Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

merhaba arkadaşlar bat ım dündü. iki gündür inanılmaz sağ kasık ve sağ bacak ağrısı var (normalde hiç olmaz ) bugünde kahverengi bir şeyler geldi 3 saattir başka bir şey gelmedi kırmızı değil ama sizce yerleşme kanaması olabilr mi

Benim bugun 4. Günü sabah yine sag kasık agrısı ile uyandım kırmızı karısık çamur geldi yine.bakalım ne olcak..

Benimde 5 gün var adetime , dayanamadım miratech erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Bu test güvenilir mi , sonradan gebelik çıkar mı acaba?

Benimde 5 gün var adetime , dayanamadım miratech erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Bu test güvenilir mi , sonradan gebelik çıkar mı acaba?
Seni ümitlendiriyor gibi olmayım da adetten 6 gün önce prodüktör ve 5 gün önce miratech erken gebelik testi yaptım . İkisi de negatifti. Ama gebeymişim meğer

Seni ümitlendiriyor gibi olmayım da adetten 6 gün önce prodüktör ve 5 gün önce miratech erken gebelik testi yaptım . İkisi de negatifti. Ama gebeymişim meğer
Bana da bu ay biraz tuhaflık nvar gibi gelmişti ama neyse günüm geçerse öyle bı daha yapayım inşallah seninki gibi olur benimde🤲

Back