günaydın sevgicim inş. canım fakat kendimi fazla umutlandırmak ıstemıyorum bunlar adet belirtiside olabilir bakalım.... P.tesi gününe kadar bekliycem olmazsa bilinki hamileyimdir çünki benim adetim kesinlikle şaşmaz günü gününe olur.... Hayırlısı artık canımmmm..... Bu arada seninde iyi olmana sevindim evet haklısın fazla kafaya takmamak lazım zaten kısmetimizde varsa olur... Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ha şöyleeeeee şutarafagitti
Ben sana dedim hayatım stres yapma boşuna diye bunların hepsi düşünmekten kaynaklanıyor diye. Bak ben bir kez denedim ve olmadı ama asla sıkıntı yapmıyorum. Eşim sakın üzülme elbet olacak zamanı var dedi bende o zamanı bekliyorum. Bebişlerimiz geleceği zaman belirtileri gösterir tatlım merak etme.
Demetcim günaydın canım. İnşallah bayram öncesi çifte bayram yaşarsın tatlım:1hug:
Evet sevgicim aynen katılıyorum sana :1rolleyes: Gerçi ben 5 yıllık evliyim benim kadarda bekleme.:1no2: Gerçi benim sıkıntım farklı ben vajinusmustum ve 4 ay oldu yeneli çok şükür. Geçen ay denedik ilk kez, bu ayda antibiyotik alıyorum erteledim artık bir dahaki aya. Eşimle diyoruz biz neler geçirdik birlikte herşeyi atlatırız. Valla yaşım kaç olursa olsun güzel ALLAHIM herşeyin hayırlısını zamanında verir nasılsa.
Günaydın missfener inşallah allah herkesin gönlüne göre versin.
AMİN CANIM İNŞALLAH ALLAH KUCAĞIMIZI BOŞ BIRAKMAZ
şekerim hiçmi kimse yok bugün konusabileceğim sıkılıyom
merhaba,
uzun zamandır sessiz bir takipcisiyim kadınlar kulübünün. Adetim gecikmişti ve göğüslerimde hassasiyet ve adet ağrısı gibi ağrılarım oldu hatta dün bu sayfaları okurken hamile arkadaşların belirtilerinde yola çıkarak galiba bende hamileyim dedim eve kadar zor sabrettim evde idrar testi yaptım ve sonuç pozitif çıktı bugün de eşimle doktora gittik ultrasonda görünmez ama yine de bakalım dedi.Minik bebeğimizi gördük çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin.
gunaydın arkadaslar. inş canım ben sabah atesımı olctum 36,5 çıktı....
merhaba,
uzun zamandır sessiz bir takipcisiyim kadınlar kulübünün. Adetim gecikmişti ve göğüslerimde hassasiyet ve adet ağrısı gibi ağrılarım oldu hatta dün bu sayfaları okurken hamile arkadaşların belirtilerinde yola çıkarak galiba bende hamileyim dedim eve kadar zor sabrettim evde idrar testi yaptım ve sonuç pozitif çıktı bugün de eşimle doktora gittik ultrasonda görünmez ama yine de bakalım dedi.Minik bebeğimizi gördük çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Evet sevgicim aynen katılıyorum sana :1rolleyes: Gerçi ben 5 yıllık evliyim benim kadarda bekleme.:1no2: Gerçi benim sıkıntım farklı ben vajinusmustum ve 4 ay oldu yeneli çok şükür. Geçen ay denedik ilk kez, bu ayda antibiyotik alıyorum erteledim artık bir dahaki aya. Eşimle diyoruz biz neler geçirdik birlikte herşeyi atlatırız. Valla yaşım kaç olursa olsun güzel ALLAHIM herşeyin hayırlısını zamanında verir nasılsa.
merhaba,
demetcim merhaba canim kusura bakma sabah giremedim canim adetine iki gun kaldi degilmi yarin ve oburgun de olc bakalim atesini canim eger duserse kotuye isaret ayni kalirsada iyi haber aliriz cnm isallah benim adet hala gelmedi 6-7 gun oldu ama bugun sabah nokta seklinde kahverengi akintim geldi ve tekrar bitti ne yapacagimi bilmiyorum goguslerim agirmaya basladi ve belime arasira agri giriyor haftaya saliya nasil bekliyecem bakalim bana dua edin ben sizin icin ediyorum kizlar