- 29 Eylül 2013
- 1.256
- 532
- 123
Kan verdim perşembe günü belli olcak inşSizin sonuç ne oldu doktor ne dedi ? İnşallah yerleşme kanamasidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verdim perşembe günü belli olcak inşSizin sonuç ne oldu doktor ne dedi ? İnşallah yerleşme kanamasidir
Günün gecınce yap ben öyle yaptımBana da bu ay biraz tuhaflık nvar gibi gelmişti ama neyse günüm geçerse öyle bı daha yapayım inşallah seninki gibi olur benimde![]()
İşte merak ettim dayanamadımGünün gecınce yap ben öyle yaptım
Haber verin mutlakaŞimdi yoldayım gidiyorum hastaneye
Kan verdim yarın randevu alabıldım yarın gitcem ama dr kahve kanamadan korkma dedi pembe gelirse sıkıntı dedi..Haber verin mutlaka![]()
Kan verdim yarın randevu alabıldım yarın gitcem ama dr kahve kanamadan korkma dedi pembe gelirse sıkıntı dedi..
Hadi bakalım hayırlısıKan verdim yarın randevu alabıldım yarın gitcem ama dr kahve kanamadan korkma dedi pembe gelirse sıkıntı dedi..
Benim de 5 gün var . Belirtilerim olunca test yaptım aynı markanın negatif. Ama bir his hamileyim diyorBenimde 5 gün var adetime , dayanamadım miratech erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Bu test güvenilir mi , sonradan gebelik çıkar mı acaba?
Tebrik ederimmSeni ümitlendiriyor gibi olmayım da adetten 6 gün önce prodüktör ve 5 gün önce miratech erken gebelik testi yaptım . İkisi de negatifti. Ama gebeymişim meğer
Ben de umitlenmiyeyim diyorum ama aşırı sol kasık ağrısı çektim bu ay göğüs hassasiyeti arttı arada baş dönmem var bakalım cuma tekrar yapayım diyorum adete bir gün kala ya da adet günüBenim de 5 gün var . Belirtilerim olunca test yaptım aynı markanın negatif. Ama bir his hamileyim diyor![]()
Valla ben de yarın doktora gidicem rutin kontrol bir dahaki ay yumurta takibi yaptırayım diyorum . Acaba bir şey varsa görür müBen de umitlenmiyeyim diyorum ama aşırı sol kasık ağrısı çektim bu ay göğüs hassasiyeti arttı arada baş dönmem var bakalım cuma tekrar yapayım diyorum adete bir gün kala ya da adet günü
Görür bence zaten kan tahlili ister büyük ihtimal varsa onda belli olur. Bende adetimin ikinci günü gideyim tetkikleri isteyeyim diyorum bakalımValla ben de yarın doktora gidicem rutin kontrol bir dahaki ay yumurta takibi yaptırayım diyorum . Acaba bir şey varsa görür mü
Yumurta takibi yaptırıcam uğraşamıyorum gün bak oldu mı olmadı mı . En azından söyleşin yapayımGörür bence zaten kan tahlili ister büyük ihtimal varsa onda belli olur. Bende adetimin ikinci günü gideyim tetkikleri isteyeyim diyorum bakalım
6 haftalık gebe oldugumu kese var ama daha bebek yok dediHadi bakalım hayırlısı
Karnından mı baktı canım6 haftalık gebe oldugumu kese var ama daha bebek yok dedi
Aynen mantıklı belki bende isterim söyleyeyim bakayimYumurta takibi yaptırıcam uğraşamıyorum gün bak oldu mı olmadı mı . En azından söyleşin yapayım![]()
Yani ne demek oluyormuş ki6 haftalık gebe oldugumu kese var ama daha bebek yok dedi
Dur bakalım canım 6 haftalıkken daha bebek gözükmeyebiliyormuş.6 haftalık gebe oldugumu kese var ama daha bebek yok dedi
Hayır küçük olduğundan karından gözükmezmişKarnından mı baktı canım