Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bu ay o kadar belirti yaşadım ki kızlar hele o kasım batmalari. Ovulasyon testi de kullanıyorum tamam dedim bu ay tuttu göğüslerim şişti agridi baktım sonra geçiyor agrisi azaldı. 3 gün erken adet oldum . Yumurtlamam da erken oldu bu ay o yüzden erken oldum sanırım adet. Demek ki kasik batması kramp her zaman belirti olmayabiliyormus çok üzüldüm:KK43:
Canım bu belirtiler her ay oluyo çoğumuzda bence belirti aramamak en iyisi
Bende belirtilere kalırsa her ay hamileyim 😇

Kızlar bu arada birşey daha yazmak istiyorum sizlere,
Bu geçtiğimiz ay ve biraz önce toplam 4 arkadaşımdan gebelik haberini aldım. Ve bunların hepsi adet zamanında antibyotik kullanan arkadaşlar. Sonra araştırdım "antibyotik kullanırken hamile kaldım" diye çok yazı okudum.
Acaba az bile iltihap varsa gebelik oluşmuyormudur? Ve iltihap yok olurkenden hamile kalmışlar.
Bende buna dayanarak bu adetin başında antibyotik kullandım, 5 günlük 500 mg olandan tüm vücut için olanlardan. En son antibyotiği 15 yıl önce kullanmışımdır, antibyotik direncim düşük olmadığını düşünerek korkusuzca kullandım.
Adetime 1 hafta kaldı. Kısmet, her yolu deniyorum. Çünkü 3 yıl oldu😔
Doğruluğu var mıdır bilemiyorum ama bence bilinçsizce antibiyotik kullanmayın. Benim 7 aydır sürekli tekrarlayan enfeksiyonum vardı. Kullanmadığım antibiyotik fitil toz kalmadı en son dedim ki bu son ilaç bir daha içmeyeceğim doğal şekilde çözüm bulucam çünkü direnç oluşmuştu. O ilaçlardan sonra 2 kez soğan suyu bir kez de maydanoz çayı içtim bir de burda okumuştum sanırım doğal zeytin yağlı sabunla duşta özel bölgemi yıkadım tabiki dıştan. Genelde sabunlar ph dengesini bozduğu için önerilmez ama doktor bana sadece enfeksiyon için kullanılan bir sabun yazmıştı onun yerine bunu tercih ettim. Ayrıca 1 aylık hamileyim ve az da olsa enfeksiyonum hala varmış. Bence enfeksiyon engel değil tabi derecesi önemlidir.

Doğruluğu var mıdır bilemiyorum ama bence bilinçsizce antibiyotik kullanmayın. Benim 7 aydır sürekli tekrarlayan enfeksiyonum vardı. Kullanmadığım antibiyotik fitil toz kalmadı en son dedim ki bu son ilaç bir daha içmeyeceğim doğal şekilde çözüm bulucam çünkü direnç oluşmuştu. O ilaçlardan sonra 2 kez soğan suyu bir kez de maydanoz çayı içtim bir de burda okumuştum sanırım doğal zeytin yağlı sabunla duşta özel bölgemi yıkadım tabiki dıştan. Genelde sabunlar ph dengesini bozduğu için önerilmez ama doktor bana sadece enfeksiyon için kullanılan bir sabun yazmıştı onun yerine bunu tercih ettim. Ayrıca 1 aylık hamileyim ve az da olsa enfeksiyonum hala varmış. Bence enfeksiyon engel değil tabi derecesi önemlidir.
Şükür bilinçli bir insanım 🥰
Gittim kan testi yaptırdım hematoloji testlerinde wbc yüksek çıktı, buda vücutta iltihap var demek oluyormuş, ama bende hiç bir rahatsızlık yok. Smear testlerimde çok çok az iltihap var diye görünüyor ama üç beş doktor bukadarcık iltihap her kadında olur önemli değil dedi. Ve yıllardır öyle. 3 yıldırda hamile kalmayınca normali boş verip böyle şeyler araştırmaya başladım. Ve yazdığım gibi seni rahatsız etmez ama iltihap var olabilir. Kafama göre...tabiii bilinçli bir şekilde:paraştırıp geniş sepktumlu antibyotik aldım kullandım (antibyotik kullanırken mantar olmamak için bol yoğurt yedim vajina etrafına günde 2 kere yoğurt sürdüm ve turşu yedim ve antibyotikle etkileşime geçebilecek greyfurt gibi yiyeceklerden kaçındım🤓 bilinçli bir şekilde😂🌹), antibyotiği kullanırken bu wbc yüksekliğini doktora sordum tahlili gösterdim ve bu ilacı kullanıyorum dedim, iyi yapmışsın dedi. 5 gün mü 7 gün mü kullanmam gerektiğini sordum 5 günlük yeter dedi.
Evet kafama göre yaptım ama bilinçli bir şekilde:cool: ve iyiki kullandım inan gözüm açıldı kendime geldim, meğer bişeyim yok sanıyordum ama yeminle saç dökülmem bile durdu😊 Duşa girip çıkıyorum 1-2 tel dökülüyor, eskiden avuçla dökülüyordu.
Bence enfeksiyon birçok kadında gebeliğe kesinlikle engel. Hatta burda birçoğumuz sebepsiz infelite, ve bu kadınlarımızım bu konunun üzerinde durmasını öneriyorum❤
1 ay önce yaptırdım testi. Hormonlar diğer herşey normal bir tek hematoloji testinde wbc yüksek diye onun üstünden yürüdüm🙈
20210105_221359.jpg

