Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Hamile misiniz acaba? Meral ettim de

Aynı kasık ağrısı belirtileri bende de var reglim 35 gün aralıklarla olur 29 haziran son adetim. Bu arada korunmadım 28 temmuzda beta hcg 1.20 cıktı ama baş dönmesi uyku hali sırt bel ağrısı hepsini yaşıyorum acaba test erken mi oldu daha önce benzer durum yasayan var mı hanımlar

Gebelik var çift çizgi
Arkadaşlar mrb ben aranızda yeniyim ikinci çocuğu istiyorm 3 aydır korunmuyoruz ama geçen ay 15inde adet oldum aslında adetim çok farklı oldu ilk gün sadece peçeteye gelen açık kahve renginde leke gibiydi ikinci gün avuç içinden daha az açık pembe akıntı geldi üçüncü gün ise adetim yoğunlaştı iki günde yoğun şekilde devam etti ve bitti yaklaşık adetim bittikten 8 gün sonra bianda adet olacakmışım gibi karnım belim ve kasığımdn bacağıma vuran bi ağrı geldi ve sürekli tansiyonum düşüyo o günden beri yaklaşık 5 gündür kasık ağrılarım devam ediyo ve tansiyon düşmeside aynı şekilde kısturmayan mide bulantısı mide ekşimesi bunun gibi şeyler yaşıyorum ve adetime daha 14 gün var bunun sebebi ne olabilir ve bugün de beyaz kremsi akıntım oldu şimdide şeffaf yapışkan bi akıntı geliyo lütfen bilen birisi yardımcı olsn bana

Ben de hamile kalmak istiyorum. Yeni yeni deniyorum. Umut verici mesajlar beni de mutlu ediyor. Umarım kısa zamanda ben de pozitif sonucunu görürüm

Arkadaşlar ben hamileliğimi öğrenmeden önce regl ağrısı gibi ağrılar çektim son 1 hafta kala. Sonra 4 gün kala test evde idrar testi yaptım negatif çıktı. Arkadaşım 1 saat sonra çöpten çıkardı ışıkta baktı çok çok hafif aşırı belirsiz varla yok arası bir çizgi göründü ama ben hiç ihtimal vermedim. Testi 1 gün sonra tekrarladım ve bu sefer belirgin çizgi çıktı.

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
*İshal
*Dudak kenarında ciddi kuruluk ve uçuk
*Cildimde parlama
*Kahverengi lekelenme
*Göğüslerimde ağrı

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Merhaba canım. Benim bu ikinci hamileliğim. İlkinde sol kasığımda bıçak saplanır gibi bi ağrı vardı yine bu hamileliğimde de yine sol kasığımda ağrı vardı. Farklı bi ağrı regl ağrısı değil anlarsın zaten. Akıntımda artık oldu. Koku hassasiyeti hemen başladı mutfak bezlerim temiz olmasına raşmen burnuma pis pis koktu. Ve göğüslerim acaip hassaslaştı. Normalde adetime yakın hassasiyet geçiyo ama günüm yaklaştıkça daha çok hassasiyet oluştu. Benim adet günüm 6sı ama ben 1inde yaptım gayet net pozitif çıktı. İlk hamileliğimde de 1 hafta erken yapmıştım yine pozitif çıkmıştı. Üstelik erken gebelik testi değil normal testle yaptım her iki hamileliğimde de.

yumurtlama gününde olabilir misin?

arkadaşlar adet gününüz geçmeden hamile olduğunuzu anlayan varmı?
adete bir hafta kala falan belirti gösteriyormu?
Adetim 20 gün geçti ve test yaptım pozitif çıktı. O kadar adet olucam gibi hissediyordum ki, 8 sene de bebek olmayınca test yapmaya gerek duymamıştım. Adetlerim hiç aksamadığı halde hamilelik aklıma gelmedi çünkü hep adet olucak gibi tepkiler veriyor vücut. Demem o ki, hamilelik belirtisi adetle birebir aynı. Ben sökülemiyorum sandım ve söktürücü bile kullandım

Aynen öyle bikeresinde yerleşme kanamasiyla ilgili bişey okumuştum bendede vardı umutlanmistim ama adet öncesi kanamammis insan yazıları okuyunca umutlaniuo

Umut etmek insana..
Umulani vermek O'na yakışır

Arkadaşlar ilişkiden 24. Ve 50.gün sonra kan testi yaptırdım negatif ultrasonda da gebelik görünmedi ama hamile gibi belirtilerim var akıntı baş dönmesi regl de olamıyorum hala hamile olma ihtimalim var mı yanıtlarsanız çok sevinirim

Hamileliğimi dün öğrendim. Daha yeniyim.
Bendeki en erken belirti aşırı boyutta yorgunluk oldu.
Yerimden kalkamıyordum.
Daha önce hiç tecrübe etmediğim ölçüde çoook fazla bir yorgunluk.
O zaman hamile olduğumu düşünmüyordum ama öyleymiş.
Sonra bu durum geçti. Enerjim arttı.
Göğsümde daha önce yaşamadığım türden bir acı olmaya başladı.
Adete yaklaştıkça oldu bu. Hala da acıyor ve gayet dolgunlaştılar.
Karnım şişikti. Hala öyle. Kabızlık asla yaşamazdım o da oldu biraz.
Çok saniyelik baş dönmesi yaşadım 2 kez.
Ve bazı zamanlarda da tuhaf bir mide bulantısı oldu. Ama çok değildi.
O da devam ediyor.
Yani bana garip gelen ilkler yaşadım aslında.

Koku hassasiyeti, bel veya kasık ağrısı hiç yaşamadım.

Merhaba, abla bendede ayni belirtiler var. Adetime 3 gun kaldi. Dun erken gebelik testi yaptim tek çizgi cikti. Tum belirtiler var ama hafif cizgi dahi yok. Sabah bulantilari, bas donmeleri, kasik agrilari, sirt agrilari, hafif cok hafif kramplar...hepsi ama trk cizgi. Her halde adet olacagim. Bence bazen belirtiler bizi yanilta biliyor.

Bide uyku, yorgunluk, surekli uyuma istegi, basimi yastiktan zor kalditoyordum. Bir tek, akintim yok. Normalda adet olunca onceden akintim olurdu. Ama simdi yok.

Göğüs agrini tarif edebilir misin ben de ilk defa değişik acı yaşıyorum sağ göğsünün sağ alttatafina doğru elledigimde acı oluyor ve ek olarak yorgunluğum var nasip bakalım hayırlı olsun inşallah rabbim hayirlsi ile kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…