Allah'tan ümit kesilmez ama hamile kalınca göğüsler tam tersi ağrıyor ve geçmiyor. Bende öyle oldu ve çoğu hamile böyle diyor .Yaabenim normalde adet olana kadar kalırdı acı o yüzden ümitlenmiştim. Hayırlısı olsun artık ne diyelim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'tan ümit kesilmez ama hamile kalınca göğüsler tam tersi ağrıyor ve geçmiyor. Bende öyle oldu ve çoğu hamile böyle diyor .Yaabenim normalde adet olana kadar kalırdı acı o yüzden ümitlenmiştim. Hayırlısı olsun artık ne diyelim
![]()
Allah'tan ümit kesilmez ama hamile kalınca göğüsler tam tersi ağrıyor ve geçmiyor. Bende öyle oldu ve çoğu hamile böyle diyor
Evet haklıısn işte ufak bir şeyi belirti mi acaba diye yorumluyoruzAllah'tan ümit kesilmez ama hamile kalınca göğüsler tam tersi ağrıyor ve geçmiyor. Bende öyle oldu ve çoğu hamile böyle diyor .
Bende aynısını yaşıyorum 1 hafta var adete bakalım artıkRahim batmasi agrisi yasayan oldumu bir gun surdu Gecti aksamina
Kasik agrisi hafif batlamar bel agrisi
Hamilelik ihtimali olablrmi acep
Bat 14.01
Benm bugun gecti tum belrtiler :/ sanrm oyle gecici agrilrdi bnmde br hafta br adeteBende aynısını yaşıyorum 1 hafta var adete bakalım artık
Bende de arada oluyor bat 18 ocak bakalım. Bugün yok olmadi hoc amaRahim batmasi agrisi yasayan oldumu bir gun surdu Gecti aksamina
Kasik agrisi hafif batlamar bel agrisi
Hamilelik ihtimali olablrmi acep
Bat 14.01
Bnde de ayni oldu birkac gun dun aksama kdr da cok vrdi sonra kesildi devami yk bilemiorm nden ole oldu :/Bende de arada oluyor bat 18 ocak bakalım. Bugün yok olmadi hoc ama
Hamilelik olsa belki devam ederdi demi batmalar falanBnde de ayni oldu birkac gun dun aksama kdr da cok vrdi sonra kesildi devami yk bilemiorm nden ole oldu :/
Bende devam ediyor değişik şeyler oluyor anlamadım valla 1 haftaya belli olurBenm bugun gecti tum belrtiler :/ sanrm oyle gecici agrilrdi bnmde br hafta br adete
Yani ara ara da olsa devam ederdi smdi baskasi bna yazmis enfeksiondur diye kafam karisti blmiorm hersy olablr :/Hamilelik olsa belki devam ederdi demi batmalar falaninşallah hamileyizdir.
Devam ediyor ise ihtimal vr bnce cnm insallah gzl hberler alırsinizBende devam ediyor değişik şeyler oluyor anlamadım valla 1 haftaya belli olur
Yumurtlamam yeni oluyor sanırım ona bağladım yada enfeksityonDevam ediyor ise ihtimal vr bnce cnm insallah gzl hberler alırsiniz
Yumurtlamadir ozamnYumurtlamam yeni oluyor sanırım ona bağladım yada enfeksityon
Ben gidicem ya doktoraYumurtlamadir ozamn
Bndeki enfeksion galiba ya offf ins değildir birde onla ugrasmak istemiorm :/
Yumurtlama sonrasinda boyle belirtiler olabiliyormus belkide sizinkideb ondan dolayi olup gecmistir,adetinizin gunune dogru belki de yeniden cikar belirtiler:)Bnde de ayni oldu birkac gun dun aksama kdr da cok vrdi sonra kesildi devami yk bilemiorm nden ole oldu :/
Bi doktora git benceYumurtlamadir ozamn
Bndeki enfeksion galiba ya offf ins değildir birde onla ugrasmak istemiorm :/
Haklısın canım benimde aklıma geldi kist falan geldi aklıma bide. Bugün bir iki kere oldu yine az ama. Bakalım nasip ya :/Yani ara ara da olsa devam ederdi smdi baskasi bna yazmis enfeksiondur diye kafam karisti blmiorm hersy olablr :/
İnsallah tsk ederm bakalm simdi asiri br gogus agrm basladi yanlardn artk bakalm ya kismet :))Yumurtlama sonrasinda boyle belirtiler olabiliyormus belkide sizinkideb ondan dolayi olup gecmistir,adetinizin gunune dogru belki de yeniden cikar belirtiler:)
Aynen bnmde aklima brsuru sy soktulr hamile deilmde hastaym mi acaba die dusunuorm artk :))) iice kafm karisti :))Haklısın canım benimde aklıma geldi kist falan geldi aklıma bide. Bugün bir iki kere oldu yine az ama. Bakalım nasip ya :/