Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Alttan muayene olduysanız lekeleme olabilir. Yada yerleşme olabilir

Kızlar selam. Adetim gittiğinden beri bebek çalışmaları yapıyoruz (13 gündür) Sanıyorum ki yumurtlamam da 4-5 gün önce falan gerçekleşti. Dün durduk yere uçuğum çıktı. Bugün çenemde 2 tane 1 tane de yanağımda sivilce çıktı. Normalde ergenlikte bile böyle sivilcem çıkmazdı aynı anda. Bugün kasıklarımda hafif ağrı hissediyorum. Sağ kasığıma 2 kez bi şey saplanır gibi ağrı girdi. Erken gebelik belirtisi olabilir mi? Bu şekilde beklenmedik sivilcelenme uçuk ve kasığa saplanan ağrının erken gebelik belirtisi olduğunu söyleyenler de var. Bu şekilde yaşayan arkadaşlar yorum yapabilir mi? Teşekkür ederim

Bende ayni durumdayim var mi sizde değişiklik

kızlar adetime 3-4 gün var ama hamilelik belirtisi namına bişey yok.Yani yok göğüs sızlaması yok miğde bulantısı yok baş dönmesi bunlar yok.Sadece kasıklarımda batmalar söz konusu gelip geçici gibi.İlişkiden bir süre sonra başladı diyebilirim.Test yapsam çıkar mı sizce?Merak ediyorum.Çokta istiyorum Allahım hepimizin yüzünğ güldürsün inşallah

Benimde 4 gün var adet tarihime. İki gecedir şunu fark ettim ki 3 saatte bi uyanıp idrara çıktım hiçbir sıvı almamama rağmen. İnşallah güzel haberler alırız

Benimde 4 gün var adet tarihime. İki gecedir şunu fark ettim ki 3 saatte bi uyanıp idrara çıktım hiçbir sıvı almamama rağmen. İnşallah güzel haberler alırız
Adet oldum bugün Ama inşallah sen güzel haberler alırsın canım

Arkadaşlar merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ben en son 25 haziranda adet oldum ovülasyon testinde 4 temmuzda pik gördüm. Bugün 8 temmuzda kanamam oldu adet olalı daha 14 gün oldu, yumurtlama göreli de 5 gün oldu. Doktoruma yazdım adet dedi ama Normalde hiç erken adet olmam kafam çok karıştı karnımda ağrı var ve kanamam da devam ediyor fikri olan var mı acaba

Kanama miktarın nasıl? 4 temmuzda yumurtlama piki gördüysen bir hafta etkisi sürüyor zaten yumurtlamanın onun kanaması olabilir ağrısı olabilir ama tabi kanın miktarına da bağlı. Normalde her ay adeti bir defa ve düzenli mi olursun

Maalesef adetlerim düzenli değildir ama böyle kısa aralık da sürmez genelde gecikir, kanama miktarı oldukça az adete göre ama yeni başlıyor da olabilir o yüzden kestiremiyorum :/

Maalesef adetlerim düzenli değildir ama böyle kısa aralık da sürmez genelde gecikir, kanama miktarı oldukça az adete göre ama yeni başlıyor da olabilir o yüzden kestiremiyorum :/
Bilemedim ilk defa duydum böyle. Yumurtlama dönemi benim kanamam olur mesela ama az peçeteye gelecek kadar

Kızlar merhaba. Göğsümde ağrı yok ama göğüs uclarim şiş. Bu nedendir acaba

Ben de gece uyurken bir anda üşüme geliyordu, titriyordum resmen Haziran'da
Arkadaşlar bakar mısınız hamile miyim
Eveettt tebrik ederim canım 2 gün sonra aynı yerde ve saatte kan testi yaptır inşallah düzenli artmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…