Hamile misiniz acaba? Meral ettim debenim normalde regl olmadan önce asla göğüslerim ağrımaz, hiç bilmem bu zamana kadar ağrıyıp acıdığını. 3 aydır da regl olmuyordum prolaktinim yüksekti, geçen ay ilaçla prolaktini düşürdük ve başka bir ilaçla da regl oldum. o regl olma tarihime göre bata 3 gün var şu an. iki gün önceden itibaren göğüs uclarım acıyor özellikle dokununca, fakat her zamankinden daha az akıntım var. hiç susamayan günde bir yudum bile içmeyen ben iki gecedir ağzım dilim kuruyor - bu bir belirti mi bilmiyorum- yaklaşık bir saat önce de regl olacakmışım gibi bir ağrı başladı. 2 buçuk senedir hamile kalmaya çalışıyorum, iğneler ilaçlar her şeyi kullandım neredeyse 6 aydır oluruna bıraktım. umutlanmakta istemiyorum ama bekliyorum bakalım..
Hayır hala değilim malesef. Bayadır uğraşmıyorum da, bu ay yine geç regl olunca gittim yine prolaktinim yüksek, ilaca basladimHamile misiniz acaba? Meral ettim de
Cok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip olurHayır hala değilim malesef. Bayadır uğraşmıyorum da, bu ay yine geç regl olunca gittim yine prolaktinim yüksek, ilaca basladim
Arkadaşlar mrb ben aranızda yeniyim ikinci çocuğu istiyorm 3 aydır korunmuyoruz ama geçen ay 15inde adet oldum aslında adetim çok farklı oldu ilk gün sadece peçeteye gelen açık kahve renginde leke gibiydi ikinci gün avuç içinden daha az açık pembe akıntı geldi üçüncü gün ise adetim yoğunlaştı iki günde yoğun şekilde devam etti ve bitti yaklaşık adetim bittikten 8 gün sonra bianda adet olacakmışım gibi karnım belim ve kasığımdn bacağıma vuran bi ağrı geldi ve sürekli tansiyonum düşüyo o günden beri yaklaşık 5 gündür kasık ağrılarım devam ediyo ve tansiyon düşmeside aynı şekilde kısturmayan mide bulantısı mide ekşimesi bunun gibi şeyler yaşıyorum ve adetime daha 14 gün var bunun sebebi ne olabilir ve bugün de beyaz kremsi akıntım oldu şimdide şeffaf yapışkan bi akıntı geliyo lütfen bilen birisi yardımcı olsn banaGebelik var çift çizgi
*İshalErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhaba canım. Benim bu ikinci hamileliğim. İlkinde sol kasığımda bıçak saplanır gibi bi ağrı vardı yine bu hamileliğimde de yine sol kasığımda ağrı vardı. Farklı bi ağrı regl ağrısı değil anlarsın zaten. Akıntımda artık oldu. Koku hassasiyeti hemen başladı mutfak bezlerim temiz olmasına raşmen burnuma pis pis koktu. Ve göğüslerim acaip hassaslaştı. Normalde adetime yakın hassasiyet geçiyo ama günüm yaklaştıkça daha çok hassasiyet oluştu. Benim adet günüm 6sı ama ben 1inde yaptım gayet net pozitif çıktı. İlk hamileliğimde de 1 hafta erken yapmıştım yine pozitif çıkmıştı. Üstelik erken gebelik testi değil normal testle yaptım her iki hamileliğimde de.Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
yumurtlama gününde olabilir misin?Arkadaşlar mrb ben aranızda yeniyim ikinci çocuğu istiyorm 3 aydır korunmuyoruz ama geçen ay 15inde adet oldum aslında adetim çok farklı oldu ilk gün sadece peçeteye gelen açık kahve renginde leke gibiydi ikinci gün avuç içinden daha az açık pembe akıntı geldi üçüncü gün ise adetim yoğunlaştı iki günde yoğun şekilde devam etti ve bitti yaklaşık adetim bittikten 8 gün sonra bianda adet olacakmışım gibi karnım belim ve kasığımdn bacağıma vuran bi ağrı geldi ve sürekli tansiyonum düşüyo o günden beri yaklaşık 5 gündür kasık ağrılarım devam ediyo ve tansiyon düşmeside aynı şekilde kısturmayan mide bulantısı mide ekşimesi bunun gibi şeyler yaşıyorum ve adetime daha 14 gün var bunun sebebi ne olabilir ve bugün de beyaz kremsi akıntım oldu şimdide şeffaf yapışkan bi akıntı geliyo lütfen bilen birisi yardımcı olsn bana
Adetim 20 gün geçti ve test yaptım pozitif çıktı. O kadar adet olucam gibi hissediyordum ki, 8 sene de bebek olmayınca test yapmaya gerek duymamıştım. Adetlerim hiç aksamadığı halde hamilelik aklıma gelmedi çünkü hep adet olucak gibi tepkiler veriyor vücut. Demem o ki, hamilelik belirtisi adetle birebir aynı. Ben sökülemiyorum sandım ve söktürücü bile kullandımarkadaşlar adet gününüz geçmeden hamile olduğunuzu anlayan varmı?