Son düzenleme:
Bu arada sizin bebeğinizde kürlerle gelmiş, ne güzel. Allah kucağınıza almayı nasip etsin🧿
Hala az olan iltihabın için; bol bol zeytin yağı ve ceviz tüket bunlar enfeksiyonu önlemek için harika besinler, artı keten tohumu enfeksiyonu önlüyor gebelikte kullanıyor sanırım doktoruna sor ve doğal yolla devam etmek istiyorsan bunlar senin için çok iyi olur :KK68:
Kimin kısmeti nerden gelecek belli olmaz. Biz fikirlerimizi yazalımda kim neyi kabul görür o da bilinmez😊

Bu arada sizin bebeğinizde kürlerle gelmiş, ne güzel. Allah kucağınıza almayı nasip etsin🧿
Hala az olan iltihabın için; bol bol zeytin yağı ve ceviz tüket bunlar enfeksiyonu önlemek için harika besinler, artı keten tohumu enfeksiyonu önlüyor gebelikte kullanıyor sanırım doktoruna sor ve doğal yolla devam etmek istiyorsan bunlar senin için çok iyi olur :KK68:
Kimin kısmeti nerden gelecek belli olmaz. Biz fikirlerimizi yazalımda kim neyi kabul görür o da bilinmez😊
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim tabiki kısmet nerden nasıl geleceği belli olmaz. Allah herkese nasip etsin 🙏🙏Kürlerle mi geldi bilemiyorum çünkü ben hamilelik için değil enfeksiyon için yapmıştım ama nasip tabi belki de etkisi olmuştur 🙏

Şükür bilinçli bir insanım 🥰
Gittim kan testi yaptırdım hematoloji testlerinde wbc yüksek çıktı, buda vücutta iltihap var demek oluyormuş, ama bende hiç bir rahatsızlık yok. Smear testlerimde çok çok az iltihap var diye görünüyor ama üç beş doktor bukadarcık iltihap her kadında olur önemli değil dedi. Ve yıllardır öyle. 3 yıldırda hamile kalmayınca normali boş verip böyle şeyler araştırmaya başladım. Ve yazdığım gibi seni rahatsız etmez ama iltihap var olabilir. Kafama göre...tabiii bilinçli bir şekilde:paraştırıp geniş sepktumlu antibyotik aldım kullandım (antibyotik kullanırken mantar olmamak için bol yoğurt yedim vajina etrafına günde 2 kere yoğurt sürdüm ve turşu yedim ve antibyotikle etkileşime geçebilecek greyfurt gibi yiyeceklerden kaçındım🤓 bilinçli bir şekilde😂🌹), antibyotiği kullanırken bu wbc yüksekliğini doktora sordum tahlili gösterdim ve bu ilacı kullanıyorum dedim, iyi yapmışsın dedi. 5 gün mü 7 gün mü kullanmam gerektiğini sordum 5 günlük yeter dedi.
Evet kafama göre yaptım ama bilinçli bir şekilde:cool: ve iyiki kullandım inan gözüm açıldı kendime geldim, meğer bişeyim yok sanıyordum ama yeminle saç dökülmem bile durdu😊 Duşa girip çıkıyorum 1-2 tel dökülüyor, eskiden avuçla dökülüyordu.
Bence enfeksiyon birçok kadında gebeliğe kesinlikle engel. Hatta burda birçoğumuz sebepsiz infelite, ve bu kadınlarımızım bu konunun üzerinde durmasını öneriyorum❤
1 ay önce yaptırdım testi. Hormonlar diğer herşey normal bir tek hematoloji testinde wbc yüksek diye onun üstünden yürüdüm🙈
Eki Görüntüle 2762875
Ben bilinsizce derken herhangi bir aşağılama ya da kötü niyetle söylemedim ama sanırım biraz alınmışsın bu beni üzer çünkü sana zararı olmaması için seni düşünerek söyledim 🙏 bazen hiç beklemediğimiz etkiler yaratabilir ben çok yan etki yaşadım bu konuda amacım sadece bunu belirtmekti. Umarım sonuç istediğin gibi olur. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏

