Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Demetcim günaydın canım. İnşallah bayram öncesi çifte bayram yaşarsın tatlım:1hug:

amin canım umarım istediğin gibi olur hersey

haklısın canım hem ben daha evleneli 3 ay oldu azıcık dahamı başbaşa kalsak diyorum bebiş olunca zaten eşime çok vakit ayıramıcam ama o nöbetteykende ben sıkılıyom diyorum o yokken bebişi büyütürüm bende nasıl fikir bence sende bende zamanını bekleyip stres yapmamlıyızyerimseniben

Evet sevgicim aynen katılıyorum sana :1rolleyes: Gerçi ben 5 yıllık evliyim benim kadarda bekleme.:1no2: Gerçi benim sıkıntım farklı ben vajinusmustum ve 4 ay oldu yeneli çok şükür. Geçen ay denedik ilk kez, bu ayda antibiyotik alıyorum erteledim artık bir dahaki aya. Eşimle diyoruz biz neler geçirdik birlikte herşeyi atlatırız. Valla yaşım kaç olursa olsun güzel ALLAHIM herşeyin hayırlısını zamanında verir nasılsa.

haklısın canım ben yok enfazla 2 ayda daha beklerim sonrada artık allahım nezaman uygun görürse

merhaba,
uzun zamandır sessiz bir takipcisiyim kadınlar kulübünün. Adetim gecikmişti ve göğüslerimde hassasiyet ve adet ağrısı gibi ağrılarım oldu hatta dün bu sayfaları okurken hamile arkadaşların belirtilerinde yola çıkarak galiba bende hamileyim dedim eve kadar zor sabrettim evde idrar testi yaptım ve sonuç pozitif çıktı bugün de eşimle doktora gittik ultrasonda görünmez ama yine de bakalım dedi.Minik bebeğimizi gördük çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin.

tebrikler canım Allah TAMAMINA ERDIRSIN

gunaydın arkadaslar. inş canım ben sabah atesımı olctum 36,5 çıktı....

demetcim merhaba canim kusura bakma sabah giremedim canim adetine iki gun kaldi degilmi yarin ve oburgun de olc bakalim atesini canim eger duserse kotuye isaret ayni kalirsada iyi haber aliriz cnm isallah benim adet hala gelmedi 6-7 gun oldu ama bugun sabah nokta seklinde kahverengi akintim geldi ve tekrar bitti ne yapacagimi bilmiyorum goguslerim agirmaya basladi ve belime arasira agri giriyor haftaya saliya nasil bekliyecem bakalim bana dua edin ben sizin icin ediyorum kizlar

canim ya cok sevindim senin adina kac gun gecti adetinden canim kac haftalikken gordun ultrasyonda ve arada sende kahverengi akinti gelip gittimi canim

canim durumun icin cok uzuldum ama sukurki atlatmisin umarim bundan sonraki hayatin cok guzel gecer canim bi gun hamileyim haberini bile alacaz senden yas hic onemli degil hic dert etme cnm hakkinda hayirlisi olsun

çok sevindim hayırlısı olsun umarım bizede hayırlısından verr allaım

evet canım 2 gun kaldı ok canım yarın ve ondan sonra kı gunde olcucem bakalım ne cıkıcak senın durumun testte bellı olmuyor mu cnm. inşallah ii haberlerini alırız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…