Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bende de mide bulantısı var kasık sancısı bel ağrısı var. Ama göğüslerle alakalı hiçbir şey yok. Halsizlik var ama sanki soğuk algınlığı gibi oluyorum. Kemiklerim ağrıyor yani aylardır ümitleniyorum kendimi dinliyorum. Ama ne yazık ki her ay adet oluyorum. Bende eşimde heveslenmekten ve ardından üzülmekten bıktık Bu ay da aynısı mi olacak yoksa hamilelik olacak mı hiç bilmiyorum. Ama her zaman duam Allah isteyen tüm herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Selam kızlar Filiz ben. Aranızda yeniyim. Sat 18 aralık. Yaklaşık 4-5 gündür göğüslerim ağrıyo, Göğüs çevrem genişledi( halkası kısmı) Göğüs damarlarım belirginleşti, göğsümün halka kısmında bile damarlar var. Arada çok az kasık ağrım karın ağrım oluyor. Bir de 2-3 gün önce çok fazla belim ağrıdı tam ortası şimdi geçti. Aynı dönemde sırtımda ağrıyordu. sizce gebelik var mıdır adetime dört gün kaldı.. Bu arada genelde 30 31 günde bir adet olurum.

Söylediğin belirtilere göre gebe olman olası. Test yap bence

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Aslında test yapacağım ama günümün geçmesini bekliyorum. Üzülmekten korkuyorum

Merhaba 12 Ocak‘ta adet olacaktınız inşallah gebelik oluşmuştur. Sizi merak ettim

Merhaba erken gebelik testi aldım yaptım şimdi tek çizgi çıktı. Pzrtesi gününe kdr adet olmazsam kan testi yaptırıcam.

Bir sürü belirtim oluyor 4 aydır belirtilerin hepsi var ama hamile değilim hiç en yüksek 2.0 gördüm beta HCG de 1.1 0.2 hep böyle şimdi de geçen hafta 0.100 en yüksek 2 görebildim tüm belirtiler olduğu halde gebelik olmuyor göğüs bel kasık ağrısı akıntı her çeşit tatlı ekşi istemesi duygusallık herşey var günü gününe adet oluyodum adete yakın tüm belirtiler var oluyor şaka gibi heh şimdi oldu diyorum sonu hüsran tek çizgi veya beta HCG 2 1 yada 0 artık tamamen rabbimin elinde diye düşünmeye başladım zaten ona inancım aonsuz ama istediğimiz kadar belirti olsun o ol demedikce olmayacak içimi ferahlatan bir söz sarıyor ruhumu işini Allah'a bırakan olmuş bilsin inşallah anne oluruz bir an önce 11 sene önce kızım oldu 2. Evliliğim inşallah rabbim bana ve her isteyen bakabilecek olana koruyup kollayacak olana nasip etsin inşallah sevgiler ..

İlişkiden en az kaç gün sonra test yapıyorsunuz?
Ben regle 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı 4 gün kala kan verdim 38 çıkmıştı. Kimi kişide regle 5 gün varken kaset testler bile sonuç verirken kimisinde vermiyor. Çok güvenmeyin derim, eğer test yapacaksanız 1 gün kalaya kadar bekleyin sonra varsa bile yok çıkabilir ve üzülürsünüz

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Benim düzenli ilişki imkanım yok eşimin işinden dolayı o nedenle bu ay mesela 2 defa oldu o nedenle hamile olup olmadığım kaç günde belli olur merak ettim. İnsan sabirsizlinaniyr haliyle keşke dollenme oldu mu hemen gösteren bir cihaz olsa

Ayyy keşke olsa gerçekten çok zor dayanıyor insan bilirim ben 10 gün sonra belirti hissetmeye başlamıştım ama psikolojikte olabiliyor o dönemde. Inşallah bir an önce belli olur

Psikoloji alt üst oluyor zaten vallahi bol su içip sık tuvelate çıkıyoruz sonra ee sık idrara çıkıyoruz kesin hamileyim diyoruz o kadar su içinde tabiki çıkılıyor göğüs ucumuzu sızlatiyoruz en ufak kasık agrisa heh hamileyim genelimiz o kadar sartliyor ki kendini bize göre biz her boşalmada hamileyiz bir doktor videolu anlatımda diyor ki ilişkinin ertesi günü çubuk test alanı gördüm diyor dur bakalım daha sperm vajinanda yahu diyor ne gülmüştüm hayırlısı insallah

Merhaba kızlar benimde regle 4 gün kaldı göğüslerim okadar çok şiştiki sol göhsümede ağrı giriyo 5 ay olacak denememiz bu ayda olmazsa doktora gözükmeye düşünüyorum sizce erken gebelik testi yapmalımıyım

Slm belli oldumu

Merhaba ben de 3 aydır deniyorum doktora gitme niyetim var folik asit de bitecek. Adet olursam eğer 2.günü gideceğim tahliller için. Çekiniyorum erken deyip göndermesinden. Biliyorum senelerce uğraşanlar var haksızlık etmek istemem ama sorun varsa eğer bilmeden devam etmek de boşa zaman kaybı

Merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır çocuk istiyorum ve korunmuyorum 2 aşılama tedavisi gördüm sonuç negatif oldu iki yumurtalığımda da çikolata kisti var onun haricinde yumurta rezervimde rahimde kanallarda vs sorun yok hepsine bakıldı eşimdedw bir sıkıntı yok ama olmuyor yaklaşık 4 aydır düşünmüyorum yada çabalamıyorum diyeyim akışına bıraktım 28 Aralıkta regl olmuştum 9 ocakta en son cinsel ilişki olmuştu iş sebebiyle bir araya gelememiştik eşimle hafta 16 ocakta ilişkiden sonra hafif uçuk kahvemsi peçeteye silince bir akıntı geldi 17 aralıkta öğlene kadar devam etti ama günlük pedi dolduracak kadar geldi sadece ara ara pembe ve açık kahve gibi ve sonra kesildi şimdi hiç birşey yok bat 7 gün var sizce bu yerleşme kanaması mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…