Ben bilinsizce derken herhangi bir aşağılama ya da kötü niyetle söylemedim ama sanırım biraz alınmışsın bu beni üzer çünkü sana zararı olmaması için seni düşünerek söyledim 🙏 bazen hiç beklemediğimiz etkiler yaratabilir ben çok yan etki yaşadım bu konuda amacım sadece bunu belirtmekti. Umarım sonuç istediğin gibi olur. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
Yok kız alınmadım, aslında şirinlik mahiyetinde yazdım öyle hatta bunu belirtmek içinde :p ve 🤓 emojileri kullandım😊 sanırım siz yanlış anladınız😘😘
Çünkü doğrudur abartılı kullanılırsa, kullanırken neye dikkat edeceğimizi bilmezsek yararından çok zararı olur, bu anyibyotik içinde böyledir öksürük şurubu içinde böyle, yaptığımız kürler içinde böyledir. Bilinçsiz yapılmaması lazım, başından sonuna araştırıp öyle içilmesi yenilmesi lazım herşeyi. Kesinlikle katılıyorum😉🌹

Son düzenleme:
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim tabiki kısmet nerden nasıl geleceği belli olmaz. Allah herkese nasip etsin 🙏🙏Kürlerle mi geldi bilemiyorum çünkü ben hamilelik için değil enfeksiyon için yapmıştım ama nasip tabi belki de etkisi olmuştur 🙏
Kesinlikle Yaptıkların işe yaramış ve enfeksiyon yok olunca bebeğin gelmiş🤗 Yani bu durumda da kesinlikle enfeksiyonun-iltihapın gebeliğe engel olduğunu bir kerede sen bize kanıtlamış oldun.
İnşallah bizlerde senin kadar şanslı olabiliriz🙏 Tekrardan hayırlı olsun🧿
İyi günler dilerim.

Yok kız alınmadım, aslında şirinlik mahiyetinde yazdım öyle hatta bunu belirtmek içinde :p ve 🤓 emojileri kullandım😊 sanırım siz yanlış anladınız😘😘
Çünkü doğrudur abartılı kullanılırsa, kullanırken neye dikkat edeceğimizi bilmezsek yararından çok zararı olur, bu anyibyotik içinde böyledir öksürük şurubu içinde böyle, yaptığımız kürler içinde böyledir. Bilinçsiz yapılmaması lazım, başından sonuna araştırıp öyle içilmesi yenilmesi lazım herşeyi. Kesinlikle katılıyorum😉🌹
Peki o zaman yanlis anlamadığıniza sevindim çünkü bu beni üzer🥰 katılıyorum size her şeyin fazlası zarar

Kesinlikle Yaptıkların işe yaramış ve enfeksiyon yok olunca bebeğin gelmiş🤗 Yani bu durumda da kesinlikle enfeksiyonun-iltihapın gebeliğe engel olduğunu bir kerede sen bize kanıtlamış oldun.
İnşallah bizlerde senin kadar şanslı olabiliriz🙏 Tekrardan hayırlı olsun🧿
İyi günler dilerim.
Çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda 🙏

Çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda 🙏
Sizden birşey rica etmek istiyorum, acaba ateşiniz kaç çıkıyor? Hamile kaldığınız haftalarda, daha adet gününüz gelmeden Ölçüm yaptınız mı hiç?

