Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

merhaba,
uzun zamandır sessiz bir takipcisiyim kadınlar kulübünün. Adetim gecikmişti ve göğüslerimde hassasiyet ve adet ağrısı gibi ağrılarım oldu hatta dün bu sayfaları okurken hamile arkadaşların belirtilerinde yola çıkarak galiba bende hamileyim dedim eve kadar zor sabrettim evde idrar testi yaptım ve sonuç pozitif çıktı bugün de eşimle doktora gittik ultrasonda görünmez ama yine de bakalım dedi.Minik bebeğimizi gördük çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin.

hayırlısı olsun canım ınsallah allah bızlerede nasıp etsın. Amin cnm allah isteyen herkese nasıp etsın

çok sağolun arkadaşlar allah sizlerede nasip etsin inşallah en kısa zamanda
loracığım 7 aralıkta adet olmam lazımdı o günde beri belirtiler vardı söylediğim gibi ama kahverengi akıntım olmadı göğsümde hassasiyet vardı hala var birde hafif adet ağrısı oldu o bugün yok. idrar testini dün yaptım eşime çaktırmadan çünkü süpriz olsun istedim sonuç olumlu olunca söyledim. Bugünde eşimle muayeneye gittik kan testleri ve ultrason yapıldı.şimdi 4 haftalık 5 günlük hamileyim

loracığım 7 aralıkta adet olmam lazımdı o günde beri belirtiler vardı söylediğim gibi ama kahverengi akıntım olmadı göğsümde hassasiyet vardı hala var birde hafif adet ağrısı oldu o bugün yok. idrar testini dün yaptım eşime çaktırmadan çünkü süpriz olsun istedim sonuç olumlu olunca söyledim. Bugünde eşimle muayeneye gittik kan testleri ve ultrason yapıldı.şimdi 4 haftalık 5 günlük hamileyim

petunyacım ne gibi belirtiler oldu peki açıklarmısın

canim ikimizin adet gunleri aynimis bende hala olmadim ama adet olacagim gun nokta gibi leke geldi sonra kayboldu bugun sabahta geldi yine kayboldu anneme sordum annem bebek yerlesiyor hamilelik belirtisi dedi ama ben tedirginim en son 9unda test yapmistim cikmadi doktorumu aradim normal cikmaz dedi haftaya gel ultrasonda bakalim dedi suan hep dinlenmeye calisiyorum testte yapmak istemiyorum artik hayirlisi diyelim bu arada seninki masallah ultrasonda cok erken gozukmus

petuunya senin için çok sevindim inş.hayırlıssıyla çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.darısı bizlerin başına.

canim ikimizin adet gunleri aynimis bende hala olmadim ama adet olacagim gun nokta gibi leke geldi sonra kayboldu bugun sabahta geldi yine kayboldu anneme sordum annem bebek yerlesiyor hamilelik belirtisi dedi ama ben tedirginim en son 9unda test yapmistim cikmadi doktorumu aradim normal cikmaz dedi haftaya gel ultrasonda bakalim dedi suan hep dinlenmeye calisiyorum testte yapmak istemiyorum artik hayirlisi diyelim bu arada seninki masallah ultrasonda cok erken gozukmus

Loracım hosgeldın nasılsın? Demet

MERHABA
YAKLAŞIK 10-15 GÜNDÜR SOL KASIĞIMDA AĞRI VAR... BACAĞIMADA VURUYOR AMA GÖĞÜSLERİMDE FALAN HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YOKKK
ENSON 24 KASIMDA REGL OLDUM .. BU AĞRI HAMİLELİK BELİRTİSİ OLABİLİRMİ LÜTFEN YARDIMMMM:teselli:

MERHABA
YAKLAŞIK 10-15 GÜNDÜR SOL KASIĞIMDA AĞRI VAR... BACAĞIMADA VURUYOR AMA GÖĞÜSLERİMDE FALAN HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YOKKK
ENSON 24 KASIMDA REGL OLDUM .. BU AĞRI HAMİLELİK BELİRTİSİ OLABİLİRMİ LÜTFEN YARDIMMMM:teselli:

canım daha gunune var bıraz bekle derım hamılelık belırtısı olmayabılır.

tuhaf 21 çok sağol arkadaşım iyi dileklerin için.İnşallah sizlerden de en yakın zamanda iyi haberler alırız.
Lora benim göğüslerim acımaya başladı hala devam ediyor ve karnımda adet ağrısına benzer ağrılarım oldu ama geçti ha birde kabızlık yaşıyorum.

lora senin durumun hamile olunca üstüne görme denir ya ona benziyor adet olman gereken tarihten 10 gün sonra idrar testini öneriyorlar zaten ben sabredemedim erken yaptım pozitifti. inşallah sende iyi haberler verirsin bize

lora senin durumun hamile olunca üstüne görme denir ya ona benziyor adet olman gereken tarihten 10 gün sonra idrar testini öneriyorlar zaten ben sabredemedim erken yaptım pozitifti. inşallah sende iyi haberler verirsin bize

bende oyle tahmin ediyorum cnm ama korkuyorum iste dusuk belirtiside olabilir biliyosun gerci nokta seklinde oluyor ama bilmiyorum iste kabizlik bendede var canim aksamlari yatmadan once ilik bi bardak sut ic canim ben hergun iciyorum ise yariyor belim cok agiriyor ama ayagi kalkinca ve goguslerimde agiriyor ama sadece dokununca

MERHABA

canim senin icin daha cok erken yumurtlama gunun olabilir cnm hayirlisi

X