Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kizlar merhaba, bende bir hamilelik yasamistim bebegimin kalbi durdu alindi mart ayinda. Doktorum kontrole gerek yok kamerayla iyice baktim demisti. Biz nisan ayinda yeniden denemeye basladik derken mayista kanamam artti ve iceride parca kalmis. Neyse anestezi uzmani olmadigindan (ozel polikinlik) doktorum anestesisiz kurtaj yapmaya calisti ama ne yazikki canim cok yandi daha fazlasina izin veremedim. Iceride az bir parca kaldigini bir sonraki adette bunu atarsin dedi. Atamazsan 3. Kurtaj dedi. Normalde hep arayan yazan doktorum arayip yazmadi bile:) adetimde parcalar geldi siyah kan bile geldi. Cok garipti. Ama ben kontrole gitmedim ve gitmeyi de dusunmuyorum resmen doktor fobim oldu. O aciyi asla unutamam cunku. Travma olustugunu anladigi icin kendisi de arayip sormuyor. Her neyse kizlarim hatirlamak dahi istemiyorum. Biz bu ay yeniden deniyoruz. Kalpler iliski tarihleri. Kotex yazan regl tarihi baslangicim kirmizi regl sureleri, mavi renk dogurganlik orta mor renk ise dogurganlik yuksek. Size ekran goruntusunu de paylasiyorum. Hamile kalma olasiligim var midir? Yada her yumurtlama doneminde iliskiye giren hamile kalir mi?

Eklentiler

• Screenshot_20220620-004226_Pepapp.jpg
    Screenshot_20220620-004226_Pepapp.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 73
Valla garanti olsun diye yarın kan vericem, kan testi ile beraber adet olabilirim az gelmedi başıma 😂 normalde bat 5 gün geçti ama uzun süredir Yasmin kullaniyordum sanırım vücut hala ona göre hareket ediyor geçen ay bırakmıştım. Bat cuma ona göre beklersek.

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Benim kasıklarım ağrıyordu adet olacakmisim gibi ve basım birden dönüyordu şey gibi dönme hani böyle bir den ayağa kalkarsiniz ya öyle zaten 1 hafta geciktikten sonra da mide bulantıları başladı sonra bel ağrıları

Arkadaşlar merhaba reglm bugün normalde 2.nci günüm ama regl olmadım sabah migde bulanmaya başladı ve bugün kızımın dogum günün pastasından yiyemedim kremadan tiksinti geldi küçücuk parça agzımda büyüdü sizce bir durum var mıdır test yapsam net sonuç çıkar mı

Arkadaşlar merhaba reglm bugün normalde 2.nci günüm ama regl olmadım sabah migde bulanmaya başladı ve bugün kızımın dogum günün pastasından yiyemedim kremadan tiksinti geldi küçücuk parça agzımda büyüdü sizce bir durum var mıdır test yapsam net sonuç çıkar mı
Başka ne tür belirtileriniz vardı acaba mesela benim adet olacakmışım gibi ağrım da oluyor sizde de var mı böyle bir durum

Valla garanti olsun diye yarın kan vericem, kan testi ile beraber adet olabilirim az gelmedi başıma 😂 normalde bat 5 gün geçti ama uzun süredir Yasmin kullaniyordum sanırım vücut hala ona göre hareket ediyor geçen ay bırakmıştım. Bat cuma ona göre beklersek.
Benimde adetimi dört gün geçti kimyasal mışım meğer bı defa en az on gün geçmesini bekliyim diyorum yine kimyasal olursa elenir o zamana kadar
Yarın kan sonuçlarınızı yazın bizede 🌺🙏

Başka ne tür belirtileriniz vardı acaba mesela benim adet olacakmışım gibi ağrım da oluyor sizde de var mı böyle bir durum
Evet benim sancım oldu her zaman regl dönemim sancılı geçer reglm 6veye 5 gün varken adet agrısı gibi agrı çektim hatta erken olucagımı düşündüm dogrusu şuan migde bulantı var şükür şimdi hafifledi sabah çok kötüydüm bel agrısı sancım gögüs uçlarında hassasiyet gögüslerde hafif sızlama var ve yorgunluğum bence aynı regl belirtileri benim en büyük belirtim tiksinti oldu ve sonra mgde bulantı başladı çok uzun oldu kusura bakmayın😅

Canım günümü geçtim de yasminden sonra 28 sanıyor sanırım hala vücut dongumu.gebe olma ihtimalim de var. Kesinlessin diye test verdim.

Evet benim sancım oldu her zaman regl dönemim sancılı geçer reglm 6veye 5 gün varken adet agrısı gibi agrı çektim hatta erken olucagımı düşündüm dogrusu şuan migde bulantı var şükür şimdi hafifledi sabah çok kötüydüm bel agrısı sancım gögüs uçlarında hassasiyet gögüslerde hafif sızlama var ve yorgunluğum bence aynı regl belirtileri benim en büyük belirtim tiksinti oldu ve sonra mgde bulantı başladı çok uzun oldu kusura bakmayın😅
Ay benim de regl sancım oldu dün gece ve bugün. Normalde bugün olmam lazım ama olmadım henüz bilmiyorum test yaptım iki gün önce negatifti 1 saat sonra silik ikinci çizgiyi gördüm kuruma çizgisidir diye su damlattım ama çizgi gitmedi bilmiyorum adet de olmadım bakalım yarını beklemeyi düşünüyorum ama sabırsızlanıyorum da🤷🏻‍♀️🌺🙄

Merhaba adetime daha 10 gün var bir kaç belirti üzerine test yapmak istedim bu şekilde çıktı çok çok silik bir çizgi görebiliyorum ve çizgi 5 dk içinde çıktı sizce bu kadar erken idrarda belli olabilir mi ?

Eklentiler

• 5DC42C9E-09AF-436F-B616-4D0D654E09BF.jpeg
    5DC42C9E-09AF-436F-B616-4D0D654E09BF.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 110
  • C1E0FD84-B33F-401E-8016-CC2F1B279979.jpeg
    C1E0FD84-B33F-401E-8016-CC2F1B279979.jpeg
    184,3 KB · Görüntüleme: 111
Ay benim de regl sancım oldu dün gece ve bugün. Normalde bugün olmam lazım ama olmadım henüz bilmiyorum test yaptım iki gün önce negatifti 1 saat sonra silik ikinci çizgiyi gördüm kuruma çizgisidir diye su damlattım ama çizgi gitmedi bilmiyorum adet de olmadım bakalım yarını beklemeyi düşünüyorum ama sabırsızlanıyorum da🤷🏻‍♀️🌺🙄
Erken gebelik testinde çıkar canım sonuç yarın sabah ilk idrarla daha dogru sonuç çıkar inşallah güzel haberlerini alırız☺️

Merhaba adetime daha 10 gün var bir kaç belirti üzerine test yapmak istedim bu şekilde çıktı çok çok silik bir çizgi görebiliyorum ve çizgi 5 dk içinde çıktı sizce bu kadar erken idrarda belli olabilir mi ?
10 gün bence uzun 7 - 6 gün sonra tekrar dene adetime 9 gün varken ben denedim iki çizgi çıkmıştı birtanesi çok inceydi aradan 6 gün geçti tekrar test yaptıgımda negatif çıkmıştı sonrada regl oldum inşallah sende güzel haberler alırsın ☺️

Back