- 6 Ocak 2016
- 18
- 6
- 86
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde bugün regl olmam gerekiyo dayanamayıp test yaptım erken gebelik testlerinden çok silik çıktı hamilelik olabilir mi ???
Fotograf at da yorumlayalım kuzu
Prodoctor markası ilk 3 dakikada içinde ciktiay var gibi valla kuzu ama erken gebelik testi ise yanıltıcı olabiliyor ya kaç dk da çıkmıştı bu ve markası neydi
Prodoctor markası ilk 3 dakikada içinde cikti
ilk kızımda öyle olmuştu aşırı silikti ve kızım oldu şimdide adetimin ilk gününde cok belirgin oldu 5 haftalık bir bebişim daha var :)) rabbim isteyen herkese versinbeklenen regl günümde erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı hamilelik olabilir mi ???
Beta hcg 29.23 cıktıay var gibi valla kuzu ama erken gebelik testi ise yanıltıcı olabiliyor ya kaç dk da çıkmıştı bu ve markası neydi
Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin bisey daha sorcam regl olmam gereken gün böyle düşük bir değer çıkması normal mi benim döngüleri. 27 gün sürüyor endişeliyim şimdi de ....Daha çok yeni kuzum hayırlı olsun![]()
Gördüm gördüm silik çizgiyiBuyrun benden de biraz oynanmış test![]()
DündüGördüm gördüm silik çizgiyibat ne zaman
Hayırlı olsun inşallah canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin bisey daha sorcam regl olmam gereken gün böyle düşük bir değer çıkması normal mi benim döngüleri. 27 gün sürüyor endişeliyim şimdi de ....
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahBeta hcg 29.23 cıktı
Değer çok düşük bilemiyorumHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
![]()
2 günde bir kan ver canım kötü düşünmeDeğer çok düşük bilemiyorum![]()
Dualarınızı eksik etmeyin2 günde bir kan ver canım kötü düşünme![]()