Sizden birşey rica etmek istiyorum, acaba ateşiniz kaç çıkıyor? Hamile kaldığınız haftalarda, daha adet gününüz gelmeden Ölçüm yaptınız mı hiç?
Hiç ölçmedim ateşimi ama öyle aşırı bir sıcaklığım olmadı. Bazen vücut ısım normalden bir tık fazla oluyordu bazende çok üşüyordum özellıkle akşam olunca ayaklarım üşürdü şimdi hepsi normal

Hiç ölçmedim ateşimi ama öyle aşırı bir sıcaklığım olmadı. Bazen vücut ısım normalden bir tık fazla oluyordu bazende çok üşüyordum özellıkle akşam olunca ayaklarım üşürdü şimdi hepsi normal
Teşekkürler.

Benim belirtim alerji. Bildiğin alerjik rinit. Rahmime düştüğü an başladı belirti üstünden 3 hafta geçti hala var :( gözler, burun, geniz, ağız ve kulaklar fena halde çok kaşınıyor

Arkadaşlar göbekde kramp gibi ağrısı olan var mı adet öncesi belirtisinde?

Adet oldugu halde hamile kalan var mı? Gecen ay adet oldum en son adet olmadan 3-4 gün önce korunmasız şüpheli iliski oldu(işi geregi farklı sehirlerdeyiz.) ama hormonlarımı etkilememesi icin bir sey kullanmadım nasılsa adet olacagım diye. Sonrasında adet oldum ama bu ayki adetim 13 gün gecikti. Düz yattığım zaman karnımda seğirir gibi hareketler oluyor devamlı, bi haftadır gögsümde dokununca agrı var ve ucunda kabartılar olusmaya basladı beyaz sivilce gibi. Ama agrı yok normalde adet döneminde agrılarım cok fazla olur. Akıntılarım regl olmam gereken dönemde çok artmıştı regl oldum sanmıştım birkaç sefer hatta. Gidip test alamadım işten dolayı alacağım en kısa zamanda ama yaşayan var mı merak ediyorum.

Kızlar adete 5 gün var bu ay bal tarçın çörek otu kürü yaptım
Belimde bi ağrı var sürekli
Ve adet olacakmış hissi
Ama akıntım da yok
Sağ kasığımda ağrılar oluyo test yaptım resimdeki gibi çıktı
Teste göre değilde belirtilere göre fikirleriniz neler acaba

Eklentiler

• IMG_20210122_085427.jpg
    IMG_20210122_085427.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 207
137.111 beta kaç haftalık olur baktım aralığa, sonuç sorgulamada da aralıklar ve haftalar var beta sonucuna göre 6 hesapladım ama daha bilgili arkadaşım 8 dedi. Geçen cuma 7 dedi doktor, ultrasona göre de 8 şimdi. İkisi tutuyor ama üstüne görme olduğundan adet tarihi tutmuyor.
Şükür hamileyim tabi.Öğrenmek istediğim 2 ayı doldurunca işarkadaşlarıma açıklatacapım da
Geçen cuma doktor 7 nci hafta dedi ama son regl ile tutmadıpu için devlet hastanesi muhtemelen 1-2 hafta geriye atar. Üstüne görme olduğundan... kalp atışının duyulması ve ölçümünde 7 haftalık denmişti. Kısacası betaya göre kaçıncı hafta oluyor

3 yıllık evliyim ve ilk kez bu ay denedik dün test yaptım negatif çıktı bekleyemedim adeti daha 4 gün falan var adete.Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım oysa düne kadar mide bulantısı duygusal hassaslık falan vardı. Sanırım psikolojikmiş.Bende "hamileyim" düşüncesine fazla takılmışım bu sabah acayip boşlukta uyandım.Sizce testin yanlış olma ihtimali var mı? Lütfen birileri akıl versin henüz çok toyumben :KK43:
Bende 3 yıllık evliyim bebeğin hemen olucağını düşünüyorduk ama öyle olmuyormuş bu işler 3 aydır deniyoruz sonuç olumsuz

Back