Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ha bebeğiniz var mı bu ikinci olacak yani hayırlısı inş yA Belirtileriniz neler biraz anlatırmısınız inş bende düşünüyorum da
Yorgunluk baş dönmesi mide bulantısı başka bir belirti henüz yok ama oğlumda daha farklıydı onda mide bulantısı kasık ağrısı olmuştu

Kizlar merhaba pepapptan ayin 17si yumurtlama donemimdi. Ovulasyon testini burda duydum siparis verdim. Bugun yaptim resmi yukluyorum,sizce ikinci kez mi yumutluyorum adetime 1 hafta kaldi.

Eklentiler

• 20220625_200220.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 71
Kizlar merhaba pepapptan ayin 17si yumurtlama donemimdi. Ovulasyon testini burda duydum siparis verdim. Bugun yaptim resmi yukluyorum,sizce ikinci kez mi yumutluyorum adetime 1 hafta kaldi.
Büyük ihtimalle evet 2. Yumurtalanma birde gebelik testi al mutlaka gebede olabilirsin

Büyük ihtimalle evet 2. Yumurtalanma birde gebelik testi al mutlaka gebede olabilirsin
Merhaba yani bazilarinda silik cikiyor ama ben yine 2. Cizgi gibi goruyodum hatta nasil ayirt ediyorlar diyodum ama bende oyle degil degil mi? Bir de resim 10 dk sonra cekildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…