Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Gögüs acınız nasıl bende de var hatta koltuk altıma doğru sızlama gibi giden bir acı

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Ben adetime 6 gün kala her gün test yapıyordum boğazım açıldı devamlı yemek yiyordum ara ara baş dönmesi olmuştu ama aniden kalktığımdan oluyo felan diye üstüne durmamıştım adet günümde test yaptım sabah negatif öğleden sonra bi daha yaptım hayali çizgi kan verip 19 ile öğrendim. Öğrendikten sonra daha çok arttı belirttiler şuan 6+5 olduk aşırı mide bulantısından ölüyorummm

Kizlar merhaba ben yaklaşık 5 yıldır 2 cocugu istiyorum testler hep normal çıktı ayin 19unda rahim filmi çekindim ayin 29 u yumurtlama günümde değerlendirdik yumurtlama gününden sonra kaşık ve bel ağrım var sabah uyandığım zaman boğazımdan gelen bozuk para tadında bi koku var göğüslerim dokunduğum zaman açıyor sadece ağrı bazen koltuk altıma doğru iniyor adetim atın 13unde bu belirtiler erken mi umutlanmak istemiyor ama adete 10 gün kala hic böyle belirtilerim olmazdı ilk defa oldu bana yardımcı olur musunuz test yapsam idrarda çıkar mı hamile olabilir miyim benim gibi belirti yaşayan var mı acaba

Bana yardım edecek kimse yok mu acaba bugünde kasik ağrısıyla beraber akıntı başladı ama rengi şeffaf falan değil

Merhaba hanimlar,

7-8 gun önce ovulasyon oldu. Bi kaç gun önce goguslerimde sanki uçlari içten çekiliyormus gibi agri vardi. Kararma veya buyume yok.

Su anda da göbek çukurumda agri var.

Acaba hamilelik belirtisi olabilirmi? Veya döllenme, ya da yerlesme gibi?

Gögüs acınız nasıl bende de var hatta koltuk altıma doğru sızlama gibi giden bir acı
Benim de koltuk altına vuran bir ağrı üstüne yatamiyirum. Normlade birkaç gün önce olurdu. Ama prolaktin yükselince de böyle ağrı oluyor ben de. İnşallah bebiş gelir. Test yaptınız mı siz

Benim de koltuk altına vuran bir ağrı üstüne yatamiyirum. Normlade birkaç gün önce olurdu. Ama prolaktin yükselince de böyle ağrı oluyor ben de. İnşallah bebiş gelir. Test yaptınız mı siz
Yok canım daha bata 1 hafta var yapmadım bu kadar erken ağrım olmazdı. Bir de 2 gün kahverengi lekem oldu adet sandım adete dönmedi o yüzden de yapmadım

Siz test yaptınız mı? Tek gögüs bir de işin garibi sağ kolumuda uyuşturuyor inşallah daha farklı bir şey değildir

Siz test yaptınız mı? Tek gögüs bir de işin garibi sağ kolumuda uyuşturuyor inşallah daha farklı bir şey değildir
Hayır yapmadım. Yapınca da üzülüyorum o yüzden akışına bıraktım.ama göğüslerim yürüyünce bile ağrı yapiyor sanki taş takılı ucunda ağırlık gibi hissediyorum. Korona da yeni oldum hormonları bozmuş da olabilir.siz de takip edin kendinizi inşallah güzel bir şey cikar

Arkadaşlar adete 8 gün kala erken gebelik testi sonuç verir mi?????

Kızlar testime bakar mısınız

Eklentiler

• 633DDBE8-E56D-4FCF-B046-4B4D9EF6F8B0.jpeg
    42 KB · Görüntüleme: 113
Kizlar 10gun old hamile olduğumu ogreneli tek belirtim 2 haftadir kokular kotu geliyordu agzimin tadi degisikti metalik tat vardi hep. Yumurta falan cok kotu gelirdi kokuusu ama bugun oyle koku hassasiyetim yok ymurta yapmistim pek rahatsiz olmadim .sizce gecmesi normal mi busefer acaba bisey mi oldu da belirtim gitti diye düşündüm

Dün test verdim 0.26000 çıktı yükselme olmuş hamilelik olurmu acaba 6 gün kaldı adete Perşembe tekrarliyacagim

kizlar kan da hamilelik varsa hemen cikior benim yumurtlamam 30.daydi yarin kan vericem hamileysem cikar mi

Dün test verdim 0.26000 çıktı yükselme olmuş hamilelik olurmu acaba 6 gün kaldı adete Perşembe tekrarliyacagim
Çok sevimdim inşallah artarak devam eder. Benim de 10 gün var adete ama korkuyorum test yapmaya zaten çıkmaz herhalde

kizlar kan da hamilelik varsa hemen cikior benim yumurtlamam 30.daydi yarin kan vericem hamileysem cikar mi
Çok erken degil mi? Zaten yerleşmesi 7-10 gün sürüyor. Yine siz bilirsiniz tabi inşallah vardır ve çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…