lekelenme olayı yaşamadım. Komik gelecek ama dün çamaşır suyu testi yaptımmerhaba kızlar.hamilelik belirtilerinin herkese göre farklılık göstermesi ve yanıltması konusunda hemfikirim.ama benimde adetime 11 gün var ve 2-3 gün önce göğüslerimde ve göğüs uclarımda acıma başladı.ayrıca arasıra belim ve kasığım ağrıyor.sık idrara çıkıyorum.daha önceden bu belirtileri adet olmama bir kaç gün kala yaşıyordum.yani bunlar adet belirtisi ise çok erken başladı.ama bu ayda ümitlenmek istemiyorum.heray hayal kırıklığı yaşıyorum ve bu beni çok üzüyor.Allah herkese sağlıklı her bir yeri tastamam ve hayırlı evlatlar nasib eylesin dilerim.amin.gönlümüzü ferah tutmak lazım.herkese bol şans.
şuan adetime 10 gün var canım ya. belirtilerim arasında kasık ağrım bel ağrım ve ara ara da bacaklarımda ağrılarım var. Göğsümde de hafiften bir sızı başladı oda dokununca oluyor çok belli belirtsiz. sık idrara çıkıyorum. ama akıntı yada lekelenmem yok. karnım inanılmaz şiş böyle dünyaları yemişimde çatlayacakmışım gibi geziyorum. karnımın içinde de ayrıca inceden bir sızı hissediyorum. ve 3 gündür midem aşırı yanmaya başladı. Sence bende hamile olabilirmiyim?canım ben adetime 2 hafta kala anladım hamile olduğumu karnımda aşırı şişkinlik vardı ve göğüslerim dolgunlaşmaya başlamıştı.adetimi 1 gün geçincede test yaptım çıktı..
Merhaba canım hicbirsey için acele etme adetin düzenli ise adetten 7 gün sonra hastaneye git ve kan tahlili yaptir onun haricinde göğüslerde şişlik mide bulantısı baş dönmesi akıntı kasiklarda agri gibi sorunlar görüyor olabilirsin ama bunlar adet de de görünüyor o yüzden sen adetin 7 gün geçtikten sonra kan tahliligi yaptir . Bende senin gibi 4 ay denedim ve her ay sonunda erken belirtileri araştırdım. Ama boşunaymış zaten olacağı varsa kendisini gösteriyor canım ve bu zamanların tadını çıkar ben şuan hamileyim 6 haftalığım ve hicbirsey göründüğü gibi kolay değilmiş. Mide bulantısı istiğfar neler çekiyorum simdikten ama genede şükür.Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Bende gece uyuyamamalar olmustu halsizlik ve kasik agrilari olmustu en belirgin belirti kasik agrisi oluyor canimErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Bende de kasık ağrısı 7 sinden beri hat safadaydı. Dünden beri de ince sızı gibi kaldı. Karnımda şişlik göğsümde yeni başlayan bir acı. Midemde hafif bulantı ve aşırı yanma. Akıntı çok yok az az geliyo. Bacaklarımda ağrı ve belimde ağrı var. Adet sancısı gibi yaşıyorum ama ben adetimden hep bigün önce yada adet günü sancılanırım ve olurum. Sence hamile olabilirmiyimBende gece uyuyamamalar olmustu halsizlik ve kasik agrilari olmustu en belirgin belirti kasik agrisi oluyor canim
Olabilir canim benimde siddetli adet sancisi olmustuBende de kasık ağrısı 7 sinden beri hat safadaydı. Dünden beri de ince sızı gibi kaldı. Karnımda şişlik göğsümde yeni başlayan bir acı. Midemde hafif bulantı ve aşırı yanma. Akıntı çok yok az az geliyo. Bacaklarımda ağrı ve belimde ağrı var. Adet sancısı gibi yaşıyorum ama ben adetimden hep bigün önce yada adet günü sancılanırım ve olurum. Sence hamile olabilirmiyim
İnşallah hamileyimdir ya. Ne zaman test yapayım? Reglim 23 ü gösteriyoOlabilir canim benimde siddetli adet sancisi olmustu
Bana kalırsa en erken bat günü veya bikac gün sonra kaset test ile deneyinİnşallah hamileyimdir ya. Ne zaman test yapayım? Reglim 23 ü gösteriyo
Tamam öyle yapayım dayanamamıştım 10 gün kala yaptım negatif araştırdım hep min. 6 gün önce diyo. Ama yapmıycam. Bekliycem stres oluyorum yoksaBana kalırsa en erken bat günü veya bikac gün sonra kaset test ile deneyin
Tamam öyle yapayım dayanamamıştım 10 gün kala yaptım negatif araştırdım hep min. 6 gün önce diyo. Ama yapmıycam. Bekliycem stres oluyorum yoksa
Allahım inşallah nasip etsinHem stres olursunuz hem de gerçekten varsa da çıkması cok zor. ben defalarca denemiş, ilk oğlumda battan 3 gün önce erken gebelik testinde negatif görüp sonra adetten 3
gün sonra kaset testte pozitifi öğrenmiş biri olarak söylüyorum
Ben transferin 7.gunu ilk test yaptigimda ikinci cizgi cok silik cikmisti ve gunden gune belirginlesti ama en belirgin regl gecikmesinden sonra olduİnşallah hamileyimdir ya. Ne zaman test yapayım? Reglim 23 ü gösteriyo
Korkuyorum çıkmasa diyeBen transferin 7.gunu ilk test yaptigimda ikinci cizgi cok silik cikmisti ve gunden gune belirginlesti ama en belirgin regl gecikmesinden sonra oldu
Arkadaşlar bende dün yaptım testi reglime üç gün var silik çıktı 7-8. Dakikada. Testte 20 dk beklemem gerektiği yazıyordu kaset test. Bugün kan vermeyi düşünüyorum. Arkadaşlarımda gördü kendim istediğim için görüyorum sandım ama görünüyomuş sizde görüyor musunuz hala emin olmaya çalışıyorum. Teşekkür ederimEki Görüntüle 3131000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?