Kizlar merhaba, bende bir hamilelik yasamistim bebegimin kalbi durdu alindi mart ayinda. Doktorum kontrole gerek yok kamerayla iyice baktim demisti. Biz nisan ayinda yeniden denemeye basladik derken mayista kanamam artti ve iceride parca kalmis. Neyse anestezi uzmani olmadigindan (ozel polikinlik) doktorum anestesisiz kurtaj yapmaya calisti ama ne yazikki canim cok yandi daha fazlasina izin veremedim. Iceride az bir parca kaldigini bir sonraki adette bunu atarsin dedi. Atamazsan 3. Kurtaj dedi. Normalde hep arayan yazan doktorum arayip yazmadi bile:) adetimde parcalar geldi siyah kan bile geldi. Cok garipti. Ama ben kontrole gitmedim ve gitmeyi de dusunmuyorum resmen doktor fobim oldu. O aciyi asla unutamam cunku. Travma olustugunu anladigi icin kendisi de arayip sormuyor. Her neyse kizlarim hatirlamak dahi istemiyorum. Biz bu ay yeniden deniyoruz. Kalpler iliski tarihleri. Kotex yazan regl tarihi baslangicim kirmizi regl sureleri, mavi renk dogurganlik orta mor renk ise dogurganlik yuksek. Size ekran goruntusunu de paylasiyorum. Hamile kalma olasiligim var midir? Yada her yumurtlama doneminde iliskiye giren hamile kalir mi?