Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Aynen bnmde aklima brsuru sy soktulr hamile deilmde hastaym mi acaba die dusunuorm artk :))) iice kafm karisti :))
Valla ya bu belirtilere takılmak iyice yıpratıyor. Halbuki biliyorum daha öncede oldu bunun gibi şeyler bende ama sonunda adet oldum hep. Bekliycez çare yok :)

Suan gitsende Birsy gozukmez dha yeni yumrtlama zamnin gecmis eger hamilelk istiyorum die gidiceksen adetnn ucuncu gnu gidinki hormn testlernize bakilsn
Aynen biliyorum aslında folik asit için gidecektim gitmişken bakılmak mantıklı geldi sonra bende adetimi bekliyorum bakalım ha tabi idrar sorunum geçmezse ona giderim

Son düzenleme:
Ya kızlar ben degiriyor dudaktan bir tarih belirleyemiyorum gebelik testinin sizce Güven ilmeli mi

ya kızlar ben o sallar çok duygusallaştım ve ağır bir şey kaldırdığım zaman ya da üzüldüğüm zaman çok akıntım geliyor normalde adet bittikten iki üç gün süren bir akıntım oluyordu adetim biteli 21 22 gün oldu hala akıntım geliyor ne kasıklarımda bir ağrı akıntı mesela dün gece bir anda ağrı girdi kasım'a 5 dakika falan sürdü bir baktım akıntım gelmiş bugün test yaptımtek çizgi çıktı çocuk istediğimiz için de çok sık ilişkiye giriyorux bir tarih de yok kafamda

Yani birde bu yolu denemeliyiz diye düşünüyorum. Benim adetime 1 hafta kaldı ve bu ay bunu denedim, olmazsa 2-3 ay daha bu yöntemi uygalayacağım. Ve keçiboynuzu pekmezini de hergün sabah aç karına sen ve eşin beraber için.

Tüp bebek transferinde bile ilişki kesilir. Gebeliği netleşene kadar ilişki kesinlikle yasaktır. Yani bunun bi sebebi olması lazım.
  • Embriyo transferi:​

Sperm ile yumurta döllendikten sonra embriyoya dönüşür ve rahime transfer edilir. Bu işlemden sonra kadın kendini iyi hissedene kadar ve embriyonun rahime yerleşmesine izin vermek amacıyla cinsel ilişkiye ara verilir.(alıntıdır)
Embriyonun rahme yerleşmesine izin vermek amacıyla cinsel ilişkiye ara verilir yazıyor🤷🏻‍♀️

Bu teori doğru olmasa bile küçük bir ihtimal bile olsa bencede dene. Hamile kalırsan beni bul bana yaz lütfen🥰🌹
JOYz JOYzJOYz hesabı doğrulanmış üye. E EbrarAsell

Ben bu ay tüm araştırmalarımın sonucunda, az ilişki ve yumurtlama gününden sonra ilişki olmazsa gebelik ihtimali daha yüksek olduğunu farkettim. Gebelik hikayelerini yazanların çoğu böyle, 1 yada 2 ilişki yaşamışlar.
Yıllardır denemişler olmamış ama sonra bir durum gelişmiş aynı sizin hikayeniz gibi 1-2 ilişki yaşanmış ve birdaha ilişki yaşamak mümkün olmamış... işte bu durum farketmediğimiz bir kısmet bence..
Çünkü çoğu kadında sert ilişki-sık ilişki- yada her bir ilişki saatlerce sürüyorsa tüplerdeki sıvı rahim içine akıyor, ve döllenme olsa bile yerleşme olmadığı için adet günü adet oluyorlar.
Bu teoriye dayanarak bende birkaç ay böyle deneyeceğim, sadece yumurtlama günü yada yumurtlamadan 1 gün önce ilişki yaşayıp adet gününe kadar ilişki yaşamayacağım.

