Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Hamilelik belirtisinde bademcikleri şişen boğazı ağrıyan oldu mu hiç ya ben pazar günü test yapcam internete bogaz ağrısına ne iyi gelir yazıyorum karşıma hamilelikte bünye zayıflıyor belirti diye çıkıyor benim sayfam mı kafayı yedi ben mi çok ümitliyim

Prodoctor marka test arkadaşlar sizce doğru mudur 36.ci günde böyle

Doğrudur olmazsa çizgi olmaz zaten. Bence birde gidin 5 liralık kaset testlerden alın. Onlar daha garanti geliyor bana
Hastaneye gitmeye karar verdim belki çok küçüktür ama kan daha iyi olur ama nasil korkuyorum negatif diyecekler diye

Merhaba arkadaşlar benim adetten 7 8 gun once goguslerim agirmaya baslardi karnimdada sislik olusurdu adetime 4 gun kaldi ne agri var ne şişlik ama belimde bir agri var sanki belim çekmiş gibi 4 5 gündür bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi

Canım bence gebelik belirtisi adet belirtileri ile aynı. Ben gebe kaldığımı belirti ile anlayacak olsam 6. haftadan sonra anlardım. Yalnız benim için çok net bir belirti vardı yumurtlamadan sonra bir hafta kasıklarım ve karnım ağrıdı. Hala da aynı ağırlarım var. Buda benim bünyemle ilgili olduğu için. Herkeste karın ağrısı olmuyormuş mesela. Birde kesinlikle erken gebelik testlerine güvenmeyin. Ben 4 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı

Adet öncesi sancı gibi miydi kasık/ karın ağrısı?

Benim kramp gibiydi ve alt kasık rahim bölgesi gaz vardı, içten ağrıyordu yumurtlama haftası, 10 günüm var geçti belirtiler.
Seninde benzer miydi?
Evet benimde öyleydi. Yumurtlama gördükten sonra 7 gün boyunca kasıklarıma iğne batıyor gibi bayağı ağrıdı. Ama belki benim vücudum tepkisi de olabilir çünkü bu haftaya kadar karnım çok ağrıdı. Sürekli bebeğime bir şey olacak diye korktum

Merhaba arkadaşlar temmuzun 8’inde evlendim cinsel hayatimiz pek aktif olmasada disari cikardi esim hamilelik istemediğimiz icin 21 temmuz da adet oldum,adetim bitince tekrar birlikte olmaya basladik prezervatif ile korunmaya basladik esim prezervatifi bosalmasina yakin takiyordu ilk iliskimiz olduğu icin bilgim de yok acikcasi hamile kalmam saniyordum.
Ve benim adetim 12 gün gecikti boyle gecikmeler bekarkende yasiyordum 1 hafta 10 gün yine oyledir diyorum hamilelik belirtisi yok vücudumda anladığım kadarıyla.
Test yapmadim çünkü hamile kalmak istemiyorum çok erkendi benim için çok üzülüyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum test de pozitif olursa çok üzülürüm
Bu sekilde hamile kalmis olabilirmiyim acaba

Yumurtalıklarımın olduğu bölgede iğne batma hissiydi
Merhaba bende bilgi paylaşımı için yeni üye oldum.
Belirtilerimi söylemek isterim sizlere yorum yaparsanız sevinirim.(test yapacağım ama bilenlerden de yorum almak istedim)
Ağustos 17 bebiş yapmaya karar verdik 1 yıllık evliyim.
Hissettiğim belirtilerimgöğüslerim uzun süredir hiç böyle şişmedi ve acımamıştı resmen üstüne yatamıyorum dokunamıyorum uçları da çok acıyor yeşil damarları belirginleşti
Sağ kasığım da özellikle agrı var ara ara özellikle geceleri,sarı renkli akıntım oluyordu 2 haftadır fakat bugün akşam pembe rengi gibi bir akıntı geldi fotoğrafı cektşm iğrenç olur diye yüklemedim ama yorum yapmak için görmek isteyen olursa yüklerim çok çok özür dilerim tekrar bunu söylediğim için

ve sabahları ara ara rahatsız etmese de bulantılarım oluyordu
Ayrıca son 4.5 gündür özellikle kaşıkta ve karnımda batmalar oluyor arada
Son adet başlangıç tarihim 16 Ağustos ve bitişinden Bu yana yumurtlama günleri de değerlendirerek 2 günde bi ilişki yaşadık bu güne kadar. Sizce testi ne zaman yapmalıyım,acaba adet başlangıcımıdır ki bu gördüğüm akıntı lütfen yanlış anlamayın test yapacağım elbette ama yorumunuzu almak istedim yalayan bilenlerden ve negatifi görmek insanı kötü yapıyor ister istemez

Canım benim tek farklı hissettiğim yumurtalıklarımda ki batma hissiydi. O histe yumurtlamayı gördüğüm haftaydı. O senin saydıkların benim adet belirtilerim. Bence adet zamanına kasar bekle. Ben o kadar pahalı erken gebelik testlerinden aldım 3 4 gün önce çıkmadı.

Yarın adete dönmezse 2.3 gün sonra gecikmem 4 günü geçmiş olacak o zaman test yapacağım.
İnşallah adete dönmez böyle kalır. Çok istiyorum herkes gibi anne olmak sabırsız olmak iyi birşey değil ama zamanla alışırım elbet cevap verdiğin için teşekkür ederim

Eğer yarın adet gününse kaset testi dene :) ben adet günü kaset testle öğrenmiştim. İnşallah en hayırlı zamanda olur bebeğin.

Kızlar meraba adetim 4 gün gecikti benim kasıklarımda ara ara agrı oluyor yorgunluk uyku hali var iştahımda açıldı 1, 2 gün önce hapşurdukça sanki karnımda bişeyler kopuyor geriliyor gibi oldu ama simdi kayboldu belimde agrıyor ani hareket edince bıcak saplanıyor sanki birden ama kısa süreli oluyor sizce bunlar gebelik belirtisimi

Kızlar adetim 5 gün gecikti hamile olabilir miyim geri çekilme ile korunuyoruz elimde testim yok sipariş verdim gelicek akıntım var ve hafif hafif adet olucak gibi ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…