- 29 Kasım 2020
- 104
- 35
- 13
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyleyim regl im dündü gelmedi iki gündür sağ kasık ve sağ bacak ağrım var aynı çamur gibi geliyo ama kan yokBu sabh yani az önce pembe akıntı gördüm reglm sanırım
Aynen benim de öyle..test yaptın mı neden böle oluyor acababende öyleyim regl im dündü gelmedi iki gündür sağ kasık ve sağ bacak ağrım var aynı çamur gibi geliyo ama kan yok
Aynen pazartesi yapcam halen bir haftafır belim kasık ağrım gecmedi acaba üşüttüm mü yaa .üşütüncede böle oluo mu acabaTest yap idrar testi varsa cıkar
hiç fikrim yok yarın sabah bakıp görücem testte . 8 saattir hala kahverengi ve pembe akıntı gelmeye devam ediyor karnım da şiş lastikli bir şey giyemiyorum resmenAynen benim de öyle..test yaptın mı neden böle oluyor acaba
Yaptın mı testhiç fikrim yok yarın sabah bakıp görücem testte . 8 saattir hala kahverengi ve pembe akıntı gelmeye devam ediyor karnım da şiş lastikli bir şey giyemiyorum resmen
yapmaya kalmadan adet geldi çok ilginç o kadar belirtim vardı moralim bozulduYaptın mı test
Yaa hayırlısı inş.benim 3. Günüm halen aynı şekilde gelio.senin kaçıncı günündüyapmaya kalmadan adet geldi çok ilginç o kadar belirtim vardı moralim bozuldu
bugün 3.
Test yaptım pozitif çıktı demekki bu kanama düşük mübugün 3.
ay bilmiyorum ki pozitif ise kan tahliline gidin bence doktor görsünTest yaptım pozitif çıktı demekki bu kanama düşük mü
Şimdi yoldayım gidiyorum hastaneyeay bilmiyorum ki pozitif ise kan tahliline gidin bence doktor görsün
Düşük değildir bence bazılarının yerleşme kanaması böyle olabiliyormuş. Forumda okumuştumTest yaptım pozitif çıktı demekki bu kanama düşük mü
Bencede yerleşme kanaması bu..Düşük değildir bence bazılarının yerleşme kanaması böyle olabiliyormuş. Forumda okumuştum
Sizin sonuç ne oldu doktor ne dedi ? İnşallah yerleşme kanamasidirŞimdi yoldayım gidiyorum hastaneye
Seni ümitlendiriyor gibi olmayım da adetten 6 gün önce prodüktör ve 5 gün önce miratech erken gebelik testi yaptım . İkisi de negatifti. Ama gebeymişim meğerBenimde 5 gün var adetime , dayanamadım miratech erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Bu test güvenilir mi , sonradan gebelik çıkar mı acaba?
Bana da bu ay biraz tuhaflık nvar gibi gelmişti ama neyse günüm geçerse öyle bı daha yapayım inşallah seninki gibi olur benimdeSeni ümitlendiriyor gibi olmayım da adetten 6 gün önce prodüktör ve 5 gün önce miratech erken gebelik testi yaptım . İkisi de negatifti. Ama gebeymişim meğer