Uzun zamandır gebelik isteyenler ama hiç bir sorun yokken hamile kalamayanlar 1 ayda böyle deneyin demeye geldim...
JOYz JOYzJOYz hesabı doğrulanmış üye. E EbrarAsell

Kızlar bu arada birşey daha yazmak istiyorum sizlere,
Bu geçtiğimiz ay ve biraz önce toplam 4 arkadaşımdan gebelik haberini aldım. Ve bunların hepsi adet zamanında antibyotik kullanan arkadaşlar. Sonra araştırdım "antibyotik kullanırken hamile kaldım" diye çok yazı okudum.
Acaba az bile iltihap varsa gebelik oluşmuyormudur? Ve iltihap yok olurkenden hamile kalmışlar.
Bende buna dayanarak bu adetin başında antibyotik kullandım, 5 günlük 500 mg olandan tüm vücut için olanlardan. En son antibyotiği 15 yıl önce kullanmışımdır, antibyotik direncim düşük olmadığını düşünerek korkusuzca kullandım.
Adetime 1 hafta kaldı. Kısmet, her yolu deniyorum. Çünkü 3 yıl oldu😔

Kızlar bu arada birşey daha yazmak istiyorum sizlere,
Bu geçtiğimiz ay ve biraz önce toplam 4 arkadaşımdan gebelik haberini aldım. Ve bunların hepsi adet zamanında antibyotik kullanan arkadaşlar. Sonra araştırdım "antibyotik kullanırken hamile kaldım" diye çok yazı okudum.
Acaba az bile iltihap varsa gebelik oluşmuyormudur? Ve iltihap yok olurkenden hamile kalmışlar.
Bende buna dayanarak bu adetin başında antibyotik kullandım, 5 günlük 500 mg olandan tüm vücut için olanlardan. En son antibyotiği 15 yıl önce kullanmışımdır, antibyotik direncim düşük olmadığını düşünerek korkusuzca kullandım.
Adetime 1 hafta kaldı. Kısmet, her yolu deniyorum. Çünkü 3 yıl oldu😔
İltihap için soğan kürü denedinizmi hem hamileliğede vesile oluyo

İltihap için soğan kürü denedinizmi hem hamileliğede vesile oluyo
2 yıl önce demiştim ama gebelik için sonuç alamadım, fakat soğan suyu kürü bana çok iyi gelmişti. Adet günü inanılmaz akıntılarım olmuştu, yıllardır sürekli kasıklarımda batmalar olurdu rahatsız ediciydi, soğan suyu küründen sonra birdaha olmadı.
İbrahim saraçoğluna herzaman bu yüzden dua ederim 😊 kesinlikle kadın için harika bir kür ama gebelik oluşmadı. Bu ay antibyotik denedim. Olmazsa birdahaki ay soğan suyu aklımda, planımda o var.

2 yıl önce demiştim ama gebelik için sonuç alamadım, fakat soğan suyu kürü bana çok iyi gelmişti. Adet günü inanılmaz akıntılarım olmuştu, yıllardır sürekli kasıklarımda batmalar olurdu rahatsız ediciydi, soğan suyu küründen sonra birdaha olmadı.
İbrahim saraçoğluna herzaman bu yüzden dua ederim 😊 kesinlikle kadın için harika bir kür ama gebelik oluşmadı. Bu ay antibyotik denedim. Olmazsa birdahaki ay soğan suyu aklımda, planımda o var.
Benim oğlumda soğan kürü ve hayıt ekstraktı vesile oldu inşallah sizede nasip olur

Gecen hafta test yaptirdim AMh degerim normalden dusuk cikmis cok mutsuz oldum. Bugun doktora gidicem bakalim ne diyecek:(

Bu ay o kadar belirti yaşadım ki kızlar hele o kasım batmalari. Ovulasyon testi de kullanıyorum tamam dedim bu ay tuttu göğüslerim şişti agridi baktım sonra geçiyor agrisi azaldı. 3 gün erken adet oldum . Yumurtlamam da erken oldu bu ay o yüzden erken oldum sanırım adet. Demek ki kasik batması kramp her zaman belirti olmayabiliyormus çok üzüldüm:(

Back