Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benimde 5 gün var adetime , dayanamadım miratech erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Bu test güvenilir mi , sonradan gebelik çıkar mı acaba?
Benim de 5 gün var . Belirtilerim olunca test yaptım aynı markanın negatif. Ama bir his hamileyim diyor 🥴

Yaa
Seni ümitlendiriyor gibi olmayım da adetten 6 gün önce prodüktör ve 5 gün önce miratech erken gebelik testi yaptım . İkisi de negatifti. Ama gebeymişim meğer
Tebrik ederimm🥰 benim de 5 gün var . Negatif görüp üzüldüm . Yarın doktora gidecektim rutin kontrole . Acaba varsa bir şey görür mü

Benim de 5 gün var . Belirtilerim olunca test yaptım aynı markanın negatif. Ama bir his hamileyim diyor 🥴
Ben de umitlenmiyeyim diyorum ama aşırı sol kasık ağrısı çektim bu ay göğüs hassasiyeti arttı arada baş dönmem var bakalım cuma tekrar yapayım diyorum adete bir gün kala ya da adet günü

Ben de umitlenmiyeyim diyorum ama aşırı sol kasık ağrısı çektim bu ay göğüs hassasiyeti arttı arada baş dönmem var bakalım cuma tekrar yapayım diyorum adete bir gün kala ya da adet günü
Valla ben de yarın doktora gidicem rutin kontrol bir dahaki ay yumurta takibi yaptırayım diyorum . Acaba bir şey varsa görür mü

Valla ben de yarın doktora gidicem rutin kontrol bir dahaki ay yumurta takibi yaptırayım diyorum . Acaba bir şey varsa görür mü
Görür bence zaten kan tahlili ister büyük ihtimal varsa onda belli olur. Bende adetimin ikinci günü gideyim tetkikleri isteyeyim diyorum bakalım

Görür bence zaten kan tahlili ister büyük ihtimal varsa onda belli olur. Bende adetimin ikinci günü gideyim tetkikleri isteyeyim diyorum bakalım
Yumurta takibi yaptırıcam uğraşamıyorum gün bak oldu mı olmadı mı . En azından söyleşin yapayım 😬

arkadaşlar ben belirtiye falan inanmıyorum artık herkesin vücudu tabiki farklı ama size bir örnek vereyim ben de regl öncesi tek belirti sivilce olurdu agrı sızı asla olmazdı bu ay regl den bir hafta önce agrı olmaya basladı bel kasık bacak... (bacak ve bel ağrısından yürüyemedim uyuyamadım ) o kadar emindim ki gebe olduğuma. adet de geç geldi yumurtlamadan 16 gün sonra. önümüzdeki ay bu belirtileri yaşarsam ümitlenmeyeceğim . sizlere de tavsiye olsun

Back