Çok teşekkür ederimTüm özel hastaneler yapar yeterki 24 saat açık olsun ki genelde açıktır maksimum 1.5 saate sonucu alırsın canım
Ay maşallah bence gayet açık çıkmış bence gebesin kuzum tebrikler hemen kan verAdetime 4 gün var sizce gebelik var mı? 2 sn içinde çizgi çıktı
Eki Görüntüle 3089359 Eki Görüntüle 3089360
Teşekkür ederim hayırlısı inşallah açıkça korkuyorum 15 aylık bir bebeğim varAy maşallah bence gayet açık çıkmış bence gebesin kuzum tebrikler hemen kan ver
Ha bebeğiniz var mı bu ikinci olacak yani hayırlısı inş yATeşekkür ederim hayırlısı inşallah açıkça korkuyorum 15 aylık bir bebeğim var
Yorgunluk baş dönmesi mide bulantısı başka bir belirti henüz yok ama oğlumda daha farklıydı onda mide bulantısı kasık ağrısı olmuştuHa bebeğiniz var mı bu ikinci olacak yani hayırlısı inş yABelirtileriniz neler biraz anlatırmısınız inş bende düşünüyorum da
Anlıdm peki üşüme oluyormuydu özellikle ayakların daYorgunluk baş dönmesi mide bulantısı başka bir belirti henüz yok ama oğlumda daha farklıydı onda mide bulantısı kasık ağrısı olmuştu
Hayır daha çok yangın var diye bağırasım geliyor kışın bile kısa kollu giydim ntsye gittiğimde bir hemşire üşümüyor musun demişti hattaAnlıdm peki üşüme oluyormuydu özellikle ayakların da
Tebrik ederim kuzum yumurtlama günün ayın kaçıydıAdetime 4 gün var sizce gebelik var mı? 2 sn içinde çizgi çıktı
Eki Görüntüle 3089359 Eki Görüntüle 3089360
Valla planlı değil ya hiç bakmadım süpriz oldu bana ben hala olayın şokundayım daha döngüme bile bakmadımTebrik ederim kuzum yumurtlama günün ayın kaçıydı
Kan vereceğin zaman haber ver olur mu merak ettim bendeValla planlı değil ya hiç bakmadım süpriz oldu bana ben hala olayın şokundayım daha döngüme bile bakmadım
Yarın sabah 2 test daha yapıcam kesinleşir o zaman pazartesi de kan vericem dua et bol bol ben şimdiden acayip benimsedim çünküKan vereceğin zaman haber ver olur mu merak ettim bende
Büyük ihtimalle evet 2. Yumurtalanma birde gebelik testi al mutlaka gebede olabilirsinKizlar merhaba pepapptan ayin 17si yumurtlama donemimdi. Ovulasyon testini burda duydum siparis verdim. Bugun yaptim resmi yukluyorum,sizce ikinci kez mi yumutluyorum adetime 1 hafta kaldi.
Ederim tabi ki deYarın sabah 2 test daha yapıcam kesinleşir o zaman pazartesi de kan vericem dua et bol bol ben şimdiden acayip benimsedim çünkü
Dualarım seninleEderim tabi ki deSende bna et olur mu bekliyoruz hayırlı haberlerğni
Merhaba yani bazilarinda silik cikiyor ama ben yine 2. Cizgi gibi goruyodum hatta nasil ayirt ediyorlar diyodum ama bende oyle degil degil mi? Bir de resim 10 dk sonra cekildiBüyük ihtimalle evet 2. Yumurtalanma birde gebelik testi al mutlaka gebede olabilirsin
Allah razı olsunDualarım seninle
Bugün bir test daha yaptım evet hamileymişim aşırı silik çıktı ama çıktıAllah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?