Bende çok ihtimal vermiyorum çünkü kan tahlilinin kolay kolay yanlış çıkacağını düşünmüyorum ama insan yinede bi umut duyuyor işteBenimkide bu kadar belirgin olmasada silik çıkmıştı 4.dakikada .ama çizgi belliydi .adetim 9 gün gecikmisti. bende gebelik çıkmadı .umarım siz güzel haber alırsınız:)
Benim kullandığım testte o markaArtımed var ondan al varsa hemen çıkar onda
Çok yakın bi arkadaşım 2 3 günlük bi gecikmeyle defalarca idrar testi yaptı negatif çıktı. Negatif çıktıkca ben hissediyorum hamileyim diyerek test yaptı hep negatifti. En son kafayı yedin artık dedim aldım kan testi yaptırmaya götürdüm kan testide 0.100 çıktı o da negatif. Artık tamam dedi hamile değilim ama 2 hafta geçti daha adet olmadı. Sonra evde tekrar test yapmış kuruma çizgisi gibi beyaz çıkmış 2. Çizgi öyle olunca yine kan testi verdi sonuç bin küsürlerde çıkmıştı. Geç döllenme dedi doktor. Şu an 5 aylık hamile. Yani seninde geç döllenme olabilir. İnşallah güzel haberlerini yazarsın buraya canımBende çok ihtimal vermiyorum çünkü kan tahlilinin kolay kolay yanlış çıkacağını düşünmüyorum ama insan yinede bi umut duyuyor iştehayırlısı olsun inşallah herkes için
YaaaÇok yakın bi arkadaşım 2 3 günlük bi gecikmeyle defalarca idrar testi yaptı negatif çıktı. Negatif çıktıkca ben hissediyorum hamileyim diyerek test yaptı hep negatifti. En son kafayı yedin artık dedim aldım kan testi yaptırmaya götürdüm kan testide 0.100 çıktı o da negatif. Artık tamam dedi hamile değilim ama 2 hafta geçti daha adet olmadı. Sonra evde tekrar test yapmış kuruma çizgisi gibi beyaz çıkmış 2. Çizgi öyle olunca yine kan testi verdi sonuç bin küsürlerde çıkmıştı. Geç döllenme dedi doktor. Şu an 5 aylık hamile. Yani seninde geç döllenme olabilir. İnşallah güzel haberlerini yazarsın buraya canım
İnşallah kuzum inşallahYaaabenimde aynı şekilde kan testim 0.1 çıktı esimde bana her şeyin psikolojik deyip duruyor Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı haberlerimizi duyarız inşallah
Elimizden gelen özeni gösterip duamızı edip gerisini Allah'a bırakmak gerek. İsteyen kimseyi mahrum bırakmaz İnşallah en hayırlı zamanda en sağlıklı şekildeİnşallah kuzum inşallah3 yıldır bekliyorum. O psikolojik belirti durumları bende her ay olur. Geçen ay baya umutluydum ama yine olmadı. Bu ay bırakıcam kendimi diyorum ama 2 gündür öyle şiddetli kasık ağrılarım oluyo ki içimden geçiriyorum yine acaba mı diye de kaptırmicam bu ay. Üşüttüm belli ki Test sonucunu yaz buraya bekliyorum. İnşallah pozitiftir Rabbim bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kucaklarımız boş kalmasın
Evet gösterir tabi illa ama bazen psikolojik yanıltma da olabiliyo o yüzden adetin gecikmesini beklemek en iyisiarkadaşlar adet gününüz geçmeden hamile olduğunuzu anlayan varmı?
adete bir hafta kala falan belirti gösteriyormu?
Sonucu haber ver canımMerhaba arkadaşlar bende bu ay hiç kafama takmicam dedim belirti sandığım herşey fos çıkınca amaaan dinlemicem kendime dedim ama bu ay hiç yaşamadığım bişey oldu tabi gene bozuldu benim herşeyim yumurtlamadan 7 gün sonra pembe kan geldi ağrısız acısız hiç takmadığım bi haldeyken bunu araştırmaya başladım şimdi adetime 3 kaldı meraktan çatlicam
Yarın son gün bakalım beklemedeyim haber veririmSonucu haber ver canımbende merak ettim
Hadi inşallah pozitif haberini alırsın canımYarın son gün bakalım beklemedeyim haber veririm
İnşallah canım teşekkür ederimHadi inşallah pozitif haberini alırsın canım
Nihayet bacaklarında agrı olan birini buldumcanım keşke öyle olsa, benim her ay bacaklarım ağrıyor ama göğüsler ilk defa bu kadar erken belirti verdi, genelde adetten bir iki gün önce göğüsler hassaslaşırde o da bazen, bu ay iğneden 5 gün sonra göğüslerimde hareketlilik başladı sanki, bana ümit veriyorsun çok saol
çok silik bir çizgi var. fakat bu testler yanıltabiliyo en iyisi adet gününün geçmesi.beklemesi zor biliyorum ama net sonuç almak için bekleyin ve stres yapmayın derimmAdetime 1 gün var sizce var mı bir şey
Selam aleyküm hayırlı cumalar bendede bütün belirtiler var ama testte tek çizgi çıkıyo anlamadımhayırlı olsun :) peki belirtileriniz nelerdi? benim adetime 2 gün kaldı ama son bir haftadır idrarım tuhaflaştı ve mide bulantısı olmaya başladı. belki regl belirtileridir yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?