adete bir hafta kala falan belirti gösteriyormu?
Merhabalar test verdiniz mi acaba gebe misinizTeşekkür ederim az önce test yaptım dün ki kasetlere nazaran bir tık daha koyulaşmış
Aynen öyle bikeresinde yerleşme kanamasiyla ilgili bişey okumuştum bendede vardı umutlanmistim ama adet öncesi kanamammis insan yazıları okuyunca umutlaniuoben bu hamişlik belirtilerine artık hiç inanmıyorum.bunlar hem kişiden kişiye değişiyor hemde adet belirtilerinin aynısı.bu sitede sayılan ne kadar hamilelik belirtisi varsa her ay yaşıyorum ama tık yok.en iyisimi bu belirtileri takılıp boş boşuna umutlanmamak..
Umut etmek insana..haklısın canım bende bikaç aydır hamileliliğin bütün belirtilerini yaşıyorum ama olmuyo işte .. bundan böyle karar verdim ümitlenmicem...artık Rabbim nezaman bana anne olmayı layık görür bilemem ... sabırla beklemek lazım ama nerde bende o sabıııııııırrr... Allah'ım sen isteyen herkese anne olmayı nasip et ...AMİİİİİİİİNNNNNN........:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Merhaba, abla bendede ayni belirtiler var. Adetime 3 gun kaldi. Dun erken gebelik testi yaptim tek çizgi cikti. Tum belirtiler var ama hafif cizgi dahi yok. Sabah bulantilari, bas donmeleri, kasik agrilari, sirt agrilari, hafif cok hafif kramplar...hepsi ama trk cizgi. Her halde adet olacagim. Bence bazen belirtiler bizi yanilta biliyor.canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Bide uyku, yorgunluk, surekli uyuma istegi, basimi yastiktan zor kalditoyordum. Bir tek, akintim yok. Normalda adet olunca onceden akintim olurdu. Ama simdi yok.canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Hamileliğimi dün öğrendim. Daha yeniyim.
Bendeki en erken belirti aşırı boyutta yorgunluk oldu.
Yerimden kalkamıyordum.
Daha önce hiç tecrübe etmediğim ölçüde çoook fazla bir yorgunluk.
O zaman hamile olduğumu düşünmüyordum ama öyleymiş.
Sonra bu durum geçti. Enerjim arttı.
Göğsümde daha önce yaşamadığım türden bir acı olmaya başladı.
Adete yaklaştıkça oldu bu. Hala da acıyor ve gayet dolgunlaştılar.
Karnım şişikti. Hala öyle. Kabızlık asla yaşamazdım o da oldu biraz.
Çok saniyelik baş dönmesi yaşadım 2 kez.
Ve bazı zamanlarda da tuhaf bir mide bulantısı oldu. Ama çok değildi.
O da devam ediyor.
Yani bana garip gelen ilkler yaşadım aslında.
Koku hassasiyeti, bel veya kasık ağrısı hiç yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?