Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yaa 😟 benim normalde adet olana kadar kalırdı acı o yüzden ümitlenmiştim. Hayırlısı olsun artık ne diyelim😔
Allah'tan ümit kesilmez ama hamile kalınca göğüsler tam tersi ağrıyor ve geçmiyor. Bende öyle oldu ve çoğu hamile böyle diyor .

Allah'tan ümit kesilmez ama hamile kalınca göğüsler tam tersi ağrıyor ve geçmiyor. Bende öyle oldu ve çoğu hamile böyle diyor

Allah'tan ümit kesilmez ama hamile kalınca göğüsler tam tersi ağrıyor ve geçmiyor. Bende öyle oldu ve çoğu hamile böyle diyor .
Evet haklıısn işte ufak bir şeyi belirti mi acaba diye yorumluyoruz😔 hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de artık diğer ay inş 🙏🙏

Rahim batmasi agrisi yasayan oldumu bir gun surdu Gecti aksamina
Kasik agrisi hafif batlamar bel agrisi
Hamilelik ihtimali olablrmi acep
Bat 14.01

Bnde de ayni oldu birkac gun dun aksama kdr da cok vrdi sonra kesildi devami yk bilemiorm nden ole oldu :/
Yumurtlama sonrasinda boyle belirtiler olabiliyormus belkide sizinkideb ondan dolayi olup gecmistir,adetinizin gunune dogru belki de yeniden cikar belirtiler:)

Benimde adet tarihim 20 ocak hsg çektirdim 30 aralıkta ertesi gününden beri gün aşrı deniyoruz salı gününden bitmeyen yatarken bile ağrıyan sırt ve bel ağrım var birde yorgunluk. Yumurtlama dündü ondan önceki günlerde kıvamlı akıntı oluyordu ama bu ay bide sıvı bir akıntı var ayırıyetten. Yumurtlama dün olmasına rağmen sıvı akıntı devam ediyor idrar kaçırmışım gibi his oluyor ama wc ye gittiğimde şeffaf sıvı akıntı.Daha önceki aylarda hep göğüsüm şişerdi kasık batması olurdu yumurtlamadan sonra ama bu ay yok. Ümit etmek istemiyorum ama bu bel ve sırt ağrısı acaba dedirtiyor daha çok erken ama işte bu ay farklı gibi aynı durumu yaşayanlar var mı acaba ?

Yani ara ara da olsa devam ederdi smdi baskasi bna yazmis enfeksiondur diye kafam karisti blmiorm hersy olablr :/
Haklısın canım benimde aklıma geldi kist falan geldi aklıma bide. Bugün bir iki kere oldu yine az ama. Bakalım nasip ya :/

Yumurtlama sonrasinda boyle belirtiler olabiliyormus belkide sizinkideb ondan dolayi olup gecmistir,adetinizin gunune dogru belki de yeniden cikar belirtiler:)
İnsallah tsk ederm bakalm simdi asiri br gogus agrm basladi yanlardn artk bakalm ya kismet :))

Back