Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benim e nabızımda görünmedi tahlil sonucu. Yarın 1 hafta olacak hala yok. Sizde çıkar umarım.
Ben o yüzden hastaneden sonucu öğrenmiştim.tahlilden 1,5 saat sonra.
Ben tahlili verdim sağlık ocağında ki doktorum ikindin 3 gibi gel sonuçlar gelir dedi

Kan vereceğin zaman haber ver olur mu merak ettim bende 🙈☺️
Günler sonra yeni gördüm mesajı kimyasal oldum tutmadı geçen ay bu ayda gene 40 günü buldu döngüm gene aynı belirtiler var valla şaşırdım kaldım nerdeyse 10gün geçti döngüm

Arkadaşlar mrb ben aranızda yeniyim ikinci çocuğu istiyorm 3 aydır korunmuyoruz ama geçen ay 15inde adet oldum aslında adetim çok farklı oldu ilk gün sadece peçeteye gelen açık kahve renginde leke gibiydi ikinci gün avuç içinden daha az açık pembe akıntı geldi üçüncü gün ise adetim yoğunlaştı iki günde yoğun şekilde devam etti ve bitti yaklaşık adetim bittikten 8 gün sonra bianda adet olacakmışım gibi karnım belim ve kasığımdn bacağıma vuran bi ağrı geldi ve sürekli tansiyonum düşüyo o günden beri yaklaşık 5 gündür kasık ağrılarım devam ediyo ve tansiyon düşmeside aynı şekilde kısturmayan mide bulantısı mide ekşimesi bunun gibi şeyler yaşıyorum ve adetime daha 14 gün var bunun sebebi ne olabilir ve bugün de beyaz kremsi akıntım oldu şimdide şeffaf yapışkan bi akıntı geliyo lütfen bilen birisi yardımcı olsn bana
Tam yumurtalanma dönemin şuan ondan ama tansiyon düşüklüğü kusma bunlar normal değil

Arkadaşlar ben şimdi ayın 25inde polikliniğe gideceğim ya eğer sağlıklı gebelikse kalp atışını falan duyabilir miyim?
Son regli günüm 10 temmuz 2022.
08.08.2022 de değerim 786.8 Di
11.08.2022 de değerim 1549 oldu.
Bu değerlere göre tahmini ne zaman kalp atışını duyabilirim

Arkadaşlar ben şimdi ayın 25inde polikliniğe gideceğim ya eğer sağlıklı gebelikse kalp atışını falan duyabilir miyim?
Emin değilim ama galiba 6. Haftada duyuluyor değeriniz zaten yüksek bence 25inde gittiğinizde duymuş olursunuz 6 hafta oluyo yaklaşık

Duyabilirsin sanırım. Bu arada 2023 Nisan anneleri grubuna gelsene canım🥰

Merhaba kızlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim normalde düzenli olan adetim bu gün itibariyle 14 gün gecikti. Gecikmemin 7. Gününde hem kan hem kaset test yaptım ikiside negatif çıktı. Bunun üzerine adet sökücü içtim 5 gün oldu hala bir şey yok. Bugün test yaptım tekrar ve 2 saat sonra silik çizgi oluştu. Kuruma çizgisi midir? Başına böyle bir şey gelen var mı hamile olma ihtimalim var mı sizce? 🙄

Eklentiler

• 20220812_222745.jpg
    20220812_222745.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 89
Duyabilirsin sanırım. Bu arada 2023 Nisan anneleri grubuna gelsene canım🥰

Geliyorum o zaman 🥰🥰🥰

Merhaba kızlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim normalde düzenli olan adetim bu gün itibariyle 14 gün gecikti. Gecikmemin 7. Gününde hem kan hem kaset test yaptım ikiside negatif çıktı. Bunun üzerine adet sökücü içtim 5 gün oldu hala bir şey yok. Bugün test yaptım tekrar ve 2 saat sonra silik çizgi oluştu. Kuruma çizgisi midir? Başına böyle bir şey gelen var mı hamile olma ihtimalim var mı sizce? 🙄
2 saat olduğuna emin misin bu evet kuruma olabilir ama pembe duruyor

Back