Gögüs acınız nasıl bende de var hatta koltuk altıma doğru sızlama gibi giden bir acıBenzer durumdayız benim de adete 9 gün var ve farklı şeyler hissediyorum. Seyirme için çok erken batma vs hissediyor musunuz alt karinda? Bir de goguslerinize dikkat edin ben de çok acı var. Birkac gün bekleyin bence tekrar kan verin
Ben adetime 6 gün kala her gün test yapıyordum boğazım açıldı devamlı yemek yiyordum ara ara baş dönmesi olmuştu ama aniden kalktığımdan oluyo felan diye üstüne durmamıştım adet günümde test yaptım sabah negatif öğleden sonra bi daha yaptım hayali çizgi kan verip 19 ile öğrendim. Öğrendikten sonra daha çok arttı belirttilerErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Benim de koltuk altına vuran bir ağrı üstüne yatamiyirum. Normlade birkaç gün önce olurdu. Ama prolaktin yükselince de böyle ağrı oluyor ben de. İnşallah bebiş gelir.Gögüs acınız nasıl bende de var hatta koltuk altıma doğru sızlama gibi giden bir acı
Yok canım daha bata 1 hafta var yapmadım bu kadar erken ağrım olmazdı. Bir de 2 gün kahverengi lekem oldu adet sandım adete dönmedi o yüzden de yapmadımBenim de koltuk altına vuran bir ağrı üstüne yatamiyirum. Normlade birkaç gün önce olurdu. Ama prolaktin yükselince de böyle ağrı oluyor ben de. İnşallah bebiş gelir.Test yaptınız mı siz
Siz test yaptınız mı? Tek gögüs bir de işin garibi sağ kolumuda uyuşturuyor inşallah daha farklı bir şey değildirBenim de koltuk altına vuran bir ağrı üstüne yatamiyirum. Normlade birkaç gün önce olurdu. Ama prolaktin yükselince de böyle ağrı oluyor ben de. İnşallah bebiş gelir.Test yaptınız mı siz
Hayır yapmadım. Yapınca da üzülüyorum o yüzden akışına bıraktım.ama göğüslerim yürüyünce bile ağrı yapiyor sanki taş takılı ucunda ağırlık gibi hissediyorum. Korona da yeni oldum hormonları bozmuş da olabilir.siz de takip edin kendinizi inşallah güzel bir şey cikarSiz test yaptınız mı? Tek gögüs bir de işin garibi sağ kolumuda uyuşturuyor inşallah daha farklı bir şey değildir
Sanki silik çizgi var gibi tekrarlayın testiKizlar yardım edin lütfen gebelik var mi adete 5 gün var
Dün test verdim 0.26000 çıktı yükselme olmuş hamilelik olurmu acaba 6 gün kaldı adete Perşembe tekrarliyacagimBenzer durumdayız benim de adete 9 gün var ve farklı şeyler hissediyorum. Seyirme için çok erken batma vs hissediyor musunuz alt karinda? Bir de goguslerinize dikkat edin ben de çok acı var. Birkac gün bekleyin bence tekrar kan verin
Çok sevimdim inşallah artarak devam eder. Benim de 10 gün var adete ama korkuyorum test yapmaya zaten çıkmaz herhaldeDün test verdim 0.26000 çıktı yükselme olmuş hamilelik olurmu acaba 6 gün kaldı adete Perşembe tekrarliyacagim
Çok erken degil mi? Zaten yerleşmesi 7-10 gün sürüyor. Yine siz bilirsiniz tabi inşallah vardır ve çıkarkizlar kan da hamilelik varsa hemen cikior benim yumurtlamam 30.daydi yarin kan vericem hamileysem cikar mi
Silik şekilde var tekrar edin testleri. 2 gün sonra daha netlesirKizlar yardım edin lütfen gebelik var mi adete 5 gün var
Çok erken degil mi? Zaten yerleşmesi 7-10 gün sürüyor. Yine siz bilirsiniz tabi inşallah vardır ve çıkafazla bol
fazla bilgim olmadigi icin soriorum gebelik varsa bile erken oldugu cikmaz öyleyseÇok erken degil mi? Zaten yerleşmesi 7-10 gün sürüyor. Yine siz bilirsiniz tabi inşallah vardır ve çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?